Reply To: Videti formo kot formo

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Videti formo kot formo Reply To: Videti formo kot formo

Član

Seveda mi je ok…Sem kakšen pač sem…radi me predalčkajo in kažejo s prstom na mene…pa tako nič ne vejo o meni…odvisno mislijo, da vejo na osnovi mojega pisanja…Upam si trditi, da so duhovneži s svojim moraliziranjem in čistjostjo veliko bolj pogojni…kot en človek, ki pojma nima o “”duhovnosti””

Ja vsekakor je smiselno da si pustiš prostor okoli sebe in si dopustiš izbiro ( Tadej bo zdaj z očkami zavijal zaradi pogojenega uma )…Expementiraš in

preverjaš seveda lahko…vendar korak za korakom…budno…da se ne znajdeš na tankem ledu.

Razmerje med žensko in moškim…je igra oblik-form-interesov…Večinoma temelji na…jaz tebi…ti meni…dokler sta v takem ravnovesju…je vse OK…Težava nastane ko padeta iz tega ravnovesja…pride do konflikta…sledi razpad veze…Če se oba zavedata tega…in sta sposobna presečt te oblike…lahko dosežeta globjo raven sožitja-razumevanja…njuna ljubezen postane veliko bolj realna.

To na daljavo…je po svoje zanimivo zgolj iz psihološkega vidika…kot virtualno filtranje…izgleda fajn…nima pa pristne osnove.

Lepo je če deliš