Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,185 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:
    Winknekdodrug je prišel z dopusta…Big smile

pri meni je pa tole …v treh verzijah…Big smile

The Dubliners-Whiskey in the Jar

Thin Lizzy – Whiskey in the jar

metallica – whiskey in the jar

vsaka mal drugače .Wink…metalika ..mi je žal preveč razbijaška…Big smile je pa tudi zanimiva …Tongue

Ja res je. Vrnil sem se iz dopusta v bistvu ni bil dopust ampak sem mogel pod nujno nekam ampak sem se vrnil si opazila in to zelo hitro ( vrjetno si bila v pomanjkanju metala in rocka in si zaradi tega opazaila Big smile ) Drugače pa se ravno ne strinjam s tabo metallica je malo bolj na Rock nagnjena v glavnem tera tisti stari tresh naprej in še niso naredili koraka naprej vrjetno ga pa ne bodo Megadeth ga je naredil in še kdo v glavne začetniški metal iz 80′ terajo naprej… Imam raje Megadeth ampak tudi metallica ni slaba ( nekatere določene pesmi mi niso všeč ampak nekatere so mi všeč tako da ne morem reč da mi niso dobri…

nekdodrug2012-08-01 21:20:13

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Naprimer ta mi je zelo ušeč….

Metallica – Enter Sandman

http://www.youtube.com/watch?v=MPJKuygePHk

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:
    dve meni ljube od rolingov …Tongue

Anybody Seen My Baby

Saint Of Me

še ennaEmbarrassed

Almost Hear You Sigh

Na meni niso naredili rolingi kaj preveč velikega vtisa ampak naprimer Queeni so pa naredili Big smile

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:

Ja res je. Vrnil sem se iz dopusta v bistvu ni bil dopust ampak sem mogel pod nujno nekam ampak sem se vrnil si opazila in to zelo hitro ( vrjetno si bila v pomanjkanju metala in rocka in si zaradi tega opazaila Big smile ) Drugače pa se ravno ne strinjam s tabo metallica je malo bolj na Rock nagnjena v glavnem tera tisti stari tresh naprej in še niso naredili koraka naprej vrjetno ga pa ne bodo Megadeth ga je naredil in še kdo v glavne začetniški metal iz 80′ terajo naprej… Imam raje Megadeth ampak tudi metallica ni slaba ( nekatere določene pesmi mi niso všeč ampak nekatere so mi všeč tako da ne morem reč da mi niso dobri…

ne ni to …opazila sem iz čist egoističnih razlogov …včasih se naveličam sama sebi muzko limat in se sama med sabo pogovarjat …LOL

pač moja hiba …Embarrassed

Ne tale komad so pokvarili …zame.Approve

strelka2012-08-01 21:54:30

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:

Na meni niso naredili rolingi kaj preveč velikega vtisa ampak naprimer Queeni so pa naredili Big smile

bi bilo za pričakovat ja …ker tehnično res niso virtuozi ..imajo par akordov…Big smile
    no meni so vseeno všeč…večina komadov …( je bila pa tud že pripomba kako morem take grde “človeke” poslušat…LOL)
    no še ena dobra…

The Rolling Stones – Love Is Strong

pa še tale..zadnjaSmile

Wild Horses – The Rolling Stones

nisem šla še bolj nazaj…sej je že to skoraj dvajset let celo mal čez več..lahko tudi 40.Big smile

strelka2012-08-01 22:23:22

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Wink

strelka wrote:

bi bilo za pričakovat ja …ker tehnično res niso virtuozi ..imajo par akordov…Big smile
    no meni so vseeno všeč…večina komadov …( je bila pa tud že pripomba kako morem take grde “človeke” poslušat…LOL)
    no še ena dobra…

The Rolling Stones – Love Is Strong

pa še tale..zadnjaSmile

Wild Horses – The Rolling Stones

nisem šla še bolj nazaj…sej je že to skoraj dvajset let celo mal čez več..lahko tudi 40.Big smile

No nebi o tem kateremu so večkrat rekli kako grde človeke posluša mislim da so meni večkrat rekli plus tega rolingi so že stari ( stari pijanci ) in je žgana pijača pripomogla k temu da so zdaj na ta leta takšni ne bom žalil zdaj ampak ti povem da so vsi rokerji pijanci in nekateri metalci ki niso vokalisti in zaradi drog in podobnega sranja prej umerjo ali pa se sami usterlijo itd. Ne oziraj se nato kakšen je zunanji videz ampak kakšna kvalitete je glasba ki jo igrajo…Big smile

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Objavil bom eno pesem in upam da vam bo všeč ker meni je zelo všeč… Prosim komentar od tebe strelka…

Smile

Immortal – At The Heart Of Winter

http://www.youtube.com/watch?v=3lrS_WaQh1M&feature=related

Lepo je če deliš
Prikaz 2,185 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.