Reply To: Etika zdravilcev/naivnost klientov

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Etika zdravilcev/naivnost klientov Reply To: Etika zdravilcev/naivnost klientov

strelka
Participant

ozelot wrote:

Jaz jo tako , da me gospa opozori ne verjamite vsakemu , tudi če ima še tako bleščeč naslov …!!!!

Drugače pa jaz nimam besed …kljub naivnosti tega
fanta pa obupanosti … bi si zaslužil pošten odgovor od
zdravilca..potem pa tudi če je odgovor črn se pravi se mu žal ne more
pomagat.

Širjenje strahov in dvomov je tudi lahko neetično. Zaupati v svoje življenje, v svoje notranje vodstvo, intuicijo je bistvenega pomena pri kvaliteti življenja in pri tem kaj te bo doletelo. Gospa je očitno to zaupanje izgubila davno predenj je kontaktirala zdravilko in posledica je bila taka kot je bila. Zdaj bi pa rada da še mi raje začnemo dvomit in delovati iz strahu. Ja pajade.

Poleg tega avtor napiše da je zdravilka nategnila bolnika. Zakaj v primeru zdravilcev uporabljajo take izraze? Ko te nategne zdravnik je debata čisto drugačna.

Seveda ga je nategnila …še navadnemu obrtniku , ki ti naredi mizo ali vrata …ali pa frizerju , ki ti uredi frizuro plačaš, ko je storitev narejena. Ok lahko daš avans , da si zagotoviš , da ti bo obrtnik sploh delal on pa dobi zagotovilo , da si resen kupec.
Pač Ozelot to je grdo …nekoga zdravit po sms mu zaračunat tako vsoto naprej…in to tako težkega bolnika kot je bil on. Nisem, da se vrže puška vrže v koruzo ampak…včasih je pač treba sprejeti določena dejstva ..tko pač je.
In ona tega ni nardila …poleg tega, da bi se ljudem, ki so bili prizadeti opravičila tudi to ni zmogla..ampak ima preveč dela.
Skratka …jaz v tem članku ne vidim nobenga strahu, nobenega dvoma v alternativo -zdravilstvo …
Ampak da preden se odločiš za karkoli…uporabiti saj minimalno zdravega razuma.
Vsaka zgodba pa ima vedno dve plati …

strelka2012-08-10 21:28:02

Lepo je če deliš