Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,332 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Big smile….tole tudi huuuudoBig smile ….

strelka2012-08-27 10:42:11

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

pa tole tudi hudo…ni rep-naj bo dovolj,

ampak se mi pa zdi prav smešna-zanimiva in super zaigrano -,priredba take borbene pesmi…čist drug naboj…Big smile

Bossa de Novo – Pesem XIV. divizije

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:

Big smile

Zakaj pa ne …?
    Sicer nisem v tej sceni , da bi lahko karkoli rekla…a samo ta komad …?
    Men je npr tale ful dober …ne vem zakaj ampak mi je ..Big smile po moje ker je zeeelo iskrenSmile, kar poje …po domaće ne glumi ..in to more kar bit če hočeš repat…takega mnenja sem.
    pa npr…tale starejša…full nabita Wink..tuki sem pa bolj pri ritmu kot pri besedilu…Wink
    Človk poje točno to kar se mu dogaja ..zdej je fajn in se tudi pozna na njegovih pesmih …nrpr. tipična taka hočem več od lajfa..WinkBig smile
    zdaj ker strokovnega pa jaz o repu ne bi …Big smile

Veš nisem tako mislil čisto dobesedno da mi ni všeč ne poslušam repa toliko da bi lahko rekel da mi ni všeč tako da nimam nič proti njemu ampak rep no ja mi negre v uho ali nekako tako se to reče da ga nimaš preveč rad ampak vseeno moremo slovenske pevce spodbujat tako da lahko rečem da mi je prisilno všeč ampak ne poslušam niti slovenskegarepa ali kakšnega drugačnega tako da ne bom nobenega žalil in to je vse iz moje strani od rep glasbe in slo repa…

Smile

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Hip hop style

Soulja Boy Tell’em – Crank That

http://www.youtube.com/watch?v=8UFIYGkROII

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:

Big smile

Zakaj pa ne …?
    Sicer nisem v tej sceni , da bi lahko karkoli rekla…a samo ta komad …?
    Men je npr tale ful dober …ne vem zakaj ampak mi je ..Big smile po moje ker je zeeelo iskrenSmile, kar poje …po domaće ne glumi ..in to more kar bit če hočeš repat…takega mnenja sem.
    pa npr…tale starejša…full nabita Wink..tuki sem pa bolj pri ritmu kot pri besedilu…Wink
    Človk poje točno to kar se mu dogaja ..zdej je fajn in se tudi pozna na njegovih pesmih …nrpr. tipična taka hočem več od lajfa..WinkBig smile
    zdaj ker strokovnega pa jaz o repu ne bi …Big smile

Veš nisem tako mislil čisto dobesedno da mi ni všeč ne poslušam repa toliko da bi lahko rekel da mi ni všeč tako da nimam nič proti njemu ampak rep no ja mi negre v uho ali nekako tako se to reče da ga nimaš preveč rad ampak vseeno moremo slovenske pevce spodbujat tako da lahko rečem da mi je prisilno všeč ampak ne poslušam niti slovenskegarepa ali kakšnega drugačnega tako da ne bom nobenega žalil in to je vse iz moje strani od rep glasbe in slo repa…

Smile

Ja …
    Nekateri ga ne marajo..Zlatka namreč , ker je ZlatkoBig smile.
    Pač ker ima sočno besedišče , ( to je pač tudi mal značilost rapa…mal kletvic , pa jeze , pa nabit s čustvi …
    Rap je pač rap …tudi protest po svoje pa tudi ozaveščanje …ker izveš stvari ki se tudi okoli tebe dogajajo ..pa ker ravno ne rasteš v tem okolju ne veš…
    Muzika ulice ..ali kako bi rekli temu.
    Sem pa mnenja, da je zelo pri stvari …da to, kar poje je doživljal, doživlja …in to se čuti.
    Ma dober, ..ne vem kako temu rečejo v slengu ..ampak meni ima dober ritem ..tudi če samo govori ..ima melodijoEmbarrassed.
    in to je to ..
    Drugače pa tudi pri meni lih ni rap muzika pri kateri bi doživljala ekstazo. Sam kakšen se me pa primeWink, če je dober bitTongue , pa dobro besediloWink.
    No to bi jaz rekla o rapu.
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Walk This Way…

npr. tole ja pa za več stilov , pa se kar dobro ujamejo…Big smile ( tole je za nekatere že staro, ko zemlja)

strelka2012-08-30 14:58:18

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
Prikaz 2,332 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.