Reply To: Eliksir

Forum Duhovnost Forumi Kristali Eliksir Reply To: Eliksir

Dragica
Participant

Se opravičujem za napačno napisan priimek, ko sem odposlala vprašanje sem opazila napačno črko v priimku.

Ko sem spraševala o pripravi eliksirja sem imela v mislih pravilno aktivacijo oz. programiranje kristalov preden jih daš v vrč. Grem danes v knjižnico še enkrat po Malo enciklopedijo zdravilnih kamnov. Res sem jo prebrala že pred časom, priznam tako čisto informativno,takrat me kristali še niso tako zanimali. Se mi je pa zgodilo ravno v Ahatu, da sem šla z roko tako čisto naključno preko ametista in začutila precej močno toploto v dlani. Preizkušala sem po večih kristalih in na ametistu, roževcu, lapis lazuliju in kameni streli vedno občutila močno toplino, pri drugih pa ne tako intenzivno. Od takrat dalje se še kako zavedam, da so kristali živi in tako se tudi obnašam do njih.
Preberem vse kar mi pride pod roke v povezavi z kristali, zato tudi moje vprašanje o pravilni pripravi eliksirja. Ker vem, da ste strokovnjak na tem področju in ker je kar nekaj različnih informacij o pripravi eliksirja sem poslala vam vprašanje, definitivno pa je danes moja pot v knjižnico in ko knjigo preberem in še enkrat preberem vas kontaktiram glede nakupa kristalov.
Hvala vam za odgovor in sprejmite moje opravičilo glede napačno napisanega priimka.
Prisrčen pozdrav iz sončnega Ptuja
Dragica
Lepo je če deliš