Eliksir

Forum Duhovnost Forumi Kristali Eliksir

Prikaz 1 prispevka (od skupno 17)
 • Avtor
  Prispevki
 • #7667
  valen
  Član

  Prosim te, če mi lahko svetuješ kateri eliksir bi mi lahko pomagal urejevati povišan krvni pritisk, katerega že dolgo neuspešno “zdravim” z zdravili.Hvala ti za pomoč!

  Alen,Trbovlje
  Lepo je če deliš
  #7676
  tadej pretner
  Moderator

  valen wrote: Prosim te, če mi lahko svetuješ kateri eliksir bi mi lahko pomagal urejevati povišan krvni pritisk, katerega že dolgo neuspešno “zdravim” z zdravili.Hvala ti za pomoč!

  Alen,Trbovlje

  Danes se sicer taknega problema ne bi več lotil s kamni, ampak dejstvo je, da sem imel težave z visokim pritiskom tudi sam in stanje se je normaliziralo potem, ko sem cca 3 mesece pri sebi ves čas nosil nekoliko večji lapis lazuli. Priporočam torej ne le eliksir iz lapisa, ampak da malo večji kos kar nosiš; najbolšje v stiku s kožo.

  Lepo je če deliš
  #7691
  strelka
  Participant

  Ni kristal ..ampak česen.
  lahko stroki česna +peteršilj ( potem ne toliko ne smrdiTongue)…al pa pač kupljen kapsule česna (lekarna, trgovine zeliščne…).
  Zjutraj na tešče…
  Veliko ljudi si je s tem uravnalo krvni tlak…brez tablet.
  Česen je sploh naravni antibiotik …torej, če so kakšna vnetja v organizmu , pa jih zdravnik še ni pogruntal…česen vnetja pozdravi …
  tuid to je lahko vzrok , da je s krvnim talkom kaj narobe…

  *************************************************
  l
  Eliksir pa …poskusi s kameno strelo-gorski kristal …ta deluje na vse …Big smile

  strelka2010-12-21 14:19:08

  Lepo je če deliš
  #7702
  valen
  Član

  Česnove kapsule jem že dolgo let , res da nimam nič holesterola in trigliceridov baje zaradi tega, ampak pritisk je pa kljub tabletom-na recept, previsok, ne vem res več kaj naj še poskusim, res pa da teh česnovih kapsul nisem jemal zjutraj na tešče, bom poskusil.Hvala!

  Lepo je če deliš
  #7703
  valen
  Član

  Tadej nisem še poskusil pri homeopatih ali bioenergetikih, kaj misliš da bi to mogoče lahko kaj pomagalo da še to poskusim?

  Lepo je če deliš
  #7710
  tadej pretner
  Moderator

  valen wrote: Tadej nisem še poskusil pri homeopatih ali bioenergetikih, kaj misliš da bi to mogoče lahko kaj pomagalo da še to poskusim?

  Če mene vprašaš, boš precej bolj profitiral, če se lotiš procesa prisotnosti, opisanega v temi praznina, kot pa če greš k bioenergetiku. Kako pa so pri tem uspešni homeopati, pa ne vem. Predlagam, da vtipkaš v iskalnik ime Vesna Šipka in gotovo boš prišel do številke njenega GSMja – poleg tega, da je po izobrazbi zdravnica ortodoksne medicine, se med drugim ukvarja tudi s homeopatijo, bioresonanco in ayurvedo. Pokliči jo in jo vprašaj, kako je s tem. Od nje boš dobil konkretno in korektno informacijo.

  Lepo je če deliš
  #15848
  Dragica
  Participant

  Pozdravljeni g. Pretnar

  Prosim vas, če bi mi lahko svetovali, kako narediti eliksir iz kristalov in če lahko te kristale kupim oz. naročim pri Vas.
  Sama imam nekaj kamenih strel, rdeče tigrovo oko, roževec, ametist in nekaj citrinov, ne vem pa če ni kateri med njimi ponaredek. Kupila sem jih v Ahatu, ker pa je veliko napisanega o ponaredkih,nisem prepričana, da so vsi pravi.
  Eliksir bi uporabljala za vso družino.
  Hvala za odgovor in Hvala za vaše knjige, sem jih prebrala (sposodila iz knjižnice).
  Pozdrav Dragica

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 17)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.