Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
13. 10. 2012 ob 11:01 #16932nekdodrugČlan
In še tale od njih je kar vredu ampak besedilo mi ravno ni preveč pri srcu…
13. 10. 2012 ob 11:02 #16933nekdodrugČlan13. 10. 2012 ob 11:44 #16934strelkaParticipantsem se spomnila na tole pesmico …
( ko sem razmišljala..kako ljudje pametujejo o tem o čemer se jim ne sanja …,…pa ne bom nadaljevala ……nekdodrug tole se ne nanaša nate ali pa na karkoli tule)evo to je ta pesmico ..ti jo najbrž poznaš bolj v slovenščini v priredbi …če si iz savinjske dolineChateau
..so savinjčani a ne ..**************************Boat On The River
strelka2012-10-13 11:44:48
13. 10. 2012 ob 12:00 #16935nekdodrugČlanstrelka wrote:
sem se spomnila na tole pesmico …
( ko sem razmišljala..kako ljudje pametujejo o tem o čemer se jim ne sanja …,…pa ne bom nadaljevala ……nekdodrug tole se ne nanaša nate ali pa na karkoli tule)evo to je ta pesmico ..ti jo najbrž poznaš bolj v slovenščini v priredbi …če si iz savinjske dolineChateau
Točno tako…
Ja jih poznam in oni so iz Velenjam če misliva iste seveda…
………………………………………………………………………………………………………
Tudi to pesem poznam ampak je že dolgo časa nisem slišal in koliko se spomnim sem jo nazadnje slišal na radiju
…………………………………………………………………………………………………………….
Evo še eno skico sestavo metala da si boš lahko potem malenkost bolje predstavljala da je metal sama povezava in nič drugega… Razlikuje se pa po načinu igranja in stilu petja ( besedila tudi )
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Heavy_metal_genealogic_tree.svg
nekdodrug2012-10-13 12:01:11
13. 10. 2012 ob 12:11 #16936strelkaParticipantnekdodrug wrote:
sem se spomnila na tole pesmico …
Točno tako…
Ja jih poznam in oni so iz Velenjam če misliva iste seveda…
………………………………………………………………………………………………………
Tudi to pesem poznam ampak je že dolgo časa nisem slišal in koliko se spomnim sem jo nazadnje slišal na radiju
…………………………………………………………………………………………………………….
Evo še eno skico sestavo metala da si boš lahko potem malenkost bolje predstavljala da je metal sama povezava in nič drugega… Razlikuje se pa po načinu igranja in stilu petja ( besedila tudi )
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Heavy_metal_genealogic_tree.svg
Iste misliva …Saj a sploh še kakšna skupina obstaja na ta ime …?Slikico sem si pa že ogledala…, že kar nekaj časa nazaj …13. 10. 2012 ob 12:15 #16937strelkaParticipantnekaj drugega …tole mi je super ..brez da, gledam samo poslušam…
tole je tako oddaljeno…men pa blizu…, vsake toliko časastrelka2012-10-13 12:20:04
14. 10. 2012 ob 19:32 #16940strelkaParticipantEvo nekdodrug , ker ti marsikdaj napišeš strelka tole je
zate ,bom pa jz zdele, da je pa tole zate …Dve …v bistvu ena …
prva:
Za moje uho..zelo konfuzna …skoraj mal ˝zadeta˝ …če se
totalno prepustiš…Brez vokala …
Druga je veliko bolj dinamična .Druga verzija večja dinamika ( saj meni se zdi) …pa manj odzemljena…
Govorim pa o tem komadu
Still I’m Sad – Rainbow ( preventivno )
1.
http://www.youtube.com/watch?v=KI-QK-0jq2g
2.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.