Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
Mogoče poznaš tresh metal skupino Sepultura on ki poje pri Soulfly u je bil tam včasih član in je potem vse skupaj nekako pomešano tresh z heavy metalom torej malo bolj trši zvok heavy metala saj treash je bolj na rock stilu ali na začetku razvoja metala takšnega ki je naredila metallica and company in po company spada tudi sepultura, megadeth, slayer in drugi torej če pa pogledamo heavy metal so pa začetniki black sabbath ki so temeljili na Hard rock stilu torej potem tudi Iron maiden začel and company mogoče veš katere skupine mislim…
In ko to dvoje skupaj dobiš nastane nekako tako čeprav še mogoče občutiš v njihovih pesmih malo death metala zaradi tako kot sem ti že prej napisal sepulture ki death metal, groov metal in tresh metal meša v njihove pesmi in ker je bivši pevec ki je to tam vpeljal in je potem odšel in naredil novo skupino tukaj zraven pomešal samo da je namesto tipičnega tresh metala vzel to njihovo mešanico in še zraven dodal heavy metal in potem nastane takšna pesem kot je bila tisto in podobna temu je tudi skupina Pantera ki sem jo pa že večkrat sem prilepil kakšno pesem mogoče se spomnite jaz se…
To je za enkrat vse
nekdodrug2012-11-07 22:04:23
Jaz se vse spomnim …, saj kakšne si tudi že po večkrat prilepil.
strelka2012-11-07 22:30:50
nekdodrug wrote:
In še en album od Pantere
Tukaj sem objavi to pantero tisti ki ne spremljate redno
In še ena od Tool odličan skupina za heavy metal balade vse pesmi so izjemno dolge
Zanimiv band nekdodrug…ampak težek za poslušat ….
strelka2012-11-08 22:33:28