Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
7. 4. 2013 ob 14:04 #19265strelkaParticipant
tega pa že dolgo ni bilo …
Lenny Kravitz “Can’t Get You Out Of My Mind”
http://www.youtube.com/watch?v=N_3DCjsfEMs
Lenny Kravitz: Let love rule
7. 4. 2013 ob 14:29 #19266nekdodrugČlanstrelka wrote:
In še malo Rock’N’Roll a
a ni to glam metal ……tko po frizurah, …
no pa še mal yugo metalcev…, ti mi niso bili nikoli ne vem kam …
nekaj mi je pri njih manjkalo…
V bistvu so ampak ni neke pretirane razlike med glam metalom in Rock’N’Roll om samo po frizurah in zgledu drugače pa je to vse Rock’N’Roll mešan z Hard Rockom na trenutku ampak je glam metal je veliko boljši z razliko od Rock’N’Roll a veliko bolj poskočne so pesmi in bolje tudi gredo v uho…
7. 4. 2013 ob 14:34 #19267nekdodrugČlan7. 4. 2013 ob 14:36 #19268nekdodrugČlan7. 4. 2013 ob 15:54 #19269strelkaParticipantnekdodrug wrote:
In še malo Rock’N’Roll a
V bistvu so ampak ni neke pretirane razlike med glam metalom in Rock’N’Roll om samo po frizurah in zgledu drugače pa je to vse Rock’N’Roll mešan z Hard Rockom na trenutku ampak je glam metal je veliko boljši z razliko od Rock’N’Roll a veliko bolj poskočne so pesmi in bolje tudi gredo v uho…
sama jih razlikujem po frizurah , pa ozkih pajkicah , oz.oprijetih hlačah, hec
ampak so saj večina taki …
drugače je pa ena mešanica rocka no hard rocka , pa metala…vikepedija pa pravi celo da imajo tudi pank komponente zraven …pa mal po solo kitarah se razlikuje..baj e..
npr. te tudi kasificirajo v glam metal…šminkerski metal pridih popa…oz . hair metal, pomeni bujne frizure
The Cult…
7. 4. 2013 ob 16:00 #19270strelkaParticipantevo …to je to …
7. 4. 2013 ob 18:46 #19275nekdodrugČlanstrelka wrote:
In še malo Rock’N’Roll a
sama jih razlikujem po frizurah , pa ozkih pajkicah , oz.oprijetih hlačah, hec
ampak so saj večina taki …
drugače je pa ena mešanica rocka no hard rocka , pa metala…vikepedija pa pravi celo da imajo tudi pank komponente zraven …pa mal po solo kitarah se razlikuje..baj e..
npr. te tudi kasificirajo v glam metal…šminkerski metal pridih popa…oz . hair metal, pomeni bujne frizure
The Cult…
http://www.youtube.com/watch?v=YgPvRSAdK6o
http://www.youtube.com/watch?v=raql_Hh_NmU
[/QUOTE]V bistvu so The Cult ( Goth Rock ) je pa res da je Glam metal veliko bolj zanimiv in prijeten za poslušat kot Hard Rock
In še ena od The Cultov iz moje strani…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.