Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,577 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:

Boljša bi bila če bi še imela kakšne kitarske efekte zraven…Thumbs Up

-..a se ti mal zafrkavaš….Embarrassed
    drugače pa ..zgleda da napev povezuješ s križarskemi poboji …al kakor koli že povezuješ s katoliškem krščanstvom.
    sam to ni lih bistvo tega psalama..natančno napeva.
    Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Ne povezujem ampak kaj podobnega sem že večkrat slišal v zgodovinskih filmih torej ( prikazovanje rimljanov, srednjega veka in podobne stvari )

nekdodrug2012-10-07 22:54:58

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Smile

“The Last Note of Freedom”

brezvezni video ..ampak pesem pa mi je odličnaSmile

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

nekdodrug wrote: Ne povezujem ampak kaj podobnega sem že večkrat slišal v zgodovinskih filmih torej ( prikazovanje rimljanov, srednjega veka in podobne stvari )

Na primer: Kralj Artur, Zlati Orel, Nebeško Kraljestvo, tudi 300, ali pa Gladiator, 13 bojevnik, pa še mogoče Zadnja Legia, Troja, Centurion in še bi lahko našteva, amapk malenkost bi potem mogel že misliti preden bi napisal

nekdodrug2012-10-07 23:01:09

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Ti pa velik filmov gledaš…Big smileBig smileLOL

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Ko imam čas jih gledam ko nimam jih ne gledam torej potem ko v zameš skupaj kaj si že pogledal in kolikokrat da se več ne spomiš se pa malo zamislišBig smileShocked Torej raje ne razmišljaš toliko plus tega je pa na svetu veliko filmov z različnimi tematikami jaz rad gledam zgodovinske filme, aventure, stare Vester filme, trilerje, grozljivke, akcije in potem so še tukaj komaj komedije in romantični filmi in podobne stvari kot je tudi znanstvena fantastika itd.

nekdodrug2012-10-07 23:18:48

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
Prikaz 2,577 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.