Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 7 years, 2 months nazaj by
strelka.
-
AvtorPrispevki
-
26. 9. 2012 ob 17:51 #16655
nekdodrug
ČlanTengger Cavalry
Najboljši del pesmi je zadnja minuta v bistvu od 3.12 min naprej…
26. 9. 2012 ob 17:54 #16656nekdodrug
Član26. 9. 2012 ob 17:55 #16657nekdodrug
Član26. 9. 2012 ob 19:17 #16658
strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Ja je razlika ja …
….oba rabta škropljenje z žegnano vodo …
, enga je treba mal manj enga -studiskega pa mal več.Uf ..to je too much nekdodrug…
.Meni so prav blesavi no ….
.Tko da dam, vedet da kliknem…
.*******Sicer meni je ta pesem od zeplinov zelo lepa …pa vendar bojda ima skrito satanistično sporočilo ..če pesmico zavrtiš nazaj ..no jaz jo poslušam naprej
zanimivo ..pojejo jo tudi gregorianitule pa original…Nevem zakaj ravno z žegnano vodo ampak pustimo to imam nekaj boljšega zate strelka tisto je zame to pa vrjetno zate. Pri meni je na meji dobrega ampak ker je ravno od Nirvane naj bo…
Ja to je dobro da malo poklikaš in komentiraš tako je prav to kaj si pa ti objavila je pa še vseeno boljši orginal čeprav je polovica pesmi zelo dolgočasne potem pa kar na enkrat vredu je za zepeline to čisto normano jaz vedno ko se mi v glavi zahoče da zepeline poslušam in ravno to pesem preklopim skoraj na tri četrtine pesmi torej takoj po tistem mirnem delu…
In še ta obljubljena pesem iz začetka odgovora…
Hja meni je pa všeč tako petje kot ga pojejo gregoriani …zelo pomirjajojoče je …Zanimivo mi je, da so se lotili peti te pesmi .., zato sem jo objavila.Dolgočasna …kaj pa vem, no meni ni.nirvana ….te pa res mal bolj poznam …ja …Npr. za tole pesem sem najprej spoznala prav od Nirvane …ampak mi je od Bowija …boljša …bolj hja je drugačna …”vesoljska”
, skratka tak kot mi on deluje ….No, tole je sploh majčkeno drugačna izvedba…
David Bowie – Man Who Sold The World
Še par pesmi od njega …
Wilde in the wind…Pa tale :Heroes
Absolute beginers…Modern love …strelka2012-09-26 19:18:06
26. 9. 2012 ob 19:27 #16659
strelkaParticipantTak okus za glasbo imam pa najbrž iz prejšnega življenja…
tudi taka zvrst glasbe mi je všeč …stari soul
Dionne Warwick – Walk On By
26. 9. 2012 ob 19:36 #16660
strelkaParticipantše ena iz prejšnega življenja..
26. 9. 2012 ob 20:01 #16661
strelkaParticipantEvo še nekaj ….
Kanalizirano petje, ki uglašuje z naravo in je odmev iz oddaljenih mongolskih step. Grleno petje je način usklajevanja z vsemi ravnmi obstoja, zavesti in bivanja.no meni je ob tej glasbi toplo …..
Tukaj pa človk rata prav ene take fajn volje …
,.no presodite sami …če kdo klikne
strelka2012-09-26 20:03:14
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.