Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 4 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
21. 10. 2012 ob 22:12 #17069strelkaParticipant
…
Kaj pa veš , lahko pa tudi kakšen dojenček tu sodeluje-neaktivno pa kakšna bakica pa dedi-neaktivno….itd.itd….pa teta , pa stric, soseda …hec nekdodrug …**************************************danes mi je všeč whitney….Whitney Houston, A Tribute – Step By Step
no pa tale …priredba…I Will Always Love You Whitney Houston
21. 10. 2012 ob 22:15 #17070strelkaParticipantpa še ena slovenska….luštna..Nina
Nina Pušlar – Med vrsticami
22. 10. 2012 ob 10:53 #17072strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Poglej veliko razlogov je lahko kajpa vem di si dala enega jaz drugega pač vse je odvisno od čloeka mogla bi še tukaj na tej temi kdo sodelovat ki pa nima rad metala in rocka in bi nama lahko on natančneje povedal zakaj ne posluša ( ni važno kakšna so leta )… Vseeno ti imaš rada saxson, iron maiden in si že v metalu in tudi ti težko rečeš zakaj ne poslušajo midva lahko govoriva samo na splošno kako si midva to nekako predstavljava ampak več takšnih bi moglo v tej temi trenutno sodelovat da bi lahko natančneje potem vse skupaj povzeli trenutno lahko samo najina dva mišlenja zakaj ne poslušajo…Izpustiva najmalajše in starejše ( lahko bi sodelovali kdo ki je srednjih let ali pa še razlikoma mlad tamo od 20 leta starosti pa do 40 leta zakaj nimajo radi metala ( pustiva black metal pri miru vzamema metal na splošno )…
ja kaj vem zakaj nekdo dobi prebavne motnje , ko posluša metal …
Lahko ti povem …jaz black metala ne poslušam in mi ni všeč …( ok vido sploh ne gledam )
ker mi je zvok preoster , premočen …ritem ponavadi preveč hiter, da o kakšnem ” zanimivih” pevskih sposobnostih ne govorim…
Pa ne bi o tem , ker se že ponavljam kot stara plošča…
No pa še so kakšni razlogi ..ampak o tem ne bi ..se mi zdi, da itak preveč govorim …
poleg tega se mi zdi pa zanimivo tudi tole ..da ne maram štanc …ne maram lady gaga, ne maram rihanne…
beyonce sem pa prvič vidla , ko sem youtubu ene vide iskala od tine turner..in me je fascinirala , ko je mislim za njej rojstni dan pela znano …rolanje po reki..in semi je zdela neverjetna pevka.
Ne maram pa tudi …posladkanih ne vem kako romantičnih pesmic ……
to kar jaz poslušam od ,metala…ima pri meni melodijo , tudi besedila so včasih bolj luciferska…večina pa ne.
sem pa že enkrat izpostavila vprašanje ..pa ni bilo nobenega odgovora..ko je bilo govora o skritih sporočilih …
ali če bi bilo skrito sporočilo napisano, no posredovano v svahiliju ( zanalašč dam ta jezik)..bi ga naša podzavest enako dešifrirala, s predpostavko , da tega jezika ne znamo ….
sicer pposredovano je v takih frekvencah ..da jih uho ne zazna ..ampak podzavest pa jih.
ampak dešifrarajo jih v angleščini …
..mislim pa da sem dovolj razumljiva …?
Torej nekdodrug , kaj pa meniš o tem …?
tu najbrž ni bistvo jezika a ne …ampak kaj drugega.
strelka2012-10-22 11:03:04
22. 10. 2012 ob 18:20 #17074nekdodrugČlanstrelka wrote:
Poglej veliko razlogov je lahko kajpa vem di si dala enega jaz drugega pač vse je odvisno od čloeka mogla bi še tukaj na tej temi kdo sodelovat ki pa nima rad metala in rocka in bi nama lahko on natančneje povedal zakaj ne posluša ( ni važno kakšna so leta )… Vseeno ti imaš rada saxson, iron maiden in si že v metalu in tudi ti težko rečeš zakaj ne poslušajo midva lahko govoriva samo na splošno kako si midva to nekako predstavljava ampak več takšnih bi moglo v tej temi trenutno sodelovat da bi lahko natančneje potem vse skupaj povzeli trenutno lahko samo najina dva mišlenja zakaj ne poslušajo…Izpustiva najmalajše in starejše ( lahko bi sodelovali kdo ki je srednjih let ali pa še razlikoma mlad tamo od 20 leta starosti pa do 40 leta zakaj nimajo radi metala ( pustiva black metal pri miru vzamema metal na splošno )…
ja kaj vem zakaj nekdo dobi prebavne motnje , ko posluša metal …
Lahko ti povem …jaz black metala ne poslušam in mi ni všeč …( ok vido sploh ne gledam )
ker mi je zvok preoster , premočen …ritem ponavadi preveč hiter, da o kakšnem ” zanimivih” pevskih sposobnostih ne govorim…
Pa ne bi o tem , ker se že ponavljam kot stara plošča…
No pa še so kakšni razlogi ..ampak o tem ne bi ..se mi zdi, da itak preveč govorim …
poleg tega se mi zdi pa zanimivo tudi tole ..da ne maram štanc …ne maram lady gaga, ne maram rihanne…
beyonce sem pa prvič vidla , ko sem youtubu ene vide iskala od tine turner..in me je fascinirala , ko je mislim za njej rojstni dan pela znano …rolanje po reki..in semi je zdela neverjetna pevka.
