Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 4,586 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    Ceres
    Participant
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ja ne vem kako opazuješ, morda sem res mal prej objavla..ampak sem mal post popravljala ..Big smile

To jaz tebe sprašujem ..ti veš če si goljufala ..jaz tvojega posta nisem opazila…Big smile
    evo mal nagcev …NUDE:::
    Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

strelka wrote: ja ne vem kako opazuješ, morda sem res mal prej objavla..ampak sem mal post popravljala ..Big smile

To jaz tebe sprašujem ..ti veš če si goljufala ..jaz tvojega posta nisem opazila…Big smile

Aha, zdej štekam. Nisem namreč poslušala, kaj si zadnje dni objavljala, samo tega Mefa sem postnila, pa sem mislila, da si ga ti malo prej. Toliko lepše, če sva ga istočasno.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Thumbs Up

Jana Šušteršič…..glas srca*angel heart
    https://www.youtube.com/watch?v=aciNTLXaMNQ

Smile

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ceres wrote:

ja ne vem kako opazuješ, morda sem res mal prej objavla..ampak sem mal post popravljala ..Big smile

Aha, zdej štekam. Nisem namreč poslušala, kaj si zadnje dni objavljala, samo tega Mefa sem postnila, pa sem mislila, da si ga ti malo prej. Toliko lepše, če sva ga istočasno.

AHA ..pozabljam .da niso vsi kot jaz ..pa vsak link muzko poklikajo in poslušajoTongueBig smileLOL
    Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Jaz glasbe res ne poslušam, vsak dan sploh ne, gotovo manj kot ti.

Zadnje čase sem pa parkrat poslušala celo tole (pa ne zaradi smrti Avseenika, že prej sem):

https://www.youtube.com/watch?v=KsDDuBno7sA

Lepo je če deliš
    Ceres
    Participant

Sicer od narodnozabavne glasbe še vedno prebavim en komad naenkrat, več ne gre….. ampak že to je 100 procentov več, kot prej ceu moj lajf.

Lepo je če deliš
Prikaz 4,586 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.