Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 4 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
3. 11. 2012 ob 11:38 #17255nekdodrugČlan
strelka wrote:
Za malo drugačnejše “marjetice”
marjetice so marjetice…, jih je več vrst …zanimiv video …istočasno pa, obožujem znanstvenofantastiko …(v videu sta dva filma, na katere sem se spomnila …)Res izjemno dober video z Nicolas Cage mislim da je to iz nekega filam ampak se ne morem spomnit iz katerega…
3. 11. 2012 ob 11:40 #17256nekdodrugČlanstrelka wrote:
Phil Collins – Going Back
Ronan Keating – If Tomorrow Never Comes
Te pesmi že dolgo časa nisem slišal
3. 11. 2012 ob 11:43 #17257nekdodrugČlannekdodrug wrote:
Suzan Boyle…
ko sem prvič vidla tale posnetek …
lepo poje ima čist glas ,ne moreš ostat ravnodušen ..pa če
si ga 1001 videl …Ampak tudi to … mal čudni posmehi žirije in pa tudi
občinstva …povprečna ženska , živela v revni četrti …no pa tudi obnašanja bolj
kavbojskega .Takoj ..buu ta smotka Bo pevka
Potem pa jih je na rit vrgla..
Kasneje doživela tudi živčni zlom , ker ni prenesla pritiska
nastopa …S to pesmico je kar začela uresničevati svoje sanje …ne samo
v tej pesmici….Nekdodrug …o čem poje ta zadnja pesem , ki si jo nalimal.?
Sem pa mal poklikala tale Burzum…ta pevec je bil pa celo
zaprt za 21 let ..zaradi nacionalizma , požigal je cerkve na Norveškem …Tole karakteristiko pa ne odobravam …me pa zanima tale
zadnja pesem …o čem poje ?On je Burzum v bistvu je on celotna skupina
On je sedel zardi umora in še sodeloval je pri požigu ene zelo zgodovinske cerkve…
V bistvu sploh nebi ugotovili da je bil zraven ampak ker je bedak in je poslikal pogorelo cerkev in jo potem uporabil sliko kot album so potem sumili da je bil zraven pri požigu seveda nikoli mu niso dokazali ampak so imelu sum ampak ker je potem sam na sodišču priznal da je bil zraven so ga pa potem obtožili ampak pustimo to zdaj je že 4 leta na pogojnem izpustu nasledjo leto se mu izteče…
Ta pesem govori o neki ženski ki je v srednjih letih ona si predstavlja bogove kot zvezda in nekoč sanja da je z njimi in opisuje kaj kateri bog dela in opisuje kako nekako zgleda pokrajna kjer so bogovi doma ( germanski bogovi da ne bo pomote )
Čista mitologija…
V bistvu je zelo težko v tej pesmi kaj razumet saj je v islandščini prvo ne poznam njihove pisave ampak je vseeno podoben jezik kot norveščina… Norveško pa razumem zelo dobro tako da sem če sem prav razumel je to to…
nekdodrug2012-11-03 11:44:123. 11. 2012 ob 12:20 #17259nekdodrugČlan3. 11. 2012 ob 12:46 #17260strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Za malo drugačnejše “marjetice”
marjetice so marjetice…, jih je več vrst …zanimiv video …istočasno pa, obožujem znanstvenofantastiko …(v videu sta dva filma, na katere sem se spomnila …)Res izjemno dober video z Nicolas Cage mislim da je to iz nekega filam ampak se ne morem spomnit iz katerega…
sama sem se pa spomnila na Navigatorjev let ..v bistvu je to bolj otroški film ..ampak meni je bil super..pa tisti še en …THE ABYSS ,tuki so nezemljani prijazni ……3. 11. 2012 ob 12:52 #17261strelkaParticipantnekdodrug wrote: On je Burzum v bistvu je on celotna skupina
On je sedel zardi umora in še sodeloval je pri požigu ene zelo zgodovinske cerkve…
V bistvu sploh nebi ugotovili da je bil zraven ampak ker je bedak in je poslikal pogorelo cerkev in jo potem uporabil sliko kot album so potem sumili da je bil zraven pri požigu seveda nikoli mu niso dokazali ampak so imelu sum ampak ker je potem sam na sodišču priznal da je bil zraven so ga pa potem obtožili ampak pustimo to zdaj je že 4 leta na pogojnem izpustu nasledjo leto se mu izteče…
Ta pesem govori o neki ženski ki je v srednjih letih ona si predstavlja bogove kot zvezda in nekoč sanja da je z njimi in opisuje kaj kateri bog dela in opisuje kako nekako zgleda pokrajna kjer so bogovi doma ( germanski bogovi da ne bo pomote )
Čista mitologija…
je besedilo napisano …samo tud norveško goole zelo čudno prevaja…
no z islandščino pa nisem probala ...
Mi je bila pa za uho zanimiva pesem…zato sem pa vprašala.
3. 11. 2012 ob 12:59 #17262nekdodrugČlanstrelka wrote:
On je Burzum v bistvu je on celotna skupina
Čista mitologija…
je besedilo napisano …samo tud norveško goole zelo čudno prevaja…
no z islandščino pa nisem probala ...
Mi je bila pa za uho zanimiva pesem…zato sem pa vprašala.
V bistvu je res dobra pesem ampak norveško veliko krat googl slabo prevede če že hočeš imet dober prevod moreš prvo dat prevedi v angleščino in potem komaj v slovenščino to je najboljša pot z googlom …
Pesem mi je všeč zato sem jo objavil plus tega glede tega prepričanja za požig cerkva je pa tako v začetku 90′ tam do 1994 se je to veliko krat zgodilo na norveškem in te prve black metal skupine so skoraj vse pomagale ampak to se je zdaj nehalo po 1995 ko je Varg Vinkernes in veliko drugih šlo v zapor…
Tako da to se ne dogaja več…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.