Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
strelka wrote: ha , ha ..viš kako lepo resonirata skupi …
kak že gre tisto …lisica lisjak sta pila tobak , tobaka ni blo sta pila vodo …Cvetje v jeseni …
Ja ja strelka saj resonrava skupaj seveda saj jaz nisem takšen da bi nekomu nekaj usiljeval če on tega ne prenese.
Lepa pesem strelak vem katera je ampak vseeno lepa pesem za danes zjutraj
Ma sej ne gre za to, da ne odobravam. Sam včasih v istem prostoru ne bi bila.
Tale Seven tears se tako lepo, nedolžno začne…. potem pa napad iz pozadine… sem komaj v adrenalinu našla gumb za close.
Še mal Cohena..
nekdodrug wrote:
ha , ha ..viš kako lepo resonirata skupi …
kak že gre tisto …lisica lisjak sta pila tobak , tobaka ni blo sta pila vodo …Cvetje v jeseni …
Ja ja strelka saj resonrava skupaj seveda saj jaz nisem takšen da bi nekomu nekaj usiljeval če on tega ne prenese.
Lepa pesem strelak vem katera je ampak vseeno lepa pesem za danes zjutraj
strelka2013-06-13 11:39:05
Ceres wrote: Ma sej ne gre za to, da ne odobravam. Sam včasih v istem prostoru ne bi bila.
Tale Seven tears se tako lepo, nedolžno začne…. potem pa napad iz pozadine… sem komaj v adrenalinu našla gumb za close.
Še mal Cohena..
V bistvu je to zelo lepa baladica ( seveda če preneseš ta napad ) ja ampak če bi naprej poslušala bi še se ti vrjetno bolj zamerila saj nastopi vokal seveda ki pa je primeren za to zvrst, katero začetek in v bistvu celotna pesem ni, dokaže se pa z vokalom ampak pač takšna glasba meni najbolj sede tako kot sem tudi napisal že prej…
Zdaj pa eno pesem da si malo ušesa spočijemo v bistvu jaz sem celotnih 15 minut poslušal tako da sem celotno ampak da malo spremenimo frekvenco v drugo skrajnost he he
Bryan Adams
http://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk
nekdodrug2013-06-13 11:46:13
ene tri pa poznam od teh …