Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Bioresonanca in izkušnje z njo Reply To: Bioresonanca in izkušnje z njo

veni
Član

Ponovno se oglašam, hvala vsem za spodbudo. Trenutno je moja bolečina zaradi prask na
dvanajsterniku malo manjša, pila sem surovo kozje mleko in šentjanževko. Sem šla dol
za AD in se prečistila s postom. Šentjanževka mi veliko pomaga. Homeopatska zdravila pa
še jemljem.

Ugovotila sem, da sem si verjetno želodec-dvanajsternik pokvarila z jemanjem vitaminov,
mineralov, ki mi jih je na bioresonanci predlagala – cink, magnezij, silicij, B12, b komplex,
probiotik, prebiotik, Q10, (češ, da mi kot vegetarijanki
manjkajo). Vse sem vgla v koš, samo ribje olje uživam in sedaj matični mleček.

Bodite pazljivi koliko mineralov in vitaminov pojeste v obliki tablet, če je želodec
občutljiv je lahko velika škoda na organu.

Še vedno pa sem jezna na to kao zdravnico, ki mi je tako narobe svetovala, jaz pa ubogala in
pridno jedla te tabletke več kot pol leta (to je samo zaslužek za prodajalce), svetovala mi je
npr. Calivita. Poiskala sem seveda čimbolj naravne, pa vendar hrana je naravna. Nikoli več.

Sedaj me je moja psihologinja naučila avtogeni trening in mi je fajn, mi pomaga tudi pri spancu,
sploh pa se mi je spanec kar izboljšal, samo še dvanajsterni se ponoči razboli. Če imam le čas
grem v gozd, dobila sem več energije. Mislim, da je pot do zdravja cenejša.

Kar se pa strokovnosti tiče, lahko pohvalim osteopatinjo, homeopatinjo. To pa so naravne metode.

Bom pa še na kakšen forum napisala o škodljivosti jemanja mineralov in vitaminov v večjih količinah.
Jaz sem jih jedla sigurno po 7 kom skupaj. Res bi me lahko opozorila, da je to lahko škodljivo, vprašanje
če ta terapevtka to sploh ve, ker tudi sama kar naprej nekaj uživa.

Bioresonanca pa pri meni ne da ni delovala, tudi škodo mi je naredila. Dokaz je bila splomladi
huda alergija na cvetni prah, pa mi jo je pozdravila.

Sedaj vem, da se veliko lahko pozdravim tudi sama in to mi daje energijo.

Bodite previdni, če bi meni kdo to povedal, ali če bi prebrala, se ne bi odločila za biores.

Lep pozdrav

Lepo je če deliš