Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
27. 3. 2013 ob 9:11 #19143strelkaParticipantNightwing….
je pa tega kar nekaj na youtubu…
sklepam da so to oni glede na lepoto…, in stil…strelka2013-03-27 09:12:19
27. 3. 2013 ob 12:20 #19144tadej pretnerModeratorstrelka wrote:
Nightwing….je pa tega kar nekaj na youtubu…
sklepam da so to oni glede na lepoto…, in stil…E, to so oni. Spet se je pokazalo, da sem izraziti antitalent za kaj poiskati na netu – sem jih že večkrat iskal, pa ništa. Totalno si pametna. Lepa hvala27. 3. 2013 ob 12:28 #19146tadej pretnerModeratorstrelka wrote:
Nightwing….Opažam, da je pod tem imenom tudi več trših bendov, ali pa so bistveno zamenjali zasedbo in prej/potem igrali totalka drugače. V glavnem, v temle linku so tisti tapravi, drugi link, ki si ga nalimala, pa težko verjetno da so oni, ali pa, kot sem rekel, z morebitno drugačno zasedbo.27. 3. 2013 ob 13:37 #19147strelkaParticipantbom rekla ..malo bolj iznajdljiva …
jah po moje so pa kar pravi ….27. 3. 2013 ob 16:32 #19149nekdodrugČlantadej pretner wrote:
…
sem tole najdla …nightwish…mal teatra…,druga pevka …Pa še bom jaz eno dodal z novo pevko malo bolj na hard je ta pesem proti tvoji…
Nekdodrug, eno vprašanjce – glede na to, da si specializiran na nekoliko tršo glasbo, boš morda vedel.– Pred več kot 25 leti sem bil v Lj na koncertu ne vem koga že, a predskupina je bila Nightwing. Pri nas se je dalo takrat dobiti tudi eno njihovo long playko in spomnim se, da so mi bili prvi trije komadi na A strani všeč k svina. Sedaj jih recimo na youtubu niti slučajno ne najdem. Pod imenom nightwing je mogoče najti en usran disko, ene kantrijaše, ki so špilali z J. Denverjem in kup neumnih filmčkov betmenovskega tipa.A slučajno kaj veš o rockerskemu bandu Nightwing ?(zanimajo pa me seveda tudi tisti prvi trije komadi iz plošče, ki je izšla pri nas).Po mojem niso dolgo obstajali in je to morda celo njihova edina plošča. Spomnim pa se tudi, da je takrat v reviji Stop pisalo, da veljajo za najgrši rock band na svetu (res so bli grdi k smrtn’ greh).Oprosti da sem ti malenkost pozno odgovoril ja slišal sem že za njih ampak nisem se nikoli poglabljal niti ne poznam njihovih pesmi tako da ne bom pisal za nekaj kar ne vem ( sem pa jih že zasledil )
Pa to da ne znaš poiskat nič na netu ni res saj je ( kot skupine ) ali pa poznaš samo delni naslov pesmi težko najd ampak vseeno drugič če se spomniš napiši v google tisti del pesmi ki se ga spomniš in malo po forumih preiščeš in najdeš tako sem ravno jaz eno pesem zadnjič iskal ko sem se jo naključno spomnil nevem sploh kje sem jo slišal ampak kar na enkrat sem se spomnil nanjo in sem si rekel da jo bom poiskal ( iskal sem jo skoraj 2 uri )
In tako kot si rekel če ne poznaš dobro skupin ( trše glasbe ) jih na spletu zelo težko najdeš saj je veliko različnih in ponavadi imajo ( bolj težka imena ) in jih je težko zadeti razen znanih in najlažje najdeš če vtipkaš na youtubu Top 10 songs… itd. ( tiste zvrsti ki jo ti želiš ali podzvrsti ti pokažem da se obnese )
En primerek jih je malo več kot deset ampak je pa primer:
http://www.youtube.com/watch?v=dXT9mqLAeXQ
Drugače pa če že poznaš skupino ( metal band ) Ti priporočam da semle pokukaš strelki sem že enkrat to stran omenil ampak če slučajno še ne veš zanjo: napiši v google The metal archives pa klikneš na prvo in se ti odpre tale stran
http://www.metal-archives.com/
Za rock pa ja najlažje če na youtubu in v wikipediji pogledaš saj ni takšne stavri kjer bi skoraj vse na kupu bilo zbrano
nekdodrug2013-03-27 17:04:21
27. 3. 2013 ob 16:37 #19150nekdodrugČlantadej pretner wrote:
Nightwing….Opažam, da je pod tem imenom tudi več trših bendov, ali pa so bistveno zamenjali zasedbo in prej/potem igrali totalka drugače. V glavnem, v temle linku so tisti tapravi, drugi link, ki si ga nalimala, pa težko verjetno da so oni, ali pa, kot sem rekel, z morebitno drugačno zasedbo.Vse je možno bom takole rekel poznam kar nekaj skupin ki ima tako da je nekdo ustanovil in 10 ali 20 pod istim imenom nevem zakaj je to tako ampak včasih vem da se to ni dalo zdaj pa je spet vse mogoče sploh pa pri bandih ( kot so rock in metal ) vse zaslediš. Je pa tudi možno da so tako zelo zamenjali line-up da se ne opazi tako zelo ali pa so spremenili samo stil petja in igranja tudi to je možno…
27. 3. 2013 ob 17:01 #19151nekdodrugČlanstrelka wrote:
…
sem tole najdla …nightwish…mal teatra…,druga pevka …Pa še bom jaz eno dodal z novo pevko malo bolj na hard je ta pesem proti tvoji…
jp anette olzon…ima bolj blag glas..še dve meni najboljše…je tudi čist drug stil …Dobre si izbrala… No jaz še bom pa tole pesem ampak je to še pela stara pevka no ja ena in druga je dobra odvisno tudi od pesmi ampak večino me ne moti kakšen glas ima, ampak kakšen ritem je v pesmi…
Vem da sem to že objavil dvakrat ali trikrat in še četrtič jo bom saj je meni ta pesem eena izmed najboljših od Nightwisha
http://www.youtube.com/watch?v=RuqUoMfgMvM
In še tole bi zraven dodal Epica
http://www.youtube.com/watch?v=eNGzltK_tlc
nekdodrug2013-03-27 17:03:19
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.