Reply To: Equilibrium delavnica

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Equilibrium delavnica Reply To: Equilibrium delavnica

tadej pretner
Moderator

BAD-BOY wrote:

Danes sem sprobal zavrteti listek/veternico z nihalom. Ker praviš Tadej, da nihalo vrti torzijsko polje, potem bi se lahko tudi z nihalom zavrtelo veternico. No zgodilo se ni nič. Nato sem pa probal normalno z rokami in se je vrtela kot še nikoli. Vrtel sem jo sigurno kakih 5 min brez prestanka. Preveril sem tudi kp faktor in je bil na 3. Ko se je veternica začela vrteti sem tudi sprobal na nekaj misliti in kaj govoriti in se je še vedno vrtela brez problema. Skratka tudi, ko nisem bil v praznini se je vrtela. Na koncu sem jo pa sprobal zavrteti še s komolci in tudi to je delovalo. Obvladam. Smile

Zdaj bi bilo pa fino, da se še v praksi kaj zgodi.

Ja, glede na to, da imam danes delavnico, sem včeraj malce potreniral in res se je izjemno vrtela. Včasih pa pride dan, ko jo komaj premakneš. Vse skupaj se ne ujema povsem s kp faktorjem – približno pa. Da bi čim zanesljiveje ugotovili vse zakonitosti dela s torzijskim poljem, zato pri eksperimentu equilibrium tudi zapisujemo rezultate v povezavi s kp faktorjem.
Nihalo se lahko vrti spontano, s torzijskim poljem, ali pa ga zavrtiš s čustveno/mentalno energijo (Carpenterjev efekt). Pri delu z nihalom kot takem pa ne delaš na “proizvodnji”LOL torzijskega polja.

Praznina res ni pogoj za vzpostavitev torzijskega polja, vpliva pa na intenzivnost. Ko enkrat torzijsko polje vzpostaviš, se pogosto dlje časa “vzdržuje” brez kaknega posebnega tvojega truda, tako da stvari, ki jih opisuje, niso nenavadne.

Lepo je če deliš