Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
5. 10. 2012 ob 21:40 #16818strelkaParticipant
Iron maiden ..no tukaj je samo pevec…ko se je že mal umiril…
Tears of The Dragon
Man Of Sorrows
6. 10. 2012 ob 16:41 #16821strelkaParticipantnadaljujem ..meni super komad …s
The Tower
tole sem pa mislim da že kar nekajkrat …prilepla …bo samo naslov …jerusalem ….BDstrelka2012-10-06 16:42:32
6. 10. 2012 ob 16:50 #16822strelkaParticipantTole tudi ..tole bo pa po moje nekdodrug, tebi tudi bolj na kožo napisano …
čeprav je po teži metala po moje prešvoh,meni je predvsem dobro ..brez refrena …..ker refren je preveč..kaj pa vem ..melodičen…Začetek je pa fenomenalen …( uf ne morem verjet , da jaz to rečem ..ker je zelo na trdo tole)jaz tule poslušam samo glasbo, pa čist nič drugega ..v večini ..mi je zelo dobro zaigrano…skratka meni odličen komad…, kdor posluša tako glasbo…(heavy metal je tole…)Kdo drugi kot Bruce Dickinson…*******še zadnja moja taka… od njega ..najbrž tudi že prileplena …naslov Omega ..BDstrelka2012-10-06 17:01:35
6. 10. 2012 ob 19:37 #16823nekdodrugČlanstrelka wrote:
Tole tudi ..tole bo pa po moje nekdodrug, tebi tudi bolj na kožo napisano …
čeprav je po teži metala po moje prešvoh,meni je predvsem dobro ..brez refrena …..ker refren je preveč..kaj pa vem ..melodičen…Začetek je pa fenomenalen …( uf ne morem verjet , da jaz to rečem ..ker je zelo na trdo tole)jaz tule poslušam samo glasbo, pa čist nič drugega ..v večini ..mi je zelo dobro zaigrano…skratka meni odličen komad…, kdor posluša tako glasbo…(heavy metal je tole…)Kdo drugi kot Bruce Dickinson…*******še zadnja moja taka… od njega ..najbrž tudi že prileplena …naslov Omega ..BDJa kaj pa vem strelka to je preveč heavy metalu podobno torej Iron maiden ( kakšna trša pesem od njih je temu podobna no saj meni )… Raje bom ostal pri Iron maidnu. Kot pa pri tem… To je moje mišlenje…
Raje imam kaj takšnega ali pa bolj epic stil od heavy metala torej tale album je odličen od iron maidna ima melodičen vpljiv in nekako lažje ti prodre v možgane kot pa tipičen heavy metal ( nimam rad vsake pesmi od heavy metala saj mi ne pride v uho in zaradi tega potem postane praznina ) Torej…
http://www.youtube.com/watch?v=4_FDjDwNygM
Ta zgornja pesem je od iron maidna ta pesem pa je od Immortal – a ( meni se kaj takšnega hitreje usede v uho kot pa tipičen heavy metal )
http://www.youtube.com/watch?v=buFgLEpVqnw
nekdodrug2012-10-06 19:47:08
6. 10. 2012 ob 19:49 #16824nekdodrugČlanstrelka wrote:
nadaljujem ..meni super komad …s
The Tower
tole sem pa mislim da že kar nekajkrat …prilepla …bo samo naslov …jerusalem ….BDVseeno bi še lahko enkat lnk prilepila ( Torej ti je ta pesem všeč da si jo že več kot enkrat objavila )
6. 10. 2012 ob 19:49 #16825strelkaParticipant….smo si različni…
še ena , ki bi lahko bila moja sprostitev …evo samo poslušat…v momentu …Taking the Queen-Bruce Dickinson
6. 10. 2012 ob 19:51 #16826strelkaParticipantnekdodrug wrote:
nadaljujem ..meni super komad …s
The Tower
tole sem pa mislim da že kar nekajkrat …prilepla …bo samo naslov …jerusalem ….BDVseeno bi še lahko enkat lnk prilepila ( Torej ti je ta pesem všeč da si jo že več kot enkrat objavila )
ja …. -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.