Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
11. 9. 2012 ob 21:28 #16437strelkaParticipant
nekdodrug wrote:
Kolko pa si ti star ..če je za nas iz 70-desetih zelo staro ….
ti se še rodil nisi …po moje.hec ….tule pa priredba ….je res dober pevecto pa originale…Točn koliko sem star ti ne bom povedal ampak lahko ti povem da se še res nisem takrat rodil…
11. 9. 2012 ob 21:47 #16438strelkaParticipantvšeč mi je video …slučajno najdla…tudi pesmica je dobra…
The Joy Formidable – Wolf’s Law
12. 9. 2012 ob 13:31 #16442strelkaParticipantCris Rea…dve znani…
Tell Me There’s A Heaven
Nothing to fear
še ena…“Let`s Dance”
***************************************strelka2012-09-12 15:41:30
13. 9. 2012 ob 11:40 #16448strelkaParticipantNekdodrug ima rad metal …mogoče še kdo drug , ampak on je najbolj aktiven ….
torej nekdodrug …Postnem zato, ker me je šokiral ..ker je tako zanič saj zame izvedeno.. Padeš res ..v brezenergično stanje…*************************************+No to pa je to …to kar jemeni znano…( pesmica sicer bolj energična pa kljub temu …)( pustimo detalje …glede nastopa)strelka2012-09-13 15:24:39
13. 9. 2012 ob 11:46 #16449strelkaParticipantstarejša …slovenska …Hazard – Najlepse pesmi
13. 9. 2012 ob 17:30 #16452nekdodrugČlanstrelka wrote:
Nekdodrug ima rad metal …mogoče še kdo drug , ampak on je najbolj aktiven ….
torej nekdodrug …Postnem zato, ker me je šokiral ..ker je tako zanič saj zame izvedeno.. Padeš res ..v brezenergično stanje…*************************************+No to pa je to …to kar jemeni znano…( pesmica sicer bolj energična pa kljub temu …)( pustimo detalje …glede nastopa)Ne razumem ravno pomena pesmi ampak vseeno mi je všeč mogoče še bolj kot enter sadman nevem nekej enako sta ti dve pesmi no vsaj pri meni ampak takšan ki je prva pesem nebi pričakoval od metallice saj še vseeno ima ona tresh metal in mislim da so spet nekaj novega poskušali uveljavit ampak jim ravno ne uspeva saj smo navajeni njihov klasičen stil torej tresh metal ne nekakšno mešanico metal zvrsti mislim da je v prvi pesmi še malo doom metala noter vključeno in simfoničnega ampak pustimo to ena dobra mirna pesem…
In še eno pesem imam za vas ( Marduk /m/ )
Marduk – Dracul Va Domni Din Nou In Transilvania
14. 9. 2012 ob 15:09 #16458strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Nekdodrug ima rad metal …mogoče še kdo drug , ampak on je najbolj aktiven ….
torej nekdodrug …Postnem zato, ker me je šokiral ..ker je tako zanič saj zame izvedeno.. Padeš res ..v brezenergično stanje…*************************************+No to pa je to …to kar jemeni znano…( pesmica sicer bolj energična pa kljub temu …)( pustimo detalje …glede nastopa)Ne razumem ravno pomena pesmi ampak vseeno mi je všeč mogoče še bolj kot enter sadman nevem nekej enako sta ti dve pesmi no vsaj pri meni ampak takšan ki je prva pesem nebi pričakoval od metallice saj še vseeno ima ona tresh metal in mislim da so spet nekaj novega poskušali uveljavit ampak jim ravno ne uspeva saj smo navajeni njihov klasičen stil torej tresh metal ne nekakšno mešanico metal zvrsti mislim da je v prvi pesmi še malo doom metala noter vključeno in simfoničnega ampak pustimo to ena dobra mirna pesem…
Prva moja ….je boj sam s sabo in boj s sistemom. Manjka poguma , pa strah …kljub temu se borimo skozi življenje ….pa je kaj haska ? Žal …nas sistem požre..
skratka …no ja …
postnila sem jo pa zato , ker je fovš zapeta …pa zaigrana je tudi slabo …pač ni to kar je bila metalica.
druga enter sedmen ..pa nočna mora …saj tukaj ni kaj razlagat …
evo še to od metala….tole je meni všeč ta komad od njih …prav v tej izvedbi …čeprav mi je tudi posnetek -studisko čudovit komad.
http://www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI
evo to spet mal metala od mene …sicer se pa ponavljam …tole sem najbrž že večkrat postnila
strelka2012-09-14 15:11:33
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.