Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
17. 9. 2014 ob 19:28 #26392SabinaParticipant17. 9. 2014 ob 20:55 #26396tadej pretnerModerator
Sabina wrote:
Ne, prvič slišem, ampak mi je zlo všeč, takoj mi je šla v uho :)Na žalost nisem iz tistih časov (mogoče sem v prejšnjem življenju živela v tistih časih ), tut ne spomnem se, da bi jo vrtel po radiu, ko sem bla še mejhna, se pa spomnem tegale komada:
http://www.youtube.com/watch?v=gIJZy1EEWC8Naj me kdo popravi, če nimam prav, a po mojem imam – face štimajo. Tule pri Delialih so bile tri bejbe – bivša mis Slo Majda Jazbec, Eva Sršen in Meta Močnik. Meta Močnik je ta, ki stoji zraven Jerneja Junga (tipčka z blesavim klobukom). 99% sem, da se je bil Močnik Metin dekliški priimek, kasneje pa se je poročila in naredila astrološko kariero kot Meta Malus. Ne vem, ali si le domišljam, ampak zdi se mi, da se celo spomnim, da je še pela kot Meta Malus.
17. 9. 2014 ob 22:06 #26400strelkaParticipantSabina wrote:
sabina …
jaz pa ta komad prvič slišim …ti ga poznaš?čeprav sem tud za to da 70 je najboljši letnik …evo še ena ..ta mi je pa poznana … iz sedemdestihpepel kri …enakonočje. Bo kmalu ……original video ..tukaj pa boljši zvok ..Ne, prvič slišem, ampak mi je zlo všeč, takoj mi je šla v uho :)Na žalost nisem iz tistih časov (mogoče sem v prejšnjem življenju živela v tistih časih ), tut ne spomnem se, da bi jo vrtel po radiu, ko sem bla še mejhna, se pa spomnem tegale komada:
http://www.youtube.com/watch?v=gIJZy1EEWC8..možno ..Glede na to …da se marsikaj še danes vrti na radiu ..potem obstaja velika možnost ..da boš še marsikaj iz tistega obdobja slišalastrelka2014-09-17 22:06:55
17. 9. 2014 ob 22:10 #26401SabinaParticipanttadej pretner wrote:
Naj me kdo popravi, če nimam prav, a po mojem imam – face štimajo. Tule pri Delialih so bile tri bejbe – bivša mis Slo Majda Jazbec, Eva Sršen in Meta Močnik. Meta Močnik je ta, ki stoji zraven Jerneja Junga (tipčka z blesavim klobukom). 99% sem, da se je bil Močnik Metin dekliški priimek, kasneje pa se je poročila in naredila astrološko kariero kot Meta Malus. Ne vem, ali si le domišljam, ampak zdi se mi, da se celo spomnim, da je še pela kot Meta Malus.
Nimam pojma17. 9. 2014 ob 22:15 #26402strelkaParticipanttadej pretner wrote:
Ne, prvič slišem, ampak mi je zlo všeč, takoj mi je šla v uho :)Na žalost nisem iz tistih časov (mogoče sem v prejšnjem življenju živela v tistih časih ), tut ne spomnem se, da bi jo vrtel po radiu, ko sem bla še mejhna, se pa spomnem tegale komada:
http://www.youtube.com/watch?v=gIJZy1EEWC8Naj me kdo popravi, če nimam prav, a po mojem imam – face štimajo. Tule pri Delialih so bile tri bejbe – bivša mis Slo Majda Jazbec, Eva Sršen in Meta Močnik. Meta Močnik je ta, ki stoji zraven Jerneja Junga (tipčka z blesavim klobukom). 99% sem, da se je bil Močnik Metin dekliški priimek, kasneje pa se je poročila in naredila astrološko kariero kot Meta Malus. Ne vem, ali si le domišljam, ampak zdi se mi, da se celo spomnim, da je še pela kot Meta Malus.
sem našla ta posnetek ..Meta Močnik , pa Meta Malus ..jaz ju imam za dve različni osebi ..ena je blond druga je pa črnaena ima očala ..druga jih ni imela …sem pa obe spoznala oz v živo vidla, eno ko je delala v prodajlni plošč , Meto Malus pa tudi spoznala ( slučajno) , da sva spregovorili par besed…Obe pa seveda , ko sta bili starejši …od teh na mojem posnetku Delial…meni ni nobena Meta Malus…Metka v mladih letih…17. 9. 2014 ob 22:42 #26403strelkaParticipantMeni je bila pa tale v mojih rosnih ( pomeni otroških) letih všeč …
Oto Pestner…17. 9. 2014 ob 22:52 #26404tadej pretnerModeratorstrelka wrote:
Meta Močnik , pa Meta Malus ..jaz ju imam za dve različni osebi ..Posipam se s pepelom. Sem stvar malo raziskal – kaže, da sta na Slovenski popevki 1974 nastopali celo obe.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.