Ne maram pa tudi …posladkanih ne vem kako romantičnih pesmic ……
to kar jaz poslušam od ,metala…ima pri meni melodijo , tudi besedila so včasih bolj luciferska…večina pa ne.
sem pa že enkrat izpostavila vprašanje ..pa ni bilo nobenega odgovora..ko je bilo govora o skritih sporočilih …
ali če bi bilo skrito sporočilo napisano, no posredovano v svahiliju ( zanalašč dam ta jezik)..bi ga naša podzavest enako dešifrirala, s predpostavko , da tega jezika ne znamo ….
sicer pposredovano je v takih frekvencah ..da jih uho ne zazna ..ampak podzavest pa jih.
ampak dešifrarajo jih v angleščini …
..mislim pa da sem dovolj razumljiva …?
Torej nekdodrug , kaj pa meniš o tem …?
tu najbrž ni bistvo jezika a ne …ampak kaj drugega.
Glede teh sporočil sem že nekaj govoril o njih z robertom in jih bom samo na kratko obnovil tisto ko sem zadnjič napisal…
Poglej mi jih ne razumemo ( res jih ne ), jaz se niti nočem spuščat v to važno daj je dober ritem in koliko toliko dobro besedilo ko ga ponavadi ne razumemo ali pa ga seveda če ti je tako sporočilo podano seveda moreš poslušat to zvrst da še tisto kaj ti je podano razumeš večina jih je tako podanih da samo tisti vedo ki to napišejo in uglazbijo torej bend glede teh sporočil nihče noče govorit ( bend mislim ) nikoli nič ne govorijo ali pa povejo o tem torej ostaja skrito seveda če ga ti ne dojameš nekej v pesmi ( ponavadi je to tako podano kot jaz lahko povem iz svojih občutkov kolikor sem jih razumel od 100 000 eni 10 000 me ponavadi na nekaj spomnijo ki pa s čustvi lahko pokažem ampak z razumamo pa ne ( torej ti tvoja čustav zaznajo nek ritem ki te na nekaj spominjajo in ponavadi ti potem to seveda gre na jok ( čustav pokažemo z mimiko in hrepenenjem ( nisem strokovnjak za to ne psihiater ampak svojo vedenje po poslušanju pesmi lahko opazim ( obnašanje čustev )…
Naprimer stare pesmi ali prvi komadi od raimbow…
Naprimer tale pesem…
http://www.youtube.com/watch?v=Zj3mKYASycg
….
http://www.youtube.com/watch?v=CZFKw3BhveI&feature=relmfu
….
http://www.youtube.com/watch?v=j0wrARDmwio&feature=related
In potem če že govorimo o zakritih sporočilih bom pa še dodal par takšnih iz black metala…
Že zadnjič sem objavil to pesem in še jo bom enkrat… Ta pesem ima en takšen vmesni ritem ki me vedno na nekaj spominja ampak z mojim razumom si ne morem pojasniti tega….
http://www.youtube.com/watch?v=UoDfBWcINXM
tudi tale
http://www.youtube.com/watch?v=xQmo-GVFiag&feature=related
….
http://www.youtube.com/watch?v=58o17dnB6hk
… To je vse za enkrat, ampak je še veliko primerov
22. 10. 2012 ob 19:34 #17075strelkaParticipantsubliminalna sporočila….
meni je sicer jasno , da se vstavlajo taka sporočila v reklame z namenom , da se zmanipulira kupce , da kupujejo..to itak dela vsaka reklama …nagovarja kupce , da se kupi njihova storitev ali izdelek…ni mi pa jAsno , kakšen pomen pa ima da se v komade , če jih zavrtimo nazaj omenja …takšen in drugačen vražičke ..razen z namenom …da se promovira religija stricoV v ozadju ….no tole je zanimivo pogledat …,Tole pa popam iz čiste zafrkancije ..ko sem tole poslušala ..sem se jaz začela smejat ko pečen maček ..skratka …zajebancija, kar je tale pevačica tudI hotela po moje … al pa tud ne … astrelka2012-10-22 19:45:55
22. 10. 2012 ob 19:54 #17076strelkaParticipantše en bend ..ki mi je všeč , pa skrita sporočila gor ali dol…, menda jih ta bend tudi uporablja…
U2 Where The Streets have no name
22. 10. 2012 ob 19:58 #17077nekdodrugČlanstrelka wrote:
subliminalna sporočila….
meni je sicer jasno , da se vstavlajo taka sporočila v reklame z namenom , da se zmanipulira kupce , da kupujejo..to itak dela vsaka reklama …nagovarja kupce , da se kupi njihova storitev ali izdelek…ni mi pa jAsno , kakšen pomen pa ima da se v komade , če jih zavrtimo nazaj omenja …takšen in drugačen vražičke ..razen z namenom …da se promovira religija stricoV v ozadju ….no tole je zanimivo pogledat …,Tole pa popam iz čiste zafrkancije ..ko sem tole poslušala ..sem se jaz začela smejat ko pečen maček ..skratka …zajebancija, kar je tale pevačica tudI hotela po moje … al pa tud ne … aTakole bom pa jaz na vse tole rekel vse ima neko sporočilo prekrito ( ampak mi se tega ne zavedamo )
In niti mislit ne smeš na to saj drugače če vse misliš kaj se ti lahko zgodi po vsem tem ( se ti lahko samo zmeša in pristaneš v kakšni psihiatrični bolnišnici )
To je to…
Pesmi so zanalašč tako narejene tudi reklame in isto velja za pesmi da privabijo poslušalce saj jih nihče ne odvablja saj se jim gre samo za marketing in potem pristanemo tam ko pač pristanemo v krizi zaradi tega ker se nekje nekaj utrga torej če trgovine nimajo gostov ni zaslužka stroški so dragi in jih je potrebno plačevati enako delavce in ker ni denarja ( ni pritoka denarja ) in se zato zaprejo delavce odpostijo in smo tukaj kjer smo pristali mi kot evropa…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.