Reply To: kako pomagati telesu?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › kako pomagati telesu? › Reply To: kako pomagati telesu?
natasha31367 wrote: Tadej, moj priimek je priimek, ki mi je ostal od bivšega partnerja, tako da ne verjamem, da vpliva kaj posebno na moje nagnjenje k dehidraciji. Če pa je temu tako, se ga bom z veseljem znebila, če bo potem moje zdravje vsaj malo boljše, veš, da ja.
Mislil sem seveda, da “nosiš” dekliški priimek – videti je bilo nekako logično. Itak si realnost, ki jo izkušamo, pritegnemo sami. Tudi partner, ki ga izberemo, nas pritegne tudi na takšni ravni, da pride do iniciranja problemov, ki jih nosimo v sebi. Bog včasih res poskrbi za ironične situacije, kakorkoli obrneš, tole s priimkom, ki “kaže” na tvojo težavo, do neke mere je ironično.
natasha31367 wrote:
Hja, čakre. Čudovito si napisal, kako funkcionirajo oziroma ne funkcionirajo, in zavedam se, da so pri meni verjetno trenutno prav vse v tiltu, ne pa samo prva in šesta! Kar se tiče mojega trenutnega življenja, bi lahko rekla, da je, razen mojega zdravja, eno najmirnejših in najbolj urejenih življenj, kar sem jih imela do sedaj. Pravzaprav bi lahko rekla, da sem si končno uredila življenje, tako kot sem ga načrtovala dolga leta in da, čeprav ni mogoče glih idealno in prečudovito, je vseeno življenje, ki bi ga komot živela še naslednjih 50 let.
Na prvi pogled se tole izključuje – čakre v titlu, hkrati pa življenje, s katerim si zadovoljna?
natasha31367 wrote:
In vendar je bilo očitno moji psihi dovolj in je šla v tilt prav zdaj ravno zato, ker ima zdaj toliko več časa na razpolago. Hja, ko je vrč prepoln….
Prav mogoče. Ta zadeva ima tudi neko ime, ki se ga sedajle ne spomnim … nekakšen sindrom. Opažen je recimo v vojnem stanju. Ko so recimo nehali granatirati Sarajevo, je začel del populacije masovno umirati – prej so imeli pozornost usmerjeno na preživeti pred konkretno nevarnostjo, ki jih je na nek način zamotila, ko je minila, pa se je bilo treba na drug način soočiti z napetostmi, ki so jih povzročile vojne situacije. V eni fazi življenja se je podobno zgodilo tudi meni – v tej fazi sem bil deloholik in napetosti, ki so v meni bile, sem se osvobajal z delom. Ko sem si lajf uredil drugače in začel živeti skulirano, so se v nekem momentu te predhodno potlačene napetosti odrazile skozi skoraj trimesečno nejasno bolečino v hrbtu, ki sem jo napadal z vsemi topovi, pa ji do živega nisem mogel, potem pa se je tako nenadoma, kot se je pojavila, tudi umaknila.
natasha31367 wrote:
Dejstvo je, da so vsa tista znanja še vedno v meni, določene reči tudi še vedno živim, vse najpomembnejše pa vem samo z možgani, vendar vsa ta znanja nikakor več ne morem povezati s svojo dušo in srcem.
Hvala za nasvet glede vaje z dihanjem.
Ja, čustveni pretresi ustvarijo v našem energijskem polju dislocirane energijske otoke, ki se jih “je treba” osvoboditi. V Celostni bioterapiji boš v poglavju o srčni čakri naletela na metodo treh pisem, ki se nanaša na brezpogojno odpuščanje. Verjamem, da je večina bralcev ne bo preizkusila, saj se redkokomu da pisati. A gre za izjemno močno tehniko.
Če pa boš cela v načinu dihanja, ki sem ga predlagal, bo začelo sčasoma spontano prihajati do usklajevanja posameznih fragmentov jaza in s tem do menjajna realnosti.
natasha31367 wrote:
Sicer pa si bom lahko pomagala tudi s tvojim svetlobnim nihalom, saj zanj ni treba imet nekega posebnega znanja za ga uporabljat. Al sem mogoče slabo razumela? ….
Ko boš že v knjižnici, vzemi še mojo Holistično radiestezijo I. V njej imaš vse potrebno, kar rabiš vedeti o delu z nihalom.