Čitanje biopolja
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Čitanje biopolja
- This topic has 34 odgovorov, 12 glasov, and was last updated 12 years, 8 months nazaj by Irena.
-
AvtorPrispevki
-
5. 3. 2012 ob 11:40 #13954strelkaParticipantKo se omenja energija …da je energija energija ….Pa tisti, ki imate vpogled v biopolje človeka …pa preberete kaj je vse vzrok npr. prejšne življenje …od kod dobite to informacijo …ok iz biopolja , ampak zanima me kako jo razberete ..kdo vam jo da…No upam da sem razumljiva …
tadej pretner 2012-03-05 18:32:07 9. 3. 2012 ob 0:00 #14025glasParticipantstrelka wrote:
Ko se omenja energija …da je energija energija ….Pa tisti, ki imate vpogled v biopolje človeka …pa preberete kaj je vse vzrok npr. prejšne življenje …od kod dobite to informacijo …ok iz biopolja , ampak zanima me kako jo razberete ..kdo vam jo da…No upam da sem razumljiva …Če bi kdaj kak fan karmične diagnostike še na taka konkretna vprašanja odgovoril, tudi ne bi bilo nič narobe!!!
Ali pa vsaj nekdo, ki konkretno uporablja to metodo ali se jo recimo uči v šoli pravkar..Saj v osnovi sem tudi sam bil včasih velik fan, dovolj velik pač, da sem se udeležil šole za bioterapevte, pač tam davnega leta ???? v drugi Marjanovi skupini pač..
Ampak meni potem ta način vstopanja v biopolje takrat ni bil nekako všeč, niti se mi ni dalo na ta način truditi.. Čist proti moji naravi se mi je zdelo takrat.. Tudi blinkanje mi bilo kot neka prisilna zadeva za izvajat.. kot pač takrat predpisana metoda razločevanja (da in ne) za pomoč pri vstopu v biopolje..
Sicer sem kasneje ugotovil, da informacije iz biopolja same lovijo nas in nam poskušajo sporočiti, kar je za nas trenutno potrebno..
Če pa za koga drugega kdaj kaj želim pogledat pa je to tako-tako, včasih je kaj konkretnega, včasih ne.. Ne pridem vedno do kakih rezultatov.. odvisno tudi od tega koliko oseba ven da.. Ugotovil sem da več upa oseba dati na plano, več sporočil se posledično pokaže iz polja vseh informacij.. Problem je tudi, da ljudje ko nekaj govorijo, da bi radi, to sploh ni res! Ker to je le kot nek bzzz, ki ga um ustvarja in potem to ni pristno in informacij na taka brezplodna vprašanja ni.. Ko pa se oseba nahaja na resničnem razpotju pa se info kar sam ponudi in je takoj na razpolago!Drugače pa te informacije, povezane z dotičnimi prejšnjimi inkarnacijami itd, to je nekaj kar ne išem glih jaz preveč.. čeglih se kdaj in kdaj pojavi tudi kak pridih teh linij za nazaj, jemljem to kot zanimivost..
Bolj pomembni se mi zdijo konkretni odgovori zakaj je nekaj tu in kako pristopiti k temu.. (te povezave do prejšnjih življenj se mi zdijo bolj kot simbolične in ne preveč pomebne..) ker delo je itak na tem kar je TU..strelka wrote: …
od kod dobite to informacijo …ok iz biopolja , ampak zanima me kako jo razberete ..kdo vam jo da…Ja Marjan Ogorevc to imenuje infopolje (ali tudi biopolje), kjer so vsi zapisi od dotične osebe od kadarkoli; vsi zapisi iz vseh inkarnacij, vseh življenskih izkušenj od koderkoli kjer je bivala duša (tudi med inkarnacijami), tudi v inkarnacijah izven Zemlje itd.. to kar je tukaj naslavljano kot infopolje je v katerih drugih ezoteričnih naukih imenovano tudi Akaša! Infopolje ali Akaša je kot 100% rekorder vsega kar smo kadarkoli in kjerkoli izkusili, naredili,… In teh odgovorov, ti ne rabi nihče dati, saj ves čas tam le so! Če se naučiš nekako vstopiti tja in jih razbrati, jih pač lahko uporabiš za svoj razvoj naprej.. da se lažje pravilno usmerjaš! Ampak v akaši so VSE informacije o čemerkoli, te informacije niso vezane le na neko dotično osebo.. to je kot neko vsevedo polje vsega o vsem, ki ti je na voljo, če se le naučiš mehanizma kako se naravnati na to in dobiti pristne infote od tam..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
9. 3. 2012 ob 6:29 #14027tadej pretnerModeratorglas wrote:
Če bi kdaj kak fan karmične diagnostike še na taka konkretna vprašanja odgovoril, tudi ne bi bilo nič narobe!!!
Ali pa vsaj nekdo, ki konkretno uporablja to metodo ali se jo recimo uči v šoli pravkar..Jp. Kakšno konkretnost pri teh stvareh tudi jaz pogrešam …
glas wrote:
Ne pridem vedno do kakih rezultatov.. odvisno tudi od tega koliko oseba ven da.. Ugotovil sem da več upa oseba dati na plano, več sporočil se posledično pokaže iz polja vseh informacij..Tole je strašno zanimivo in absolutno drži. Stvar gre lahko blazno daleč. Včasih, ko sem se še ukvarjal z iskanjem izgubljenih oseb, sem imel primer moškega, ki je odšel od doma in je hotel za sabo zabrisati vse sledi. Enostavno je hotel prekiniti z vsem in začeti nov lajf. Uporabljal sem sicer nihalo, sam v začetni fazi, dokler ga niso začeli kriviti občutki krivde, ga nisem “našel” ne med živimi, ne med mrtvimi.
tadej pretner2012-03-09 06:30:42
9. 3. 2012 ob 15:42 #14032AVATARČlan9. 3. 2012 ob 20:02 #14038strelkaParticipant9. 3. 2012 ob 23:39 #14039mauricaČlanV Marjanovi šoli smo imeli kar nekaj ljudi, ki so bili pogumni stopiti pred nas neznance in tudi razkriti svoje težave. Res je, da je večina njihovih težav izhajalo iz tega življenja , bilo pa jih je tudi nekaj, pri katerih je dejansko bil vzrok v enem izmed prejšnjih življenj. Zato ni razlog vedno tukaj in včasih ne gre drugače ,kot iti nazaj v preteklost . Kar se pa tiče vstopanja, pa tega enostavno neznam razložit, včasih enostavno vem, včasih dobim kot sporočilo,drugič je tako, kot da bi se z osebo na tiho pogovarjala, načinov je več, žal pa se vsega neda naučit ampak mora bit dano,tako da ne najdem pravih besed za razlago .
10. 3. 2012 ob 12:08 #14040ozelotParticipant -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.