Reply To: Svetlobne krogle-orbi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Svetlobne krogle-orbi Reply To: Svetlobne krogle-orbi

Član

Ko ljudje v nekaj verjamejo in imajo to za del realnosti-sveta…jih z nobenim argumentom ali dejstvom ne boš prepričal drugače…isto velja za svetlobne orbe…angele-vile-škrate-energijske oblike različnih entitet…itd

Večina tega kar si napisal…sem tudi jaz sprobal…pa se me nič ni prijelo…vse me je pustilo praznega…ves čas imam občutek znotraj sebe…ne to ni to…V filmu Zeitgeist lahko lepo vidiš…vso manipulacijo skozi zgodovino človešta…kot tudi dan danes…dejstva so precej redka roba.

Danes je moderno…tako imenovano ozadje-tisto kar deluje iz ozadja…nerazumljivo človeškemu umu…pra sila stvarstva…veliko literature se je pojavilo na to temo…zadnji tak kvazi hit je naprimer knjiga PSI.

Človeški možgani prepoznavajo vzrorce, ki si jih oseba želi videt. Lačni nečesa novega pa dajejo nadzemski pomen optičnim napakam cenenih objektivov.

Ja, to si dobro napisal…Že pokojni Arctur Klark…je v svojih knjigah in TV serijah…pisal in govoril…da človeški možgani…znajo celo projecirati željeno…v okolje…kot svetlobno vidno manifestacijo…oseba misli, da vidi recimo duha…v resnici pa je to zgolj projekcija njenih lastnih možganov…seveda drugi tega ne vidijo.

Ker sem veliko bral o raznih svetovno znanih fotografov…in ostalih profesionalcih…ki se poklicno bavijo z fotografiranjem…in nisem našel niti enega primera…glede na to, da so posneli na tisoče in tisoče fotografij…da bi bilo kdo od njih slikal orbe…a ni to čudno…Pri taki količini narejenih fotografij z vrhunskimi fotoaparati in poznavanjem fotografiranja…nobenih svetlobnih orbov ali duhov ali bilo česa…takoimenovano…duhovnega ?!

No, saj vem…svoji veri se ne boste odpovedali.
Lepo je če deliš