Reply To: Videti formo kot formo
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Videti formo kot formo › Reply To: Videti formo kot formo
Ja vem, da pogojnik je bil misljen za tebe in moj vprasanje je bil, ce ti je to OK. Namrec sem radovedna zakaj bi se nekdo zavestno odlocil da to je to in pika. Men je pomembno vedet, da mam vec izbire, sej ce se v neki zabuskas, samo po seb pove, da ni pretoka.
In ce vse samo pr besedah ostane, pol je mogoce res zguba cajta, je treba z vsem tem tud experimentirat, svet je labroratorij, kar nekak zaupam, da ce si mal norga znanstvenika, se ti tud spontanost zacne vracat.
Hja relacije so pa zlo tricky, zlo mal ljudi resnicno ljubi brezpogojno, dokler si se scitis svoj ego, se po mojih izkusnjah z najbljiznjim clovekom tud najbolj intenzivno prepucavas, ker si najbolj odprt. Jst sm se s fantom razsla, ker sva prsla do mrtve tocke, lahko pa recem, da sem v situaciji se res potrudila pogledat skozi svojo prizadetost in sem kar neki stvari popucala v seb. No zdej ko pa ziviva narazen je pa najina ljubezen zelo ziva, ni pa vec oznacena z nalepko fant-punca. Seveda je na razdaljo velik lazje gojiti ljubezen, moja pa pac brezpogojna ne more se bit dokler sem tud sama se pogojnik haha.