Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,192 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:
    Wink

No nebi o tem kateremu so večkrat rekli kako grde človeke posluša mislim da so meni večkrat rekli plus tega rolingi so že stari ( stari pijanci ) in je žgana pijača pripomogla k temu da so zdaj na ta leta takšni ne bom žalil zdaj ampak ti povem da so vsi rokerji pijanci in nekateri metalci ki niso vokalisti in zaradi drog in podobnega sranja prej umerjo ali pa se sami usterlijo itd. Ne oziraj se nato kakšen je zunanji videz ampak kakšna kvalitete je glasba ki jo igrajo…Big smile
    Jp so zdelani ..posebej Ketih ..( jao pa še strelc je …LOL)….ne samo alko tudi droga ja …pa ne prespane noči itd itd ….potem pa ,ko si star vse ven udariWink.
    Glede ostalega …ma ne mečimo vse v en koš ..tale npr. je absolutno proti drogi in alkotu …
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:

Objavil bom eno pesem in upam da vam bo všeč ker meni je zelo všeč… Prosim komentar od tebe strelka…

Smile

Immortal – At The Heart Of Winter

http://www.youtube.com/watch?v=3lrS_WaQh1M&feature=related

A moje mnenje …Tongue.

Ja začetek je obetajoč Wink…zlo mračen mrzel tak mogočen …zanimivo.

potem pa …ne vem začn ružiti ..gre še kar ..ampak občutim veliko težo ..kot da imam tono na sebi …

ko pa začne “peti” me pa vse mineEmbarrassed…in zaključim avanturoBig smile.

To ko poslušam glasbo …Big smile.

Ti pa uživaš a ne …Wink sto ljudi sto čudi.

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Poglej strelka…

Nisem jih hotel metat v isti koš vseh ker niso mimo grede ne poznam človeka da nebi kdo kaj malega polil ne ampak v določenih merah plus tega če si star si star ne moreš bit mlad življenje vedno teče naprej nikoli nazaj čeprav se mi ali nekateri tega sploh ne zavedajo vedno moreš gledat v prihodnjost ne se ozirat nazaj si kaj pač si jaz sem ljubitelj težke elektronske glasbe ( metala, Rocka ) nekater pa nekaj drugega nevem kako bi zgledalo da bi bili vsi enaki no niti pomislil še nisem nato in tudi ne bom poglej si ozzya in še prej nirvano ki je glavni pevec umrl zaradi prevelike količine zauživanja alkoholnih pijač moreš pa jih razumet neveš kakšne pritiske imajo in mogoče imajo strah na velikih odrih in se zaradi tega napijejo tako da skoraj ne vedo zase vse je na psihi…

Takšno je pač življenje v današnem življenju in še bo tudi za nekaj časa tako ostalo saj jaz si mislim tako…

V bistvu je potem vse to razvidno v pesmih in v besedilih v pesmi kakšno razpoloženje je imel kdo takrat ko je pesem napisal…

Najdel sem en slikovno dokumentarni video o Norveškem black metalu in boš vidla da tudi kadijo in pijejo ampak moreš pač vedet kje je meja vsega tega ne boš pa videla niti enega vokalista da bi na sliki kaj pil ali kadil o tem pa kdaj drugič…

Norwegian Black Metal Photo Documentary

http://www.youtube.com/watch?v=zIbvFGzJy5c

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:

Objavil bom eno pesem in upam da vam bo všeč ker meni je zelo všeč… Prosim komentar od tebe strelka…

Smile

Immortal – At The Heart Of Winter

http://www.youtube.com/watch?v=3lrS_WaQh1M&feature=related

A moje mnenje …Tongue.

Ja začetek je obetajoč Wink…zlo mračen mrzel tak mogočen …zanimivo.

potem pa …ne vem začn ružiti ..gre še kar ..ampak občutim veliko težo ..kot da imam tono na sebi …

ko pa začne “peti” me pa vse mineEmbarrassed…in zaključim avanturoBig smile.

To ko poslušam glasbo …Big smile.

Ti pa uživaš a ne …Wink sto ljudi sto čudi.

V bistvu imam rad to pesem in če je nebi imel rad bi lahko rekel da je ne poslušam zaradi neužitkov ampak meni je užitek mogla bi odmislit petje in vse drugo in poslušat kitarsko linijo ki je zelo dobro narejena ti bom prilepil en takšen video ki je konvert za kitaro in boš videla da ni tako slaba pesem…

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Tukaj imaš strelka to kaj sem ti obljubil da ti bom najdel konvert ampak najdel sem nekaj boljšega tale ki igra pri skupini Immortal kitaro in ima vokal kaže kako se odigra in tudi malenkost počasneje igra tako da se bolje sliši saj je video narejen kot lesson ampak naj te to ne moti pokaže kako se odigra glavni rif in tebi sem obljubil samo kitaro in to je to…Big smile

http://www.youtube.com/watch?v=aoDcopXCxGc

nekdodrug2012-08-02 15:43:32

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

uf ..kakšen litanije sem imela napisane ..pa puuf je vse izginilo …

tko da nič ne bomo o mamilih pa alkotu …
    Bom vseeno skrajšano …
    1. Alko in droga …je strup …torej daljše uživanje povzroča propad celic …
    glede spanja ..pa tud, če človek premalo spi , se telo ne obnavlja ..torej se to tudi pozna ..Big smile.
    Glede psihe in uživanja droge in alkota…se bom vzdržala ,
    Skratka da skrajšam …pri roku in metalu…so opojne substance del njihove subkulture …in sem mnenja da se ne pije tam zaradi psiho težav …Big smile.
    sem pa postnila teli dve pesmici …tud vpliv opojnih substanc ….
    beatli..
    tukaj pa Alice v čudežni deželi …Big smilebeli zajec
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:

Tukaj imaš strelka to kaj sem ti obljubil da ti bom najdel konvert ampak najdel sem nekaj boljšega tale ki igra pri skupini Immortal kitaro in ima vokal kaže kako se odigra in tudi malenkost počasneje igra tako da se bolje sliši saj je video narejen kot lesson ampak naj te to ne moti pokaže kako se odigra glavni rif in tebi sem obljubil samo kitaro in to je to…Big smile

http://www.youtube.com/watch?v=aoDcopXCxGc

je mojster…priznajmo …Wink.
    Lepo je če deliš
Prikaz 2,192 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.