Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
30. 1. 2016 ob 11:54 #61291glasParticipant
jaz to glasbo , ta štikel lahko samo poslušam .. nobenega videa … zdi se mi odlična …res dal sebe notri , tako jo jaz doživljam.
<iframe id=”fitvid114410″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Qh_Rs3pf4c?feature=oembed” width=”300″ height=”150″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>No saj boljše če samo poslušaš, ker video je res morbidn, ampak za pogledat vseeno je, ena do dva krat…
Pa vsaj vsi videi, ki jih je posnel v procesu bolezni, so odhajanje, slovo od sveta, telesa, “sebe”.. Vbistvu je dover vpogled v njega samega, sedaj še to.. kot zadnja komponenta, ki jo je lahko še pokazal.. zdaj lahko vsi vidijo, “kako bo”, ko bo Bowie umrl, kako se bo obnaša,l kaj bo čutil in posledično nato ven dajal.. in to lahko zdaj vsak pogleda v teh zadnjih videih, ki jih je posnel in dal res to not..
Drugače Strelka, a si ti tista marjetica, ki je pogruntala, da se videi lahko tako not vgrajujejo.. No saj vseeno če si ali nisi, vseeno si marjetica, ki to zna..
A me naučiš?
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
30. 1. 2016 ob 19:34 #61292strelkaParticipantjaz to glasbo , ta štikel lahko samo poslušam .. nobenega videa … zdi se mi odlična …res dal sebe notri , tako jo jaz doživljam.
<iframe id=”fitvid114410″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Qh_Rs3pf4c?feature=oembed” width=”300″ height=”150″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>No saj boljše če samo poslušaš, ker video je res morbidn, ampak za pogledat vseeno je, ena do dva krat… Pa vsaj vsi videi, ki jih je posnel v procesu bolezni, so odhajanje, slovo od sveta, telesa, “sebe”.. Vbistvu je dover vpogled v njega samega, sedaj še to.. kot zadnja komponenta, ki jo je lahko še pokazal.. zdaj lahko vsi vidijo, “kako bo”, ko bo Bowie umrl, kako se bo obnaša,l kaj bo čutil in posledično nato ven dajal.. in to lahko zdaj vsak pogleda v teh zadnjih videih, ki jih je posnel in dal res to not.. Drugače Strelka, a si ti tista marjetica, ki je pogruntala, da se videi lahko tako not vgrajujejo.. No saj vseeno če si ali nisi, vseeno si marjetica, ki to zna.. A me naučiš?
Lepo je če delišhja , video black star ne morem gledat / David Bowie), pesem mi pa tudi ni preveč všeč…
ne nisem jaz tista , ki bi to pogruntala, najprej mi je namignil Tadej ..potem pa še administrator.
skratka kopiraš video in pritisneš enter.
ena dober video …no saj meni …pa muzika tudi
1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
31. 1. 2016 ob 10:38 #61295glasParticipantThe Best Music of All Time – 432 Hz
No evo pol pa delim glasbo z 432Hz, za vse frekvenčno slabo obsevane marjetice.. pa sem prilepil zdaj link na navadni copy/paste nanač in pa na “pripni” način, pa da vidim razliko..
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
4. 2. 2016 ob 18:11 #61307strelkaParticipantTa posnetek mi je prav všeč ….tudi glasba ni slaba
prav fajn je biti v teh posnetkih delfin … , se tko v valove metat, šibat in se zabavat …
4. 2. 2016 ob 18:32 #61309strelkaParticipantto mi je prav fajn …ta verzija …reggae verzija … ..sploh ni tko dramatično B-), ampak bolj na easy
5. 2. 2016 ob 20:35 #61322strelkaParticipant8. 2. 2016 ob 17:16 #61331glasParticipant -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.