Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 4,593 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant
    strelka
    Participant

Cers wrote:

Jaz glasbe res ne poslušam, vsak dan sploh ne, gotovo manj kot ti.

Zadnje čase sem pa parkrat poslušala celo tole (pa ne zaradi smrti Avseenika, že prej sem):

https://www.youtube.com/watch?v=KsDDuBno7sA

Sicer od narodnozabavne glasbe še vedno prebavim en komad naenkrat, več ne gre….. ampak že to je 100 procentov več, kot prej ceu moj lajf.

Jaz pa velik poslušam ..RadioBig smile ponavadi točno določeno postajo pa ne pocvem da ne bom reklame delala, nisem frik …kaj vem da kupujem prej kasete, plošče sedaj pa cd ..na veliko ..kaj tudi ampak mi mora res pod kožo zlestiWinkBig smile.
    Avseniki ..ja te pa poznam , ker so mi bili drugačni no saj te njihove stare pesmi so mi bile tako pristne ..tko zašpilajo razturajo pa je Big smile..brez ne vem kaj fines pa obdelavo ampak tako na živo ..
    jp in še nekaj ..tako so z veseljem peli da res nisi mogel biti ravnodušen ..
    Zakaj si napisala zato ker je sedaj priminil …? Hja verjamem , da bodo vsi sedaj ne vem kakšni poznavalci Avsenikov ..
    ampak a ni smešno to ..da človek rata šele potem skoraj nArodni heroj ko umre ..prej pa kaj pa vem je bil pa za veliko takih haj ljudi govedarWinkBig smile.
    Ja tko kot Prešeren …pa še sedaj praznujemo nejgovo smrt ne pa rojstvoBig smileTongueBig smile
    Jz npr ne poznam oper , klasiko pa res bolj take bolj znane …priznam predvsem tiste, ki smo jih poslušali v osnovni šoli pa nekaj v srednji …ja glasbena vzgoja ..Big smile.
    Ostallo pa res ne …čeprav mi Je klasika postala tud zelo všeč ..opera pa mi ne in ne zleze pod kožo ..Big smile.
    Haj pa tud tako je …moj ata je bil narodnjak muzkontar ..mati pa je ni ne vem kako prebavljala..Big smile,
    tko da zdaj če pogledam iskreno jaz sem definitivno bolj po mami okus glasbeni okus pobrala kot po očetu ..ampak ona pa uživa tud v operi ..jaz pa neBig smile.
    no tko ..zdaj sem mal načvekala….Wink

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
    Včeraj sem gledal koncert v čast Elze Budau…
    lepa besedila …Smile
    no tole je tudi napisala
    Pegasto dekle…Big smile
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Zadnjič po dooolgem času spet tole slišim ..

kaj je to luštna pesmicaWink.
    Prva ljubav….
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

strelka wrote: Zadnjič po dooolgem času spet tole slišim ..

kaj je to luštna pesmicaWink.
    Prva ljubav….
    evo pa še tale .. na to sem se pa zdele spomnila…tole sem si jo tud najbolj zapomnilaBig smile
    Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

strelka wrote: <span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>[Quote=Cers]</span><span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>Jaz glasbe res ne poslušam, vsak dan sploh ne, gotovo manj kot ti. </span><br style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”><br style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”><span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>Zadnje čase sem pa parkrat poslušala celo tole (pa ne zaradi smrti Avseenika, že prej sem): </span><br style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”><br style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”><span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>https://www.youtube.com/watch?v=KsDDuBno7sA</span>

<span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>
    </span>
    <span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>Sicer od narodnozabavne glasbe še vedno prebavim en komad naenkrat, več ne gre….. ampak že to je 100 procentov več, kot prej ceu moj lajf.</span><span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>

</span>

<span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>
    </span>
    <span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>Jaz pa velik poslušam ..RadioBig smile ponavadi točno določeno postajo pa ne pocvem da ne bom reklame delala, nisem frik …kaj vem da kupujem prej kasete, plošče sedaj pa cd ..na veliko ..kaj tudi ampak mi mora res pod kožo zlestiWinkBig smile.</span>
    <span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>Avseniki ..ja te pa poznam , ker so mi bili drugačni no saj te njihove stare pesmi so mi bile tako pristne ..tko zašpilajo razturajo pa je Big smile..brez ne vem kaj fines pa obdelavo ampak tako na živo ..</span>
    <span style=”line-height: 16.7999992370605px; : rgb251, 251, 253;”>jp in še nekaj ..tako so z veseljem peli da res nisi mogel biti ravnodušen ..</span>
    Zakaj si napisala zato ker je sedaj priminil …? Hja verjamem , da bodo vsi sedaj ne vem kakšni poznavalci Avsenikov ..
    ampak a ni smešno to ..da človek rata šele potem skoraj nArodni heroj ko umre ..prej pa kaj pa vem je bil pa za veliko takih haj ljudi govedarWinkBig smile.
    Ja tko kot Prešeren …pa še sedaj praznujemo nejgovo smrt ne pa rojstvoBig smileTongueBig smile
    Jz npr ne poznam  oper , klasiko pa res bolj take bolj znane …priznam predvsem tiste, ki smo jih poslušali v osnovni šoli pa nekaj v srednji …ja glasbena vzgoja ..Big smile.
    Ostallo pa res ne …čeprav mi Je klasika postala tud zelo všeč ..opera pa mi ne in ne zleze pod kožo ..Big smile.
    Haj pa tud tako je …moj ata je bil narodnjak muzkontar ..mati pa je ni ne vem kako prebavljala..Big smile,
    tko da zdaj če pogledam iskreno jaz sem definitivno bolj po mami okus glasbeni okus pobrala kot po očetu ..ampak ona pa uživa tud v operi ..jaz pa neBig smile.
    no tko ..zdaj sem mal načvekala….Wink

Slovensko narodno zabavno muziko sem pravzaprav poslušala v zadnjem letu več kot v celem lajfu prej, “krivec” za to pa je Dalmatinec, ki se je preselil k moji frendi v Ljubljano in smo se družili. Najprej smo mislili, da nas zajebava, ker je stalno hotel poslušat Avsenike in Slake, pa nas napizdeval, da nimamo pojma Slovenci, kakšno genialno muziko nam je Avsenik pustil, po enem letu pa zna vse napamet in še na tisto vročino na pogreb je šel stat. V bistvu je to precej žalostno – jaz sem to tud imela za neko “govedno” pač.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

a res …jaz pa iskreno ..ampak kaj hočemEmbarrassed men je bilo pa prav blesavo …ko so tak pogreb narediliEmbarrassed.

Ne vem sicer zakaj ..ampak po moje pokojnemu Avseniku to sploh ne bi bilo všeč…tko ..
    Ne da so se muzkontarji od njega poslovili …ampak ta zastava pa tako dalje ..ž
    ampak je res Avsenik nas je veliko bolj ponesel v svet , kot nas ni nobeden politik ( v današnejm času pa itak ni sploh kandidata razen če so kakšne afereEmbarrassed) …tako da …ja si je tud zaslužil tak pogreb kot npr predsednik Tito ..(uf ne vem zakaj sem se pa sedaj na Tita spomnila …Big smile)
    Ampak ok ..naj bo tega dovolj ..naj počiva v miru med svojimi hribi in ljudmiSmile.
    Lepo je če deliš
Prikaz 4,593 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.