Reply To: Equilibrium delavnica
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Equilibrium delavnica › Reply To: Equilibrium delavnica
tadej pretner wrote:
Equilibrium – začetni seminar
Nekateri ste me kontaktirali po mailu in spraševali, kdaj oziroma če planiram kakšno začetno delavnico equilibriuma. Equilibrium je malce kompleksna zadeva in verjetno vikend delavnica ali dve ni optimalna oblika za akceptiranje te tehnike. Zato sem razmišljal o tem, da bi formiral skupino začetnikov, s katerimi bi se dobivali v Ljubljani enkrat mesečno po štiri ure in se učili equilibriuma nekoliko bolj sistematično. Zadevo bomo izpeljali, če bo dovolj prijav. Cena bo malce odvisna od števila prijavljenih, predvidoma pa bo okoli 35 Eur + ddv/srečanje. Zainteresirani naj me kontaktirajo na mail tadej.pretner@gmail.com
Equilibrium – nadaljevalni seminar
Velik del tistih, ki končujete oziroma ste končali Šolo za bioterapevte pri Marjanu, oziroma tistih, ki ste bili pri meni na delavnici equilibriuma je izrazilo željo, da bi se z mano srečevali še naprej in poglobili znanje equilibriuma. Z nekaterimi sem že dogovorjen, prostora pa je še kar precej. Tudi ta srečanja se “bodo dogajala” enkrat mesečno v Ljubljani, za ceno velja enako, kot pri začetnikih. Zainteresirani naj se mi čim prej javijo na osebni mail tadej.pretner@gmail.com
Začetna in nadaljevalna srečanja bodo načeloma med tednom, od 18.00 do 22.00 ure
Fizično naj bi bili tile seminarji v PC na Brnčičevi. Ravnokar sem opazil podatek, da ga ob 21.00 zaprejo, tako, da bo treba termine premakniti na 17 00 do 21.00, kar seveda predstavlja težavo za nekatere, ki ste od daleč.