Reply To: Spalna paraliza
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Spalna paraliza › Reply To: Spalna paraliza
10. 9. 2012 ob 15:03
strelka
Participant
če čist lajično pomislim je pa zanimivo ..da te nikoli ne paralizira …kaj prijetnega …
ampak skačejo po tebi takšne in drugačen gravže…–
Ja Avatar …vem da sanjajš lucidno , ker si velikokrat to omenil ..no saj jaz sem “prebrala”…tako med vrsticami , kar pišeš tukaj.
pa vendar , če se ti zdijo ljudje v “normalnem svetu”…čudni ..in je veliko bolj težko jih obvladat..potem je tudi tista lucidnost …bolj iluzija …?
Zakaj je potem lucidno sanjanje koristno..npr. …?
na forumu sanjčev ..se bere marsikaj ..,.npr …lahko te kdo pride obiskat , dela s tabo kar se mu zljubi..npr.
Ampak ..a se to samo v njegovi glavi dogaja ..al lahko tudi tisti, ki ga obišče to tudi doživlja …?
Potem še nekaj …če se vse dogaja le v tvoji glavi …zakaj lahko komuniciraš z umrlimi …zakaj npr, srečaš nekoga v sanjah , pa ga potem srečaš ..pa še veliko takih for je ….
Vprašanja so namenjena vsem ...
Drugače pa Ozelot…jz npr. sem imela tud podobno izkušnjo …samo meni se je to dogajala po stopnicah -postopoma ….
skratka, ko je tista gravža čist znorela …me je začela stiskati za vrat…in blazno ji je smrdelo iz gobca…
se je pa dogajalo točno ob določeni uri in tudi določen dan je bil…. sem prav zanalašč bila pozorna, kdaj se mi to dogaja…
Jaz sicer nisem bila tako prijazna …ker mi ni bilo všeč , da se kdorkoli polašča mojega telesa…
npr..ko sem se ga uspela rešit al pa udarit in podobno ..sem se zbudila.
Enkrat sem celo vidla kako je nekaj švignilo skozi okno…šipo.
pač no zrela za psihiatra…..
No pa še tole ..enkrat sem pa šla čist iz telesa -slučajno , ker o tem nisem nikoli kaj namerno počela …niti nisem v to smer kaj razmišljala…
in mi je bil tak grozen občutek …ko sem sama sebe vidla kako ležim nepremično na postelji …
občutek kot da ti je zmanjkal kisika …in si v brezračnem prostoru -vakum… takrat je bila pa tišina …
nobenih gravž , čudakov …ampak samo jaz ..in “jaz -truplo” na postelji, ista soba zavese, kar pa nisem pogledala pa je bila budilka, ker če bi takrat pogledala bi lažje potem vedela lai je bilo res ali so bile samo sanje.
Tako da …ne vem kaj je bilo.
Ko sem se pa takrat na silo vrnila, predvsem zaradi nelagodnega občutka …sem se pa zbudila zelo zelo utrujena…
no to … sem pa najbolj srečna, ko zaspim trdno …rečemo, ko angelček. Ker takrat se spočiješ …v kompletu..
strelka2012-09-10 15:54:04