Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
12. 10. 2012 ob 17:32 #16909nekdodrugČlan
Takole od black metal sem se odločil da še vam bom tole objavil…
Odločil sem se da vam bom objavil celoten album saj ni nevem kako dolg plus tega vsaka pesem iz tega albuma mi je všeč ( album je dolg 18 minut )
Takole tukaj je ime benda in albuma
Carpathian Forest – Through Chasm, Caves and Titan Woods
12. 10. 2012 ob 17:34 #16910nekdodrugČlanTakole zdaj pa še dve lahkotni pesmi glede na tisto…
Black Sabbath
12. 10. 2012 ob 17:35 #16911nekdodrugČlanIn še druga
Led Zeppelin
12. 10. 2012 ob 17:39 #16912nekdodrugČlanKo sem te Led Zeppeline poslušal sem se spomnil na Bruce Springsteen-a in eno meni najljubših pesmi od njega ki jih je kdar koli napisal vem da sem že to pesem objavil ampak ker sem se ravno spomnil nanjo jo še bom enkrat
12. 10. 2012 ob 18:22 #16913nekdodrugČlanstrelka wrote:
[Quote=nekdodrug]Strinjam se s tabo strelka da hitro najstniki
zamenjujejo vzorike to je čista resnica se še spominjam tistih časov vsak mesec
so imeli druge vzornike jaz pa vedno enega in istega… Mogoče se še ti spomniš
kaj jaz se veliko stavri…Uf ..vidiš
tole pa nisem odgovorila.Sem mal
premišljevala , kdo bi meni lahko bil vzornik v najstniških letih od pevcev ,
igralcev itd.A veš
da nimam pojma.Nobeden
v tem smislu , da bi si rekla uf , to sem pa jaz , taka bi bila pa jaz …Npr.
zelo všeč mi je bil Bili Idol s svojo čupo , pa fajn muzika mi je bila od
njega.Potem
zlo fajn mi je bil v tistih letih David Bowie ..tista njegova ekscentričnost …pa
tolk se mi je fino zdelo , ko je zgledalo kot da ima učke različne ..( v bistvu
pa ima eno oko poškodovano)Recimo všeč
mi je bila Nena …potem zlo fajn se mi je zdela Annie Lenox, pa Alison Moyet….Potem pa
seveda Iron Maiden …no tisto sem pa včasih bila mal taka …vem da takrat so bile
moderne puma superge visoke …evo vsi smo jih imeli. Tako, da jaz sem imela
pač štepane kavbojke , puma superge , in vse kar zraven paše…ha , ha . ha …No tko …to
je bila alter scena pri meni.…Drugače
pa ,da bi nekdo tako močno vplival name pa ne …, da bi se z njim primerjalaSem mal
zašla …ampak če si že vprašal …Skratka …sem zdele ugotovila , da jaz bolj poslušam muziko
, kot pa gledam pevce ….evo ….dve od njega …bilie idol
http://www.youtube.com/watch?v=RXy4gmApEbo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wGxDsaTHjrQ
[/QUOTE]Takole pa da še ti jaz napišem na vse to en kratek odgovor…
Poznam tega Bilie Idol-a ampak nikoli še ga nisemna you tubu gledal ali kje drugje da bi videl kakšen jev obraz… Njegove pesi sem zasledit tam pa tam ampak nikoli nisem videl njegove slike no zdaj ko sem ga pa prvič videl se mi je zdel tako kot od marilyn manson-a company torej mogoče veš kako so zgledali če si slučajno kdaj zasledila v preteklosti nevem ali so še zdaj takšni ali ne nisem bil z njim nikoli na tekočem saj mi je samo par komadov všeč ostalo pa mi niso všeč…
Takole da še ti jaz razložim uzornik je lahko velik pojem jaz ti svojega nisem navedel kot da ga kopiram v stilu in drugače… Ne ampak vrjetno si ti to mislila tako kot sem razbral iz tega sporočila tvojega jaz ga imam samo rad ( ni to dobesedno ) meni je všeč njegov stil igranja… Drugače pa kako ti naj povem vedno sem imel svoj stil in marsi kdo me ne razume pa vrjetno tukaj tudi ne ( ne mislim nate strelka ) glede mojega izbora galsbe in podobno ( vrjetno ne razumete zakaj ravno black metal )…
Če si slučajno zasledila od mene da sem ti povedal ( 100% sem ti že napisal ), da imam rad pesmi ki so narejene zelo taktično torej za taktiko odmislimo petje in električno kitaro ki ne delujeta na taktu z njima se lahko prireja hitrost in zraven še bobni in tudi bass kitara… Drugače pa če hočeš imet dober ritem moreš zelo dober ststem igranja z bobni saj če je neprekinjeno eno in isto je pesem dolgočasna ali pa jo jaz bi dal v depressivno glasbo ampak o tem kdaj drugič… Torej če igraš bobne na prehode iz visokega tona na nizki ton da je lahko z povezavo z kitaro potrebuješ bass kitaro ki se po mojem mnenju more razlikovat od drugih inštrumentov da pri meni naredi vzdušje če je bass od znotraj bobnov in kitare je potem glasba monotona in če uporabiš hitrost na vseh inštrumentih torej zelo izrazit bass, hitra kitarska linija tudi z pomožno kitaro in glavno kitaro dobiš black metal ven in če še vstaviš groov petje je pesem popolna…
