Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
10. 11. 2013 ob 8:40 #21869strelkaParticipant
Going to California – Led Zeppelin
10. 11. 2013 ob 8:45 #21871strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Nisem kot ena enciklopedija ampak prevč dokumentarnih filmov sem pogledal o glasbi intervjujev, prebral knjig in pač jeposledica tega da veliko vem10. 11. 2013 ob 15:09 #21882strelkaParticipant…kaj sem jaz zdele najdla ..kaj se pa tukaj trese, kladivo je padlo ..škoda da ni …-petja ..
ker tole pa je vikinška pesem …od zeplinov ..jazs em čist brez besed …skratka men je tole SUPER .10. 11. 2013 ob 17:03 #21883nekdodrugČlanstrelka wrote: …kaj sem jaz zdele najdla ..kaj se pa tukaj trese, kladivo je padlo ..škoda da ni …-petja ..
ker tole pa je vikinška pesem …od zeplinov ..jazs em čist brez besed …skratka men je tole SUPER .Ne na žalost ni vikingška pesem … od zeppelinov..
Jeff Beck še je vedno v formiGlede tega ali je to super ali ne jaz bi rekel da samo malenkost boljša kvaliteta zvoka bi lahko bila…Pa ni kladivo padlo saj nimam ta pesem nima odanizma…Burzum je idelan za odanizem… Mislim da je tudi najboljši bedn ki opisuje to verovanje ali religijo…Drugače pa se preselim na malo drugačno zvrst … Malo bolj depresivnoSoundgarden – Black Hole Sun
10. 11. 2013 ob 17:07 #21884nekdodrugČlanstrelka wrote:
Nisem kot ena enciklopedija ampak prevč dokumentarnih filmov sem pogledal o glasbi intervjujev, prebral knjig in pač jeposledica tega da veliko vemSem vedel da se strinjaš včasih se mi zdi da preveč vem najraje pa imam dokumentarce iz metala in biografije raznih posameznikov ( zvezd rocka in metala ) v glaven zanimivo počasi bi lahko svojo knjigo napisal o tem
alinekdodrug2013-11-10 17:08:00
10. 11. 2013 ob 17:19 #21885strelkaParticipant..men je …
in v tistem efektu , ko sem tole slišala in postnila se je zatreslo.. in men je kri po žilah pognalo ..in eto besedilo ….“Immigrant Song”Ah, ah,We come from the land of the ice and snow,From the midnight sun where the hot springs flow.The hammer of the gods will drive our ships to new lands,To fight the horde, singing and crying: Valhalla, I am coming!On we sweep with threshing oar, Our only goal will be the western shore.Ah, ah,We come from the land of the ice and snow,From the midnight sun where the hot springs blow.How soft your fields so green, can whisper tales of gore,Of how we calmed the tides of war. We are your overlords.On we sweep with threshing oar, Our only goal will be the western shore.So now you’d better stop and rebuild all your ruins,For peace and trust can win the day despite of all your losing.Jp začetek je pa nekaj drugega ..Bolero od Jeff Backa…
jaz se kar sproti izobražujem …No immigrant song sem pa poznala že od prej…Vahalla je pa mesto -dvorec Odina a ni, in nekateri vikinški bojevniki so pri njem ..nekateri pa pri boginji freji …če je pa kakšen skriti pomen besedila pa na dan z besedo …konckoncev so pa vikingi tud po Angliji in Irski strašili .men vse štima …********************no kakorkoli že, mal za hec ..meni je tole dobro je pa res ja mal hršči …ampak se sploh ne porajta10. 11. 2013 ob 17:28 #21886strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Sem vedel da se strinjaš včasih se mi zdi da preveč vem najraje pa imam dokumentarce iz metala in biografije raznih posameznikov ( zvezd rocka in metala ) v glaven zanimivo počasi bi lahko svojo knjigo napisal o tem
alivivaldi mi je všeč , druga za elizo pa tudi**************************************************vedno mi je bila ko sem tole slišala strašljivo mogočno ..strelka2013-11-10 17:33:46
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.