Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
Burzum- Frijôs einsames Trauern
Burzum – A Lost Forgotten Sad Spirit
In ena malenkost bolj zanimiva ampak ta skupina Burzum je odlična…
Megadeth- Peace Sells
nekdodrug wrote:
Burzum- Frijôs einsames Trauern
meni je pa tole prišlo na misel …čist na izi…
strelka2012-07-18 14:09:13
Mene zanima pa nekaj drugega v zvezi z glasbo. Pred nekaj dnevi sem na youtube najdu tole: http://www.youtube.com/watch?v=li-N_GD_sWc Vse skupaj je ful zanimivo. Že sama teorija o tem je super če je res. Nevem zakaj nebi bilo res. No pri meni je bilo takole; Ta odlomek sem poslušal pred spanjem. Dal sem si slušalke in poslušal. Med poslušanjem zaspal in čez kako uro ali dve sem se zbudil še malo zavestno poslušal pa ugasnil. Glasba mi je zelo ugajala in sem res užival med poslušanjem. Zdej že dva dni mi pa nekaj ne štima. Ko poslušam se mi zdi da se note sploh ne ujemajo kaj šele inštrumenti. Cela pesem se mi zdi podobna neprijetnemu hreščanju ki nima nobenega smisla. Danes sem se o tem pogovarjal z enim psihoterapevtom. Zgleda da je moje dojemanje nekam zašlo. Al je kaj v zvezi z usklajevanjem možganskih polovic ali kaj drugega. Itak se že cel julij počutim nekam drugače. Ne znam opisat ampak jest sem čisto drug kot prej. Tudi igranje šaha je nekaj povsem novega zame čeprav ga igram par ur dnevno. ..da ne omenjam odnose z ljudmi,… kaj dogaja pojma nimam. No povdarek je na skladbi. Ne slišim je več tako kot sem jo od začetka. Pa sem probu na različne predvajalnike.
ozelot2012-07-18 14:13:04
Vedno znova vse po starem