Odgovori na forumu
-
AvtorPrispevki
-
7. 11. 2012 ob 15:38 #17292
Cica
Član2. 9. 2011 ob 10:52 #10864Cica
Člantadej pretner wrote: Ne mislim sicer razpravljati o alergijah na aditive, me pa par stvari zanima in bom vesel, če me kdo razsvetli:
– Domači paradižnik je razmeroma mehak že takrat, ko sploh e ni popolnoma zrel. Kupljen (tudi Slovenski) pa je popolnoma rdeč in trd kot zverina – trd ostane sila dolgo. Kaj naredijo, da je temu tako?
– Domača solata uvene v dobrem dnevu, kupljena pa deluje sveže ves teden. S čim jo “preparirajo”?
– Pred parimi dnevi sem kupil kilogram zamrznjenih lignjev (originalno pakiranje). Danes sem jih dal pol kile tajati in na vrečki opazim napis: 10 % zaščitne glazure. Za kakno zaščitno glazuro gre?zvedavi Pretnerček
Mogoč boljš, da ne veš

Solata iz trgovinskih centrov itak ne vidi zemlje, vse zraste v bazenih z vodo + kemija…”Plastične so že solate…”10. 6. 2011 ob 7:38 #10256Cica
Član12. 4. 2011 ob 10:17 #9633Cica
Članstrelka wrote:

Čist za foro …( nisem vedla , da so bojda to vaje ..da vidiš auro …) hm.
No ampak čist za sproščanje oči
. 3D slikca …prva veverička , druga pa metuljček.
http://www.hidden-3d.com/index.php?id=gallery&oid=&pk=240&gallery=animals
http://www.hidden-3d.com/index.php?id=gallery&pk=221Čist navdušena nad temi 3D slikcami, zdej k mi jih je končno ratal “videt”…sem že mislla, da sem totalen trunkelj, ker mi do zdej ni ratal
Ratal je pa po zaslugi BAD-BOYA k je v eni drugi temi govoril o fokusu za objektom…ČESTITKE
Lep dan vsem
4. 4. 2011 ob 8:29 #9544Cica
Član15. 3. 2011 ob 9:55 #9384Cica
ČlanGrega, če ne drugače, lahko začneva tudi v dvoje, pa se nama morda kasneje še kdo drug pridruži.
Kar se mene tiče, je lahko to equilibrium, v končni fazi pa lahko kdorkoli prispeva s tistim, kar pač zna ali kar mu ustreza. Določimo nek skupen cilj, datum in uro v tednu, potem pa gasa … [/QUOTE]
Jaz grem zraven…
20. 12. 2010 ob 12:04 #7639Cica
Član -
AvtorPrispevki