Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
Ta pesem je pa prav posebna ko jo poslušam na mene naredi takšen vpljiv no ne najdem prave besede za to ampak ta pesem me spominja na en grozljivi filem ki sem pozabil kako se reče je pa bolj kot nekakšna hiša strahov in tista glasba ki je od znotraj filma me ta spominja nanjo ampak vseeno daje nekakšen dober vpljiv name ta pesem vedno postanem dobre volje če jo poslušam seveda če sem slabe volje no saj je vseeno ne poznam nobene pesmi da bi dala takšen vpljiv naredila name….
Öröm – Csöndben
http://www.youtube.com/watch?v=XdtJ_BTmDVM
Tista melodija pa se začne pri 3.25 in se konča pri 4 minutah takšan kot v kakšni hiši strahov ali pa imam saj takšen občutek odličan pesem če se mene vpraša ampak čeprav se vam bo zdela neuman ali predolgo enaka…
nekdodrug2012-08-14 16:37:38
Kako smo si različni nekdodrug...
strelka2012-08-14 16:47:36
evo teža ….stara popevka…
http://www.youtube.com/watch?v=xJOtaWyEzaI&feature=youtube_gdata_player
Ko ta cukr zapoje, je poletje…..tudi ce ni.
strelka wrote:
Kako smo si različni nekdodrug...Meni je pa tisti del ko si ga povdaril ..dal majčkeno dinamike ..mal drugače….od te monotonije.od občutkov pa ne bi …… ker tole je( sicer sploh ne vem o čem poje) ..ampak tole se mi sliši tako, kot da ti vse dol pade, vsa volja -pač depresivno … ne bom nadaljevala…Ampak tebe pa v dobro voljo spravi …
V bistvu poje v madžarščini tako da no ja jaz nekaj razumem ne pa vsega ampak mi je čisto vseeno za besedilo takšna dobra pesem kot je to v bistvu pozabiš na besedilo in poslušaš samo glasbo…
Vem da ti tako deluje da je to depresivno ampak to je daleč od tega to je nekakšen doom metal čisto tista zadnja podzvrst v bistvu ne vesela pesem ampak mene ta pesem in še par od te skupine vedno spravi nekakšno dobro počutje in to je čisto res vsak je drugačen da še ti kakšno pesem prilepi kjer si bila prrojena ali nekako tako da imaš svoje občutke do nje….
Evo še ena pesem od njih ampak ta ne daje takšnega učinka name ampak je tudi zelo dobra glede sistematsko in monotonije…
Öröm – Beteljesedes