Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
18. 10. 2012 ob 19:02 #17031nekdodrugČlan
In da preklopimo na klasičen način…
Iron maiden
18. 10. 2012 ob 22:19 #17033strelkaParticipantte pa nisem poznala od Maidnov.
meni pa zedelo kaj takega paše poslušat …tole sem mi zdi odlično -priredba ( Etta ima odlični vokal zame ), …mal meni za relaxmogoče bo še komu…Etta James – Purple Rain
20. 10. 2012 ob 9:51 #17035strelkaParticipantnekdodrug wrote:
In še nekaj podobnega mešanici, ampak ni nemška domišlija… Je samo slika skupine tako da se ni za bat…
poslušaj tole ….mislim, da je tu pa zares ujel bistvo s tole priredbo ..creep…teža , žalost ….depresivno ..na na koncu se je pa zame ubil ….. večnosttako mi glasba pripoveduje …,skratka ..take glasba nosi meni zelo negativno sporočilo …zdaj odvisno pa v kakšnem stanju si ……če si v slabem .. tole ne poslušat.ker original je ravno taka ..ampak jaz v njej ne najdem take teže…,zaradi glasbe …( besedilo pustimo..)NORTHERN KINGS – CREEP
je pa tako s to glasbo kot s filmom ..pač, če gledaš brezveze …se ti zdi, da glasba prav tako nič ne pove ..če pa si tak človek , da se vživljaš ..potem ..pa je to kar je …Skratka meni odlična priredba ….strelka2012-10-20 10:25:34
20. 10. 2012 ob 10:13 #17036strelkaParticipantha ,. ha ..evo mal vetriča iz daljnega vzhoda…
za dobro jutro ….. čeprav zmelkiči so tu še zaspani…Bohemian rhapsody v japonščini
20. 10. 2012 ob 11:20 #17037nekdodrugČlanstrelka wrote:
In še nekaj podobnega mešanici, ampak ni nemška domišlija… Je samo slika skupine tako da se ni za bat…
poslušaj tole ….mislim, da je tu pa zares ujel bistvo s tole priredbo ..creep…teža , žalost ….depresivno ..na na koncu se je pa zame ubil ….. večnosttako mi glasba pripoveduje …,skratka ..take glasba nosi meni zelo negativno sporočilo …zdaj odvisno pa v kakšnem stanju si ……če si v slabem .. tole ne poslušat.ker original je ravno taka ..ampak jaz v njej ne najdem take teže…,zaradi glasbe …( besedilo pustimo..)NORTHERN KINGS – CREEP
je pa tako s to glasbo kot s filmom ..pač, če gledaš brezveze …se ti zdi, da glasba prav tako nič ne pove ..če pa si tak človek , da se vživljaš ..potem ..pa je to kar je …Skratka meni odlična priredba ….Imel sem tako dober odgovor z kombinacijo pesmi ampak ko sem napisal in ko sem stisnil odgovori me je iz foruma ven vrglo in sedaj niam nič… Obnovil ti bom samo na kratko saj sem s tistim skoraj eno uro izgubil …
To ni preveč depresivna pesem pač ima nekakšen zmeren zaključek in začetek takšen kot se spodobi torej ne iigrajo od začetka pa do konca neprekinjeno hitro in še mogoče zraven tega če bi tako igrali imeli en hiter solo ( to je takšna zvrst ) ne pozabi da gotika izhaja iz doom kjer je pa večina vpljiv deprsivni metal ( počasen z značilno akustično kitaro ki jo ponavadi uporabijo ) in so pač malenkost spet prevzeli nič drugega ti ne bom napisal saj se mi ne da…
20. 10. 2012 ob 11:27 #17038nekdodrugČlanPa da še kakšen video spot vidimo ( da niso samo slike albuma )
20. 10. 2012 ob 12:17 #17039strelkaParticipantnekdodrug wrote:
je pa tako s to glasbo kot s filmom ..pač, če gledaš brezveze …se ti zdi, da glasba prav tako nič ne pove ..če pa si tak človek , da se vživljaš ..potem ..pa je to kar je …Skratka meni odlična priredba ….Imel sem tako dober odgovor z kombinacijo pesmi ampak ko sem napisal in ko sem stisnil odgovori me je iz foruma ven vrglo in sedaj niam nič… Obnovil ti bom samo na kratko saj sem s tistim skoraj eno uro izgubil …neprekinjeno
To ni preveč depresivna pesem pač ima nekakšen zmeren zaključek in začetek takšen kot se spodobi torej ne iigrajo od začetka pa do konca neprekinjeno hitro in še mogoče zraven tega če bi tako igrali imeli en hiter solo ( to je takšna zvrst ) ne pozabi da gotika izhaja iz doom kjer je pa večina vpljiv deprsivni metal ( počasen z značilno akustično kitaro ki jo ponavadi uporabijo ) in so pač malenkost spet prevzeli nič drugega ti ne bom napisal saj se mi ne da…
eno uro porabit , za odgovor …to je bila pa potem strokovno seckanje ..Pesem da eno temačno vzdušje …težo , depresijo ..nezadovoljstvo …meni .vsaj ..zdaj ne vem kaj je zate depresijo …zdaj če je monotono , neprekinjeno ..zame to ni depresija ..ampak dolgčas.Pa še nekaj …se ne razumem na zvrsti …lahko bi pa super napisal na tole pesmico en tak film ……mogoče tud risanko lepotica i zver…samo tule …bi jaz dala drugačen konec …******************************************************************+ha ha ..no pa še tole ..tale jura pekka je kaj pa vem no…tole je pa smešno ..ker mi nekako ne gre skupaj …razen da spet domišljivo vkolopim …en troll hodi po gozdi in se dere ..kako bi moral biti srečen ..no nekaj podobnega …no pa še mal polko zapleše, kako bo je srečen ..da je vse tako kot mora bit…no skratka brezeveze…, tole mi je zabavno…da pa naredi metalc priredbo na štanc komad ..je pa umetnostI Should Be So Lucky
ps ..najberž pa samo midva kaj takega poslušava ..zato tudi pač tebe citiram ….za primerjavo ..tole je pa originalna pesmica …strelka2012-10-20 12:30:06
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.