Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
27. 8. 2012 ob 10:41 #16327strelkaParticipant
….tole tudi huuuudo ….
strelka2012-08-27 10:42:11
27. 8. 2012 ob 11:28 #16329strelkaParticipantpa tole tudi hudo…ni rep-naj bo dovolj,
ampak se mi pa zdi prav smešna-zanimiva in super zaigrano -,priredba take borbene pesmi…čist drug naboj…—Bossa de Novo – Pesem XIV. divizije
30. 8. 2012 ob 13:26 #16333nekdodrugČlanstrelka wrote:
Zakaj pa ne …?Sicer nisem v tej sceni , da bi lahko karkoli rekla…a samo ta komad …?Men je npr tale ful dober …ne vem zakaj ampak mi je .. po moje ker je zeeelo iskren, kar poje …po domaće ne glumi ..in to more kar bit če hočeš repat…takega mnenja sem.pa npr…tale starejša…full nabita ..tuki sem pa bolj pri ritmu kot pri besedilu…Človk poje točno to kar se mu dogaja ..zdej je fajn in se tudi pozna na njegovih pesmih …nrpr. tipična taka hočem več od lajfa..zdaj ker strokovnega pa jaz o repu ne bi …Veš nisem tako mislil čisto dobesedno da mi ni všeč ne poslušam repa toliko da bi lahko rekel da mi ni všeč tako da nimam nič proti njemu ampak rep no ja mi negre v uho ali nekako tako se to reče da ga nimaš preveč rad ampak vseeno moremo slovenske pevce spodbujat tako da lahko rečem da mi je prisilno všeč ampak ne poslušam niti slovenskegarepa ali kakšnega drugačnega tako da ne bom nobenega žalil in to je vse iz moje strani od rep glasbe in slo repa…
30. 8. 2012 ob 13:38 #16334nekdodrugČlan…
Hip hop style
Soulja Boy Tell’em – Crank That
30. 8. 2012 ob 14:35 #16336strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Zakaj pa ne …?Sicer nisem v tej sceni , da bi lahko karkoli rekla…a samo ta komad …?Men je npr tale ful dober …ne vem zakaj ampak mi je .. po moje ker je zeeelo iskren, kar poje …po domaće ne glumi ..in to more kar bit če hočeš repat…takega mnenja sem.pa npr…tale starejša…full nabita ..tuki sem pa bolj pri ritmu kot pri besedilu…Človk poje točno to kar se mu dogaja ..zdej je fajn in se tudi pozna na njegovih pesmih …nrpr. tipična taka hočem več od lajfa..zdaj ker strokovnega pa jaz o repu ne bi …Veš nisem tako mislil čisto dobesedno da mi ni všeč ne poslušam repa toliko da bi lahko rekel da mi ni všeč tako da nimam nič proti njemu ampak rep no ja mi negre v uho ali nekako tako se to reče da ga nimaš preveč rad ampak vseeno moremo slovenske pevce spodbujat tako da lahko rečem da mi je prisilno všeč ampak ne poslušam niti slovenskegarepa ali kakšnega drugačnega tako da ne bom nobenega žalil in to je vse iz moje strani od rep glasbe in slo repa…
Ja …Nekateri ga ne marajo..Zlatka namreč , ker je Zlatko.Pač ker ima sočno besedišče , ( to je pač tudi mal značilost rapa…mal kletvic , pa jeze , pa nabit s čustvi …Rap je pač rap …tudi protest po svoje pa tudi ozaveščanje …ker izveš stvari ki se tudi okoli tebe dogajajo ..pa ker ravno ne rasteš v tem okolju ne veš…Muzika ulice ..ali kako bi rekli temu.Sem pa mnenja, da je zelo pri stvari …da to, kar poje je doživljal, doživlja …in to se čuti.Ma dober, ..ne vem kako temu rečejo v slengu ..ampak meni ima dober ritem ..tudi če samo govori ..ima melodijo.in to je to ..Drugače pa tudi pri meni lih ni rap muzika pri kateri bi doživljala ekstazo. Sam kakšen se me pa prime, če je dober bit , pa dobro besedilo.No to bi jaz rekla o rapu.30. 8. 2012 ob 14:52 #16337strelkaParticipantWalk This Way…
npr. tole ja pa za več stilov , pa se kar dobro ujamejo… ( tole je za nekatere že staro, ko zemlja)strelka2012-08-30 14:58:18
31. 8. 2012 ob 23:28 #16341strelkaParticipant -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.