Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
23. 9. 2012 ob 21:23 #16600strelkaParticipant
Ni ravno to kar imam doma …pa vendar.
tega izvajalca rada poslušam …Lex van Someren
23. 9. 2012 ob 21:40 #16601jankoČlannekdodrug wrote:
Z to pesmijo jaz hitro preidem nekam med oblake
Ampak seveda to traja do solo igranja kitare
http://www.youtube.com/watch?v=CZFKw3BhveI
mene pa tale solo nekam odnese…
http://www.youtube.com/watch?v=qTfKTKGyJIs&feature=fvwrelpa pr temule tut mensezdi uganem, za ker komad se gre…
http://www.youtube.com/watch?v=WpDblDia5TE
pa še en komentar spodi pod tem komadom: why is he wearing a timex watch?janko2012-09-23 21:50:16
23. 9. 2012 ob 22:04 #16603nekdodrugČlanstrelka wrote:
Rekla sem, da se ne ozirat na mojo kritiko o kakšnih tvojih izvajalcev , ki jih roko na srce res ne poslušam do konca.In, ker včasih napišeš tako, da jaz razumem tako kot, da si mal užaljen,sem samo namignila na to , da se ne ozirat na to kar povem, če to razumeš kot kritiko , neodobravanje.Razumeš.?BRUCE DICKINSON – The Arc of Space
( tudi tole je poslastica)*************************************Tole je pa še ena za mene poslastica ..malo drugače od slovenske izvajalke ..Tinkare KovačNe nisem užaljen samo na lepše razložim kot pa ti pesem razlož plus tega nimam bit kaj užaljen saj mi je že marsi kdo rekel kako lahko poslušaš ti pa mu poskušaš razložiti na lepo stran te glasbe tako da sem že navajen plus tega mogoče si opazila da ti je kdo kaj rekel o glasbi ki jo poslušaš zelo rada kakšno pripombo ali pa jo je žalil ali kaj podobnega ti moreš imet samozavest tako veliko da ga preslišiš in seveda marsi kdo nima rad metala in dobiš takšne kritike iz različnih načino posmehujočih, zaničevalnih in vse zvrsti pritožb na to zvrst ampak ti ne daješ pritožba ali kaj podobnega ti kometiraš glasbo iz svojega srca ne od drugega in v tem je razlika zato nisem užaljen…
Rad vidim da po kumentiraš določeno pesem kot pa ne ker če jo ne mislim da jo sploh ne pogledaš in lepim na forum v prazno…
23. 9. 2012 ob 22:40 #16605strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Rekla sem, da se ne ozirat na mojo kritiko o kakšnih tvojih izvajalcev , ki jih roko na srce res ne poslušam do konca.
In, ker včasih napišeš tako, da jaz razumem tako kot, da si mal užaljen,sem samo namignila na to , da se ne ozirat na to kar povem, če to razumeš kot kritiko , neodobravanje.Razumeš.?BRUCE DICKINSON – The Arc of Space
( tudi tole je poslastica)*************************************Tole je pa še ena za mene poslastica ..malo drugače od slovenske izvajalke ..Tinkare KovačNe nisem užaljen samo na lepše razložim kot pa ti pesem razlož plus tega nimam bit kaj užaljen saj mi je že marsi kdo rekel kako lahko poslušaš ti pa mu poskušaš razložiti na lepo stran te glasbe tako da sem že navajen plus tega mogoče si opazila da ti je kdo kaj rekel o glasbi ki jo poslušaš zelo rada kakšno pripombo ali pa jo je žalil ali kaj podobnega ti moreš imet samozavest tako veliko da ga preslišiš in seveda marsi kdo nima rad metala in dobiš takšne kritike iz različnih načino posmehujočih, zaničevalnih in vse zvrsti pritožb na to zvrst ampak ti ne daješ pritožba ali kaj podobnega ti kometiraš glasbo iz svojega srca ne od drugega in v tem je razlika zato nisem užaljen…
Rad vidim da po kumentiraš določeno pesem kot pa ne ker če jo ne mislim da jo sploh ne pogledaš in lepim na forum v prazno…
Torej , nisi užaljen ampak na
lepši način razložiš, kaj pripoveduje glasba. Te to ne prizadene, ker si slišal
že veliko besed na ta račun, kako moreš
poslušat takšno glasbo in se ne daš motit.:). Komentiraš pa tako kot čutiš sam ..pomeni
komentiraš iz srca.Ok …zmenjenoJ.
Tole pa za mojo lahko noč …( tale cd imam ..in celo youtubu imajo sedaj celo že tri pesmi…)
Ready For The Storm
Heavenly Love
24. 9. 2012 ob 6:13 #16607nekdodrugČlanObožujem to pesem…
ENTHRONED – Nonus Sacramentvm-Obsidium
24. 9. 2012 ob 8:57 #16608strelkaParticipantZa pokušino , elektronika odpelje daleč stran ….…če se prepustiš ritmu …
trans…MARGHERITA
L’altra notte in fondo al mare
Il mio bimbo hanno gittato,
Or per farmi delirare dicon ch’io
L’abbia affogato.
L’aura è fredda,
Il carcer fosco,
E la mesta anima mia
Come il passero del bosco
Vola, vola, vola via.
Ah! Pietà di me!
In letargico sopore
E’ mia madre addormentata,
E per colmo dell’orrore dicon ch’io
L’abbia attoscata.
L’aura è fredda,
Il carcer fosco …Sinoči na dno morja
Mojega otroka so odvrgli,
Zdaj, da bi me ob pamet spravili, pravijo,
da sem ga jaz utopil.
Avra (rahel, blag, veter) je hladna,
zapor pa temen,
In duša moja žalostna,
kot gozdni vrabec,
Leti, leti, leti stran.
Ah, usmilite se me!
V zimski utrujenosti
je moja mati zaspala.
In kot višek grozote, pravijo,
da sem jo zastrupil.
Avra je hladna,
zapor pa temen …strelka2012-09-24 09:06:02
24. 9. 2012 ob 9:09 #16610strelkaParticipantevo še nekaj ……magičnega ..zame, ki odnese …
Take the Long way Home
in še ena…Kind of peace
strelka2012-09-24 09:18:57
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.