Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
nekdodrug wrote:
Nisem glasbenik in ne igram v bendu… Igram pa bass kitaro to pa je resnica tako malo za hobbiy ( upam da sem dovolj napisal )
……………………………………………………………………………………………………..
Lepe komade si izbrala standard od whitesnakov
strelka2012-10-12 22:23:25
strelka wrote:
Nisem glasbenik in ne igram v bendu… Igram pa bass kitaro to pa je resnica tako malo za hobbiy ( upam da sem dovolj napisal )
……………………………………………………………………………………………………..
Lepe komade si izbrala standard od whitesnakov
dovolj bo….končno ti je celo kakšen komad od mene všeč za toje uho..hec.da še kakšno standardno nalimam …npr. tole od bon jovijov..kot piše o tule igrajo leta 2010.drugače je pa kar starejši komad.Jaz tale komad obožujem…pa tale tudi…samo ta pa ni od njih…Simple man…Ps ..zakaj misliš , da te noben ne razume tukaj …, saj noben ne pisne tukaj …, razen bleščečih izjem.Potem oba ne zastopjo ..a ni fajn…hec …nekdo drug , hecam se…
Midva jih odvračava z najinimi izbirami pesmi hec…
Nisem rekel da me ne razumete ampak 100% si se že kdaj vprašala zakaj ravno black metal gor lepim če pa marsi kdo nima rad…
……………………………………………………………………………………………………………………………………………….
Veš drugače pa mi je veliko komadov tvojih všeč ko jih lepiš gor saj sem tako del tega in ne vidim zakaj mi nebi bilo všeč… Rock in še kakšne klasične pesmi lepiš gor ( vse to cenim saj je kvalitetna glasba )
In tudi te si lepe izbrala vsaj zame no malo si me spomnla na njih ( večkrat me spomniš na kakšne komade ki sem jih že skoraj pozabil )
Zdaj pa malo o vikingih ( Barbarih )
http://www.youtube.com/watch?v=9dsp0Q4mWAo
nekdodrug2012-10-13 09:23:13
Zelo dobra pesem ( odigrana na prehode ) in tako nekako zgleda moja popolna pesem v metal sceni o rocku pa kdaj drugič…
Če bo kdo poslušal ali kliknil link naj si med poslušanjem brebere prvi komenat ki ima največ všečkov ( je zelo lepo opisano kaj black metal predstavlja )
http://www.youtube.com/watch?v=Z5vwXzD3N9I&feature=related
Pesem je izredno dobra ampak živce za poslušanje tudi morate imet in tudi potrpežljivost da celotno odposlušate saj komaj po celotni pesmi doživite tisko kar bi mogli znotraj pesmi, ampak ne pozabimo to je black metal to ni heavy…
Po tej pesmi pa paše kaj takšnega potem pa se skoraj lahko že jokaš če dojameš obe dve pesmi…
Pa še po raimbow da te spravi malo boljše volje…
Pa če sem že vivaldija prilepil pa še bom tole…