Če si ugotovila jaz imam zelo rad bass kitaro in zaradi tega se mora tudi od ostalih inštrumentov razlikovat odličen primerek Black sabbath Electric furneral izrazita bass linija…
In da se nazaj na uzornike premaknem – Je pa tako pri meni jaz sem ga oboževal zaradi dobrih bass linij in še ostalih istrumentov ki jih je igral saj je multi instrumentalist in zaradi dobrega igranja ga imam jaz za nekakšnega uzornika ne pa po zunanjosti kaj si vrjetno ti mislila saj mi je čisto vseeno kako zgleda glavno da zna naredit dobro vzdušje in da njegovim glasbam nakatere pesmi pač igra znam ali pa z zanimanjem prisluhnem…
V tej pesmi je igral električno kitaro…
12. 10. 2012 ob 20:06 #16914strelkaParticipantnekdodrug wrote: Takole pa da še ti jaz napišem na vse to en kratek odgovor…
Poznam tega Bilie Idol-a ampak nikoli še ga nisemna you tubu gledal ali kje drugje da bi videl kakšen jev obraz… Njegove pesi sem zasledit tam pa tam ampak nikoli nisem videl njegove slike no zdaj ko sem ga pa prvič videl se mi je zdel tako kot od marilyn manson-a company torej mogoče veš kako so zgledali če si slučajno kdaj zasledila v preteklosti nevem ali so še zdaj takšni ali ne nisem bil z njim nikoli na tekočem saj mi je samo par komadov všeč ostalo pa mi niso všeč…
Ma ne no ..Biliy ni Manson …
To je kot noč pa dan …
nekdodrug wrote:
Takole da še ti jaz razložim uzornik je lahko velik pojem jaz ti svojega nisem navedel kot da ga kopiram v stilu in drugače… Ne ampak vrjetno si ti to mislila tako kot sem razbral iz tega sporočila tvojega jaz ga imam samo rad ( ni to dobesedno ) meni je všeč njegov stil igranja… Drugače pa kako ti naj povem vedno sem imel svoj stil in marsi kdo me ne razume pa vrjetno tukaj tudi ne ( ne mislim nate strelka ) glede mojega izbora galsbe in podobno ( vrjetno ne razumete zakaj ravno black metal )…
Če si slučajno zasledila od mene da sem ti povedal ( 100% sem ti že napisal ), da imam rad pesmi ki so narejene zelo taktično torej za taktiko odmislimo petje in električno kitaro ki ne delujeta na taktu z njima se lahko prireja hitrost in zraven še bobni in tudi bass kitara… Drugače pa če hočeš imet dober ritem moreš zelo dober ststem igranja z bobni saj če je neprekinjeno eno in isto je pesem dolgočasna ali pa jo jaz bi dal v depressivno glasbo ampak o tem kdaj drugič… Torej če igraš bobne na prehode iz visokega tona na nizki ton da je lahko z povezavo z kitaro potrebuješ bass kitaro ki se po mojem mnenju more razlikovat od drugih inštrumentov da pri meni naredi vzdušje če je bass od znotraj bobnov in kitare je potem glasba monotona in če uporabiš hitrost na vseh inštrumentih torej zelo izrazit bass, hitra kitarska linija tudi z pomožno kitaro in glavno kitaro dobiš black metal ven in če še vstaviš groov petje je pesem popolna…
Če si ugotovila jaz imam zelo rad bass kitaro in zaradi tega se mora tudi od ostalih inštrumentov razlikovat odličen primerek Black sabbath Electric furneral izrazita bass linija…
In da se nazaj na uzornike premaknem – Je pa tako pri meni jaz sem ga oboževal zaradi dobrih bass linij in še ostalih istrumentov ki jih je igral saj je multi instrumentalist in zaradi dobrega igranja ga imam jaz za nekakšnega uzornika ne pa po zunanjosti kaj si vrjetno ti mislila saj mi je čisto vseeno kako zgleda glavno da zna naredit dobro vzdušje in da njegovim glasbam nakatere pesmi pač igra znam ali pa z zanimanjem prisluhnem…
V tej pesmi je igral električno kitaro…
http://www.youtube.com/watch?v=gCudLwkzxHA
Nekdodrug si ti glasbenik? Igraš
v kakšnem bendu ..al kar tako za svojo dušo nabijaš black metal.************************************+
in ena na brzino …zlajnana ….,
odličen meni komad.. os whitesnakov ne dve…
strelka2012-10-12 20:07:55
12. 10. 2012 ob 20:23 #16915nekdodrugČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.