Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 4,852 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    glas
    Participant

jaz to glasbo , ta štikel lahko samo poslušam :yes: .. nobenega videa … zdi se mi odlična …res dal sebe notri :yes: , tako jo jaz doživljam.

<iframe id=”fitvid114410″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Qh_Rs3pf4c?feature=oembed&#8221; width=”300″ height=”150″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

No saj boljše če samo poslušaš, ker video je res morbidn, ampak za pogledat vseeno je, ena do dva krat…    :-)

Pa vsaj vsi videi, ki jih je posnel v procesu bolezni, so odhajanje, slovo od sveta, telesa, “sebe”..      Vbistvu je dover vpogled v njega samega, sedaj še to..  kot zadnja komponenta, ki jo je lahko še pokazal..    zdaj lahko vsi vidijo, “kako bo”, ko bo Bowie umrl, kako se bo obnaša,l kaj bo čutil in posledično nato ven dajal..  in to lahko zdaj vsak pogleda v teh zadnjih videih, ki jih je posnel in dal res to not..

Drugače Strelka, a si ti tista marjetica, ki je pogruntala, da se videi lahko tako not vgrajujejo..  No saj vseeno če si ali nisi, vseeno si marjetica, ki to zna..   :good:

A me naučiš?

:unsure:

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

strelka
    Participant

jaz to glasbo , ta štikel lahko samo poslušam :yes: .. nobenega videa … zdi se mi odlična …res dal sebe notri :yes: , tako jo jaz doživljam.

<iframe id=”fitvid114410″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Qh_Rs3pf4c?feature=oembed” width=”300″ height=”150″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

No saj boljše če samo poslušaš, ker video je res morbidn, ampak za pogledat vseeno je, ena do dva krat… :-) Pa vsaj vsi videi, ki jih je posnel v procesu bolezni, so odhajanje, slovo od sveta, telesa, “sebe”.. Vbistvu je dover vpogled v njega samega, sedaj še to.. kot zadnja komponenta, ki jo je lahko še pokazal.. zdaj lahko vsi vidijo, “kako bo”, ko bo Bowie umrl, kako se bo obnaša,l kaj bo čutil in posledično nato ven dajal.. in to lahko zdaj vsak pogleda v teh zadnjih videih, ki jih je posnel in dal res to not.. Drugače Strelka, a si ti tista marjetica, ki je pogruntala, da se videi lahko tako not vgrajujejo.. No saj vseeno če si ali nisi, vseeno si marjetica, ki to zna.. :good: A me naučiš? :unsure:

Lepo je če deliš

hja , video black star  ne morem gledat / David Bowie), pesem mi pa tudi ni preveč všeč…

ne nisem jaz tista , ki bi to pogruntala, najprej mi je namignil Tadej ..potem pa še administrator. :good:

skratka kopiraš video in pritisneš enter.

ena dober video …no saj meni …pa muzika tudi B-)

Lepo je če deliš
    1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
    glas
    Participant

The Best Music of All Time – 432 Hz

No evo pol pa delim glasbo z 432Hz, za vse frekvenčno slabo obsevane marjetice..  pa sem prilepil zdaj link na navadni copy/paste nanač in pa na “pripni” način, pa da vidim razliko..    :yes:

Lepo je če deliš

1 uporabnik se je zahvalil avtorju.
    strelka
    Participant

Ta posnetek mi je prav všeč :heart: ….tudi glasba ni slaba :yes:   ;-)

prav fajn je biti v teh posnetkih delfin … :-) , se tko v valove metat, šibat in se zabavat :yes::whistle:

https://www.youtube.com/watch?v=GvbuBZJrDW4&feature=share

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

to mi je prav fajn …ta verzija …reggae verzija … :whistle: ..sploh ni tko dramatično B-), ampak bolj na easy B-)

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ta gre prav lepo v uho … :yes:   :-)

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

dve čist praznični..       :yes:

Lepo je če deliš

Prikaz 4,852 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.