Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic › Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic
strelka wrote:
Še enkrat ti kar daj komentar takšnega ki si po tvojem nenju pesem zasluži pač imaš drugačen okus kot jaz in to mi je tudi všeč čeprav se kdaj ali pa velikokrat skupaj srečava z okusi glasb saj še vseeno rada poslušava rock in kakšen heavy metal ( Gotiko )….
kadar pogledam tvoj .ta post več piše ….
hja …jaz sem ugotovila …da se glasbeni okus tud z leti menja …in vsaka generacija ..čeprav gredo skozi iste “fore” ..se razlikujejo v vsem tako pa in tudi v glasbi …
Spomnil sem se še nekaj pa sem kar zraven dopisal…
Ja prav imaš menja se hitro ampak trenutno je meni okus obstal pri miru vsaj za enkrat že od leta 2008 se mi ni skoraj spremenil mogoče kakšna pesem da mi je zdaj všeč ko mi prej ni bila to ja in še kakšno skupino najdeš ko ti je všeč in podobno… ( Starejši si bolj razumeš sporočilo glasbe ) Takole bom povedal na začetku naprimer nekje leta 2003 sploh nebi pomislil da bi mi lahko kdaj bil black metal všeč ampak nekje leta 2005 sem ga začel že intenzivno poslušat ne vseh pesmi ampak določene in vsako leto mi je postajalo vedno več skupin všeč in zdaj smo tam kot smo, skoraj vse najbolj zane skupine od black metal dobro poznam skoraj jih ni več ( znanih skupin ) da jaz nebi poznal tako kot ime benda kot ime pesmi trenutno še samo pesmi skupaj zbiram tiste ki sem jih vpreteklostih spustil so mi kar zlepa postale všeč ( torej bolj kot si star lažje razumeš ) in končaš tam kot sem trenutno jaz “Intenzivni ali pa že odvisni poslušatel balck metala ” in nič več ne bom napisal saj nimam več kaj…