Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,381 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    nekdodrug
    Član

In še eno za lahko noč Wink

http://www.youtube.com/watch?v=eNGzltK_tlc

Takole zdaj sem ti jih nekja objavil strelka in z namenom nisem naslova napisal zraven da boš iz radovednosti pogledala ne pa z občutkom he he… Takole pa boš imel za 20minut kaj posluša…

nekdodrug2012-09-16 00:35:27

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Spet imam nekaj norveškega za vas…

http://www.youtube.com/watch?v=w9t1z2L44-s

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Kooolko si pa ti prijazen…Big smile

važen je namen , nekdodrug …jaz sem nekdodrugLOL…tko na noter.
    epica gre ..samo ne pred spanjem..ostalo pa tud firbec ne pomaga …LOL.
    za iron maiden …pa tud greBig smile

NIGHTWISH – The Islander

strelka2012-09-16 10:21:09

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

npr…tole …Smilemen velik bolj sedeBig smile

NAJDI ME – KATRINAS

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:

Kooolko si pa ti prijazen…Big smile

važen je namen , nekdodrug …jaz sem nekdodrugLOL…tko na noter.
    epica gre ..samo ne pred spanjem..ostalo pa tud firbec ne pomaga …LOL.
    za iron maiden …pa tud greBig smile

NIGHTWISH – The Islander

Ti nisi nekdodrug tko na noter sem te že na tuhtal kateri zvoki kam pašejo pri tebi black metal to ni nič novega pri tebi da ne maraš in to vem in si mi tudi povedala epica je za mene lahko noč ali pa tvangeste tudi ta je dobra važno je besedilo pesmi ne pa zunanjost ( kaj besedilo sporoča tako ali tako pa veš da so lazhko zakrite besede v besedilih in smo imeli že govor o tem mislim da z robertom ene so pa odkrite in ker če tuhtaš kaj ti pove besedilo lažje zaspiš no vsaj jaz… Tako da nevem kako ti ampak pri meni to pomaga… Poslal ali prilepil sem ti veliko moje zbirke dobrih pesmi ki lahko rečem daj jih poslušam skoraj vsak dan odvisno od časa ampak preden greš spat mi paše da jih nekaj od poslušam in potem lažje zaspim saj zelo težko zaspim in potem je to edinstvena rešitev ki sem si jo sam našel in mi trenutno to paše…

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

In da spremenim malenkost temo odgovora ampak se še vseeno temelji na izbiro pesmi ki sem jih postnil ali prilepil kakor koli želite ampak večina pesmi je zgrajena no vsaj jaz si jo tako raztavim zardi tega ker je vse enaka zvrst in jo razdelim praviloma od dveh delov na štiri ali več no tista ki je iz dveh delo narejena torej je torej uvodni del in konec če ste opazili so black metal pesmi narejene tako da je povprečje od 3minut pa do 8 minut in če to vzamemo povprečje je 5minut in 30 sekund je torej povprečje in če je zgrajena pesem iz dveh delov je brezvezna ni zanimiva in tega se izomikajo večina glasbenikov ki jim ime kaj pomeni ali pa ene zanih skupin iz te zvrsti se izumiajo temu in starejši galsbeniki in skupine tudi torej je razdeljena od 3 na več in torej je ponavadi pri takšnih uvod zelo slab, ali dober če je začetek dober je naslednji del slab če pa je začetek slab je dober in še tisto tretje je refren lahko je dober ali slab odvisno od ušesa ali vaskega posameznika naprimer meni pesem ta ni všeč drugi pa se mi bo sejal zakaj ne kre mi pač ni ker sem takšen poslušalec da zahtevam nekaj od pesmi ali od refrena no to so nekakšni občutki ki jih moje uho ne sprejme ali jih pa sprejme “pri stelki tega ne sprejme ” najbolj važen je konec od tistega pa vedno pričakujem maximum in ker ti strelka začneš poslušat samo začetek ki ti uho ne sprejme in ne počakaš na naslednji del veliko izgubiš saj vse skupine se hranijo za nakonec naprimer od windira so vse pesmi tako narejene da se vse najbolje nekje od polovice pesmi začne pač odvisno od skupine in če ti že na začetku zaključiš tega sploh ne občutiš poslušaj tole pesem 30 skekund na začetku in potem preklopi na 2.50 minut to smisel te pesmi kaj ti razlagam maximum ali malenkost popustljivi zvok od normalnega za nih in zato sem ti tudi to pesem objavil že včeraj saj to ni pravi black metal ampak viking black metal in boš videla razliko v čem je ampak če že na začetku prekineš z poslušanjem marsikaj zamudiš…

http://www.youtube.com/watch?v=Rei3wy62XI4

Pa to ni edina pesem ki se ji drži to načelo… Vse kaj sem ti včeraj objavil je podbna stavr tudi tisti ruski bend ampak tako dolgo moreš zdržat da to slišiš to njihovo harmonijo…

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Zakaj bo metal večno živel čeprav ga hočejo izpodrinit tako kot mtv in podobno zardi tega ker metal vse povsod najdeš čeprav nima privrženosti toliko kot drugi in če skupina propade jih nikoli ne pozabijo ali vedno jih še nekdo posluša čeprav je kakšnih 10 let od tega…

Turški black metal – Ni takšen kot je norveški dost bolj lahkoten je za poslušat za tiste ki black metal ne obožujeta ali ga redno poslušatate…

http://www.youtube.com/watch?v=YjYPHoOZImI

Lepo je če deliš
Prikaz 2,381 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.