Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
strelka wrote:
nekdodrug tole ziher poznaš……priredbe.jaz ne …samo …se pa sprašujem ..zakaaaaj je treba take priredbe delat…. čeprav je pa zanimivo ..pesmice dobijo čist drug naboj pri meni…1. (dobra priredba)Don’t Stop Believin
original…2.Kiss from a Rose
original…3_Brothers in Arms
original….
Poznam jih sem že nekja krat slišal za njih in sam malo iskal po njihovih pesmih če bi najdel kakšno ki bi ustrezala mojemu ušesu ( ne bom rekel da mi niso všeč in da mi so všeč nekje vmes )
Za moje pojme bi bili lahko malenkost boljši saj imajo kar nekaj izkušenih v skupini kot je Marco bivši vokalist in basist pri Nightwish – ih…
nekdodrug wrote:
Pa da še premaknem kam drugam tukaj ena dobra pesem ( so srbi )…
Da se še tukaj malo preiskusim na tej zvrsti da ugotovim če sem že kaj pozabil…
http://www.youtube.com/watch?v=nzKcThPGIsw
Pa da vidimo če ugotovite katera zvrst je to čeprav jaz že ivem takoj po ritmu ko vklopim to pesem pa da vidim če vi znate tudi tako dobro poslušat kot jaz in da hitro razvrstite v glavi kam kaj spada
strelka wrote:
Pa da še premaknem kam drugam tukaj ena dobra pesem ( so srbi )…
Da se še tukaj malo preiskusim na tej zvrsti da ugotovim če sem že kaj pozabil…
http://www.youtube.com/watch?v=nzKcThPGIsw
Pa da vidimo če ugotovite katera zvrst je to čeprav jaz že ivem takoj po ritmu ko vklopim to pesem pa da vidim če vi znate tudi tako dobro poslušat kot jaz in da hitro razvrstite v glavi kam kaj spada
ubijajoče..tko da na blef…bom rekla da je tole death metal…*********************************************
Terna… Poglej si tisto pesem ko sem jo prilepil ki je mešanica death metala in black metala
sem …pa mi ni všeč tist hudič notri ( ni mi všeč nemška domišlija)..tko da ne bom
strelka2012-10-18 18:56:26
In še nekaj podobnega mešanici, ampak ni nemška domišlija… Je samo slika skupine tako da se ni za bat…
nekdodrug wrote:
In še nekaj podobnega mešanici, ampak ni nemška domišlija… Je samo slika skupine tako da se ni za bat…
Ta pesem je mešanica med temo ( “hudičem” ) in vojno ( izjemno dobra bass linija in ( solo bass kitara ))…