Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
9. 11. 2013 ob 17:49 #21858nekdodrugČlan
strelka wrote:
osemdeseta …npr …najboljša od njih …menizelo všečen pevec je bil tudi ta …v tistem obdobju ..Jaz bom kar tukaj začel:
Začetki black metala ( v bistvu je thresh metal ampak iz te pesmi so vzeli ime za zvrst in marsi katero ime od black metala izvira iz tega albuma ( iz njihovega besedila ali naslova pesmi itd… ).Nato nastopi Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax itd…Death metalaliHeavy metalGlam metalaliBon Jovi itd…itd…In potem še pop-rock itd…Izjemno veliko uspešnic je bilo posnetih jih je preveč da bi vse prilepil …9. 11. 2013 ob 17:54 #21859nekdodrugČlannekdodrug wrote:
osemdeseta …npr …najboljša od njih …meni
zelo všečen pevec je bil tudi ta …v tistem obdobju ..Jaz bom kar tukaj začel:
Začetki black metala ( v bistvu je thresh metal ampak iz te pesmi so vzeli ime za zvrst in marsi katero ime od black metala izvira iz tega albuma ( iz njihovega besedila ali naslova pesmi itd… ).Nato nastopi Metallica, Megadeth, Slayer, Anthrax itd…Death metalaliHeavy metalGlam metalaliBon Jovi itd…itd…In potem še pop-rock itd…Izjemno veliko uspešnic je bilo posnetih jih je preveč da bi vse prilepil …Da se ne bomo narobe razumeli to so bendi ki so nastajali v 80′ in v poznih 70′ z velikimi uspešnicami v 80′
9. 11. 2013 ob 17:56 #21860nekdodrugČlanstrelka wrote:
ah ja vikingi ……ti so bolj pomehkuženi postali …, glede da so vikingi …Europe – The Final Countdown
CARRIE
Open Your Heart
Ne niso vedno so bili tako na žalost…
Ti pa se niso pomehkužili;Album iz leta 2012Enslaved9. 11. 2013 ob 18:01 #21861nekdodrugČlanstrelka wrote:
osemdeseta …npr …najboljša od njih …menizelo všečen pevec je bil tudi ta …v tistem obdobju ..Rush
Leto 1976…Album: 2112Pesem: Overture/The Temples of Syrinx9. 11. 2013 ob 18:12 #21862strelkaParticipantEh t si pa tko kot ena enciklopedija..
jaz bolj tako ..po spominu-slušnem kar se spomnim …Poznam Bon jovi , jp nekaj celo megadetha tud , iron maiden tud , pa van halen ..potem so pa še škorpijoni , pa aerosmith ., no pa saxon , pa motorhead…pa def lepard ..ja pa itka še whitesnake …aha pa AC /DC …nekaj komadov …skratka mineštra …Sicer pa zdej se pa ponavljam kot stara plošča…*********Sem našla en zanimiv prispevek , sicer kot sem prebrala je že iz leta 2009, ampak posnetek drugi v članku je pa zanimiv ….Če kdo želi ga prebrati …ps …jaz osebno nisem ravno ljubitelj klasike9. 11. 2013 ob 23:01 #2186710. 11. 2013 ob 7:50 #21868nekdodrugČlanstrelka wrote:
Eh t si pa tko kot ena enciklopedija..jaz bolj tako ..po spominu-slušnem kar se spomnim …Poznam Bon jovi , jp nekaj celo megadetha tud , iron maiden tud , pa van halen ..potem so pa še škorpijoni , pa aerosmith ., no pa saxon , pa motorhead…pa def lepard ..ja pa itka še whitesnake …aha pa AC /DC …nekaj komadov …skratka mineštra …Sicer pa zdej se pa ponavljam kot stara plošča…*********Sem našla en zanimiv prispevek , sicer kot sem prebrala je že iz leta 2009, ampak posnetek drugi v članku je pa zanimiv ….Če kdo želi ga prebrati …ps …jaz osebno nisem ravno ljubitelj klasikeTudi jaz nisem nek ljubitelj klasike ampak včasih pride prav
Nisem kot ena enciklopedija ampak prevč dokumentarnih filmov sem pogledal o glasbi intervjujev, prebral knjig in pač jeposledica tega da veliko vemItd.Rock glasbe nisem veliko prilepil saj večina jo poznate kakšni so bili v tistem obdobju en majhen pregled sem naredil in to je to in seveda malo bolj podrobno v metal glasbo saj to večino časa tudi poslušam ampak pustimo to…Malo Black metala iz leta 1996 -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.