Reply To: Spalna paraliza
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Spalna paraliza › Reply To: Spalna paraliza
8. 9. 2012 ob 17:07
tadej pretner
Moderator
ozelot wrote: Meni se ta spalna paraliza dogaja od leta 95. Mal berem po netu kaj in kako se temu streže pa mi ni všeč kako si to razlagajo nekateri.
Ko mam jest to situacijo je ponavdi tako, da čutim prisotnost nekega bitja. Velikokrat ga tudi vidim kot senco na zidu, čutim kako me ovohava za vratom in po glavi, tepta po meni ali pa gre od nog do glave kot nek valjar in me tišči v posteljo.
Mislim, da sem spalno paralizo doživel trikrat v lajfu, ampak zanimivo, da tretjič predvčerajšnjim in to na zelo podoben način kot ti (zateženo temno bitje). Ne vem, kaj bi rekel. Ko sem pred časom vprašal možakarja, ki me je učil izventelesno izkušnjo, za kaj pri tem gre, je rekel nekaj podobnega kot Strelka, da gre pač za stanje med sanjami in budnostjo, ko hkrati dojemaš fizični in astralni svet, premakniti pa se ne moreš.
Je pa pri vsem skupaj nekaj zanimivosti:
– Ko sem vadil izventelesno izkušnjo, sem enkrat prišel v stanje, ko sem bil “napol zunaj” in je tako ostalo vsaj dvajset minut. Dojemal sem le fizični svet, to, da sem bil z energijskim telesom le na pol v fizičnem pa se je odražalo tako, da sem se opotekal. Nekaj podobnega se je nelajkrat zgodilo tudi nekaterim pri vajah equilibriuma.
– Ko sem imel svojo prvo zavestno astralno projekcijo, je bilo na astralu seveda čuda enga folka (takšna in drugačna bitja) in ko sem se vrnil, sem se stalno oziral okoli sebe, kje je kdo. Ko pa sem prišel recimo predvčerajšnjim iz spalne paralize, v kateri je bil prisoten omenjeni črni težak, pa sem se počutil čisto normalno, kot da ni bilo nič.
Povedati hočem, da je očitno kup podvariant teh stanj – lahko si napol zunaj, pa percipiraš le fizični svet, lahko oba, pa z dogodki ne moreš upravljati, lahko le astralnega, pa z dogodki ne moreš upravljati, lahko le astralnega, pa z dogodki lahko upravljaš, imaš tud variante, ko na astralu lahko upravljaš z občutki, ne pa z dogodki … Skratka, cela jeba