William Linville

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast William Linville

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #18294
  Irena
  Član

  Sem odprla kar novo temo in prenesla post:

  ozelot wrote: Za tegale človeka pravijo da je čista zavest… poslušal sem par njegovih intervjujev pa pol ne razumem. http://www.youtube.com/watch?v=5D9ZxG3ojlw

  William Linville
  Na op mizi (po dogovoru) zamenjava duš v telesu. Bivši uporabnik, stanovalec, lastnik Wink hoče ven, novi s svojo čisto zavestjo not.
  Za svojo nalogo rabi odraslo telo. Nova duša ne rabi iti čez vse faze odraščanja in ločevanja v prvih letih življenja, nato pa čez učenje ponovnega povezovanja. Četudi pokasira vso doto bivšega stanovalca…
  Po vstopu v telo ima kar nekaj dela s privajanjem na fizičnost, kar s seboj prinaša tudi določene radosti, vid, govor, hoja, uporaba rok itd….
  Povezovanje z Višjim jazom je naloga, ki jo pomaga Will I AM izvesti nam v naši telesnosti. Karmične lekcije, dvojnost, nižji nivoji eksistence, religije in veje duhovnosti = “odvečni balast” za zavestno življenje.
  Pravzaprav zanimiva iztočnica za napredovanje na duhovni poti. Kaj menite?
  Tole naše vsečloveško nabiranje izkušenj, naprezanje, učenje, lekcije, ponavljanje, vzponi in padci…. mar ni utrujajoče in “slabo plodno”? Seveda se zavestno ne da živet brez fundamenta – znanja, vedenja, razumevanja. Vendar ozaveščanje v spiralnem vzponu ali Zavestnost ad hoc?
  Sploh se mi ne zdi takoooo abstraktna in neizvedljiva ideja Wink. Četudi taka “menjava” ne pride v poštev za nas, pa bi v vitalnem telesu z doooolgo življenjsko dobo uspeli tudi “požet sadove” našega ozaveščanja v – recimo prvih 4,5 desetletjih življenja….
  Big smile

  Irena2012-12-28 09:43:10

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.