Reply To: Svetlobne krogle-orbi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Svetlobne krogle-orbi Reply To: Svetlobne krogle-orbi

tadej pretner
Moderator

ozelot wrote: Večkrat se mi je dogajalo, da me je ponoči zbudil občutek prisotnosti nekoga. Ta nekdo je dajal strašen občutek in je včasih dihal za vrat in me z neverjetno težo pritiskal na posteljo. Odvzel mi je možnost razmišljanja in pustil le eno čustvo-strah na vse načine.

Če sem se kakorkoli skušal braniti se je njegova moč potencirala. Končalo se je kot bi me nekdo čisto brez eenergije (pretepenega) vrgel v kanal ob cesti.

Ponavljanje kateregakoli od božjih imen je zelo pomagalo. Ponavljal sem v mislih čeprav ne moreš razmišljat to še nekak gre in ko prvič izgovorim neko ime pritisk postane veliko večji in skoraj se mi je zmešalo. Tudi neverjetno piskanje v glavi se je pojavljalo..potem še parkrat in vse se umiri in neka energija me potolaži in sem popolnoma miren.

Zdaj po novem je tako, da me že misel in zaupanje v pomoč izgovorjenih imen čisto umiri in me sploh ni strah. Prej nasprotno če večji teror se zganja nad mano večji izziv mi je se že vnaprej veselim zmage čeprav je fajt kar hud. Fajt za pridobitev lastnih misli nazaj.

Zelo podobna situacija prepleta primer, ki sem ga omenil. S fantom sem delal do sedaj dvakrat – izključno z equilibriumom, za usmerjanje torzijskega polja pa sem uporabil tudi svetlobni križ. Sicer pri reevanju takšnih primerov nisem nagnjen k uporabi religioznih orodij, hkrati pa vem, da so nekateri krčanski arhetipi tako globoko zakoreninjeni v naše nezavedno, da jih je pametno uporabiti.

ozelot wrote:
..zdele med tipkanjem se mi je porodila ena zanimiva misel in sicer, če je res, da možgani nimajo kapacitete proizvajat misli in jih le lovijo kot frekvence v “zraku”…se pravi da nekdo zasede ta prostor kjer so misli splošno dobavljive ali pa jim kakorkoli prepreči vstop v glavo. Mogoče so božja imena dovolj osvetljena …al pa že mal mešam Wacko

Razlogov je lahko več. Včasih se zaradi nekih razlogov spremenijo tvoje nevronske povezave, zaradi česar lahko začneš sprejemati realnost iz polj, iz katerih jih prej nisi, včasih gre za kombinacijo nekega objektivnega torzijskega polja (sam prostor, včasih v povezavi z vremenskimi pogoji), razpoloženja in čiščenja vsebin podzavesti itd.

Lepo je če deliš