Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
15. 7. 2012 ob 14:49 #15643strelkaParticipant
No to so pa Poljanški iz Tuhinjske doline ……za konec…
Veselo v Kamnik
15. 7. 2012 ob 17:32 #15644nekdodrugČlanMeni se pa veliko krat dogaja to, da naprimer neke pesmi že dolgo ( zelo dolgo ) nisem poslušal ko pa pride en dan se pa ravno nanjo spomnim in se je ne neham spominjat dokler jo ne najdem in jo enkrat celotno od poslušam to je skoraj vsak teden se meni zdi če ne večkrat danes in včeraj pozno zvečer sem se na to pesem spomnil in tako dolgo dokler je nisem zjutraj šel poslušat in mislim da do zdaj sem jo poslušal že enih 20 krat in še vedno nimam dovolj , tako da sem se odločil da vam jo bom prilepil sem… Malenkost čudna je ampak nevem zakaj se je meni tako v spomin vsedla plus tega pred tem pa mi ni bila nevem kako ušeč zdaj pa mi je ko sem jo 20 krat poslušal in še vrjetno jo tudi bom… Zna to gdo malo obrazložit zakaj se meni to tako pogosto dogaja tudi zadnjič sem se na Vivaldija spomnil sploh nevem kako sem na to idejo prišel da sem iz hard rocka kar na hitro na Vivaldija preklopil… Res me zanima zakaj se mi to tako pogosto dogaja in potem mi je bila ta pesem všeč ali ne mi ostane nevem kje v spominu in ravno ena mi ostane v spominu takšno ko sploh nebi pričakoval da bi mi kdaj ostala od enih 10 000 pesmi ko poznam ravno ta ki je nisem pred tem dnevom. Kolikor se spomnim da je nevem koliko poslušal nisem, saj jaz se ne spomnim, da bi ta primerek kdaj jaz velikokrat posamezno vrtel razen ko sem si dal celoten album na radijo, gramofon ali računalnik…
Eden in edinstven Mayhem ( Album: DE MYSTERIIS DOM SATHANAS )
Mayhem – Life Eternal
http://www.youtube.com/watch?v=cfILIa-YNzM
nekdodrug2012-07-15 17:38:58
15. 7. 2012 ob 19:17 #15646strelkaParticipantHm …jaz bi ti zdaj na tole priporočala …kar cele letne čase od Vivaldija…ampak ne dvajsetkrat ..ampak najmanj 100X zapovrstjo….
Še lepše pa Voltavo …za zjutraj pa jutro…http://www.youtube.com/watch?v=-r7woqe0A1ktako…Da vidiš mal razliko …to pač spet samo moja refleksija na tole tvoje zadnje….drugače pa ne vem …zakaj se ti to dogaja ….pri meni je pa zadnje čase …ne da se spomnim ampak jih pogosto slišim …Kingstone, pa jih res že dolgo nisem slišala….In to eni in isti komad ..to je hotel modro nebo…Meni je to tak zabaven band…zafrkantski-čist za sprostitev …pa še tale..npr.tale mi je tud …tam tam tam …smešna…strelka2012-07-15 19:19:05
15. 7. 2012 ob 19:44 #15647nekdodrugČlanstrelka wrote:
Hm …jaz bi ti zdaj na tole priporočala …kar cele letne čase od Vivaldija…ampak ne dvajsetkrat ..ampak najmanj 100X zapovrstjo….Še lepše pa Voltavo …za zjutraj pa jutro…http://www.youtube.com/watch?v=-r7woqe0A1ktako…Da vidiš mal razliko …to pač spet samo moja refleksija na tole tvoje zadnje….drugače pa ne vem …zakaj se ti to dogaja ….pri meni je pa zadnje čase …ne da se spomnim ampak jih pogosto slišim …Kingstone, pa jih res že dolgo nisem slišala….In to eni in isti komad ..to je hotel modro nebo…Meni je to tak zabaven band…zafrkantski-čist za sprostitev …pa še tale..npr.tale mi je tud …tam tam tam …smešna…Veš tudi meni nebi ta pesem bila tako ušeč saj skoraj čisto nič ne pojejo ampak moj naljubši pevec in en multi inštrumetalis ki v tej pesmi in albumu igra je zelo lepo in edinstveno tako dobro odigral bass linijo , trenutno igra v svoji skupini Burzum ki je sam. Sem jo tudi zadnjič objavil tako dobro ni več nikoli odigral kot pa v tem albumu plus tega je moj naljubši pevec zelo dobro odpel in še odzadje je zanimivo če dobro poslušala. Slišiš jo samo z hd slušalkami ali zelo naglas, saj če nimaš jih ne moreš slišat ker je še ena kitara v odsperdju zelo hitri bobni in bass linija ki je meni zelo ušeč tako pa sem analiziral to pesem
Glede klasike pa je takole danes mi je sploh ni za poslušat mogoče jutri ali zvečer ko malenkost riff od pesmi pozabim, te kaj sem jo objavil. V besedilo se pa ne bom spuščal saj bi potem prišli spet na tisto temo kjer so zakrita sporočila lahko pa vam samo povem da je zelo stanistično če koga zanima, temačno in nadnaravno…
Pa ko sem danes tako zagret za Black metal pa vam bom še eno objavil kjer je zelo dober ritem in zelo depresivni vokal…
Gorgoroth – Ritual
http://www.youtube.com/watch?v=aaIMIB8x81k
Tisti ritem ki se začne pri 30 sekundah pesmi in do konca je zelo odličen no vsaj meni in še dober vokal je zraven…
Strelka 90% je da boš rekla da sem ga preteral No nič zato bom kakšno pesem zate objavil da boš v boljšo voljo prišla. Po tej pesmi…
nekdodrug2012-07-15 19:49:39
15. 7. 2012 ob 20:01 #15648nekdodrugČlanStrelka spomnil sem se enega albuma od kingstonov in še nekje doma bi ga mogel imet in ene pesmi v albumu ki je tudi po njej imenovan album če mogoče veš katerega mislim in katero pesem …
Če ne veš pa je prsenečenje
Kingstone – …?
15. 7. 2012 ob 20:09 #15649nekdodrugČlanDrugače pa spet za ljubitelej metala, skupina Gorgoroth
Malenkost lepša pesem za tiste ki nimate radi depresivnih vokalov ( ta pesem je bolj instrumentalan )
Najdel sem vam takšen video kjer je predstavljena celotna skupina gorgoroth v trenutnem članstvu in v preteklosti saj se je veliko čalnov že menjalo v tej skupini…
V 1.09 je slika mojega najljubšega kitarista in še veliko jih je ampak ta tukaj je najlepša 1.50 je slika mojega najljušega bassista in bobnar ki je na drugem mestu pri meni prvo mesto zaseda bobnar Hellhammer če kdo malenkost vzdevke pozna igra pri skupini mayhem 2.00 je pa nekdanji nijhov bobnar ki je na mojem drugemm mestu glede bobnarske zasedbe…
In še več slik je tudi iz koncertov in še vokalisti in še zadnja linija kitar ki ga igra Tormenator če kdo pozna njegov vzdevek…
Gorgoroth – Sign of an Open Eye
http://www.youtube.com/watch?v=73Za2PVVDcI
nekdodrug2012-07-15 20:10:04
15. 7. 2012 ob 20:12 #15650nekdodrugČlanIn še malo tehna za tiste ki ste ljubitelji
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.