Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
1. 8. 2012 ob 21:18 #15917nekdodrugČlan
strelka wrote:
nekdodrug je prišel z dopusta……pri meni je pa tole …v treh verzijah…The Dubliners-Whiskey in the Jar
Thin Lizzy – Whiskey in the jar
metallica – whiskey in the jar
vsaka mal drugače .…metalika ..mi je žal preveč razbijaška… je pa tudi zanimiva …Ja res je. Vrnil sem se iz dopusta v bistvu ni bil dopust ampak sem mogel pod nujno nekam ampak sem se vrnil si opazila in to zelo hitro ( vrjetno si bila v pomanjkanju metala in rocka in si zaradi tega opazaila ) Drugače pa se ravno ne strinjam s tabo metallica je malo bolj na Rock nagnjena v glavnem tera tisti stari tresh naprej in še niso naredili koraka naprej vrjetno ga pa ne bodo Megadeth ga je naredil in še kdo v glavne začetniški metal iz 80′ terajo naprej… Imam raje Megadeth ampak tudi metallica ni slaba ( nekatere določene pesmi mi niso všeč ampak nekatere so mi všeč tako da ne morem reč da mi niso dobri…
nekdodrug2012-08-01 21:20:13
1. 8. 2012 ob 21:21 #15918nekdodrugČlanNaprimer ta mi je zelo ušeč….
Metallica – Enter Sandman
1. 8. 2012 ob 21:24 #15919nekdodrugČlanstrelka wrote:
dve meni ljube od rolingov …Anybody Seen My Baby
Saint Of Me
še ennaAlmost Hear You Sigh
Na meni niso naredili rolingi kaj preveč velikega vtisa ampak naprimer Queeni so pa naredili
1. 8. 2012 ob 21:53 #15920strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Ja res je. Vrnil sem se iz dopusta v bistvu ni bil dopust ampak sem mogel pod nujno nekam ampak sem se vrnil si opazila in to zelo hitro ( vrjetno si bila v pomanjkanju metala in rocka in si zaradi tega opazaila ) Drugače pa se ravno ne strinjam s tabo metallica je malo bolj na Rock nagnjena v glavnem tera tisti stari tresh naprej in še niso naredili koraka naprej vrjetno ga pa ne bodo Megadeth ga je naredil in še kdo v glavne začetniški metal iz 80′ terajo naprej… Imam raje Megadeth ampak tudi metallica ni slaba ( nekatere določene pesmi mi niso všeč ampak nekatere so mi všeč tako da ne morem reč da mi niso dobri…
ne ni to …opazila sem iz čist egoističnih razlogov …včasih se naveličam sama sebi muzko limat in se sama med sabo pogovarjat …
pač moja hiba …
Ne tale komad so pokvarili …zame.
strelka2012-08-01 21:54:30
1. 8. 2012 ob 22:07 #15921strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Na meni niso naredili rolingi kaj preveč velikega vtisa ampak naprimer Queeni so pa naredili
bi bilo za pričakovat ja …ker tehnično res niso virtuozi ..imajo par akordov…no meni so vseeno všeč…večina komadov …( je bila pa tud že pripomba kako morem take grde “človeke” poslušat…)no še ena dobra…The Rolling Stones – Love Is Strong
pa še tale..zadnjaWild Horses – The Rolling Stones
nisem šla še bolj nazaj…sej je že to skoraj dvajset let celo mal čez več..lahko tudi 40.strelka2012-08-01 22:23:22
2. 8. 2012 ob 11:08 #15924nekdodrugČlanstrelka wrote:
bi bilo za pričakovat ja …ker tehnično res niso virtuozi ..imajo par akordov…no meni so vseeno všeč…večina komadov …( je bila pa tud že pripomba kako morem take grde “človeke” poslušat…)no še ena dobra…The Rolling Stones – Love Is Strong
pa še tale..zadnjaWild Horses – The Rolling Stones
nisem šla še bolj nazaj…sej je že to skoraj dvajset let celo mal čez več..lahko tudi 40.No nebi o tem kateremu so večkrat rekli kako grde človeke posluša mislim da so meni večkrat rekli plus tega rolingi so že stari ( stari pijanci ) in je žgana pijača pripomogla k temu da so zdaj na ta leta takšni ne bom žalil zdaj ampak ti povem da so vsi rokerji pijanci in nekateri metalci ki niso vokalisti in zaradi drog in podobnega sranja prej umerjo ali pa se sami usterlijo itd. Ne oziraj se nato kakšen je zunanji videz ampak kakšna kvalitete je glasba ki jo igrajo…
2. 8. 2012 ob 11:38 #15925nekdodrugČlanObjavil bom eno pesem in upam da vam bo všeč ker meni je zelo všeč… Prosim komentar od tebe strelka…
Immortal – At The Heart Of Winter
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.