Reply To: Praznina
Forum Duhovnost › Forumi › Šola osebne rasti › Šola osebne rasti › Praznina › Reply To: Praznina
7. 2. 2013 ob 23:10
tadej pretner
Moderator
fosgen wrote: Pozdravljeni!!!
Imam eno vprašanje v zvezi z 10. tednom proces. Pri postopku, ko se odvzema energija prepričanjem ne opazim nobenega zmanjšanja odziva v telesu. Ves postopek sem ponavljal kar nekajkrat, vse skupaj pa se ne sploh umiri. Pri meni je vse skupaj po končanem postopku še bolj razbolelo( pleksus). A delam kaj narobe Ali imam toliko ujete energije, da se stvar preprosto tako hitro ne umiri in bi moral postopek večkrat opraviti? a ima še kdo podobne probleme? Malo sem skeptičen glede tega odvzemanja energije.
Hvala za odgovore.
Aha, govoriš o enačici Sedona metode. Če si skeptičen, lahko vse skupaj pustiš, saj ti skepsa minira delovanje. Konec koncev pa lahko s Sedona metodo skelslaš tudi skeptičnost
O.k., če ti ne gre na opisan način, lahko probaš takole:
– Sforsiraš občutek in ga skoncentriraš v trebuh
– Ko ga ne moreš več okrepiti, normalno izdihni, občutek pa še naprej zbrano “drži” v trebuhu in trebuh izboči, kolikor pač ga s praznimi pljuči lahko
– Nato globoko vdihni in pri tem nekoliko dvigni ramena – če si bil pred vdihom z zavestjo v občutku v trebuhu, se z vdihom dvigni iz njega (dvig ramen ti pri tem pomaga
– Zaključiš z globokim izdihom, ki ga usmeriš proti trebuhu (kot da si odpihnil občutek, ki je bil tam)