Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,059 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Smile

Nisem tako prekajeni metalec …poslušam ga približno , da vem,
    da je metal od približno kaj pa vem od
    šestnajstega leta …ko me ja zanj bolj navdušil brat in sem ga posledično mal
    bolj spoznala.

Priznam poglabljala v zvrsti se pa nisem prav veliko. Sicer pa
    takrat je bil že heavy metal nekaj novega …

In to so bili maidni , pa motorhead, pa saxson …pa kaj vem
    kaj še vse …Big smile.

tuti fruiti…Tongue

No kasneje pa metalica …za kar je zopet kriv brat ..Smile.

Zdaj nimam pojma kaj se dogaja na metal sceni ..razen ko
    slišim kaj dobrega …in mi je všeč …tako spotoma.

Moj metal (kdo bo rekel da ni) ….mora bit bolj speven ..pa pevc mora peti…mora
    bit prava energy, da mi sede …

Predsem jaz imam rada dobre vokale ..poleg seveda tud igranja …

( pa sej to se mal tudi sliši ..če uspem najti kakšen tak
    komad…)

Poslušam pa vse živo …in v vsaki glasbe se kaj najde …Big smile

Nisem pa zbiratelj plošč ..cd …pa tako dalje …

Ponavadi se komade , ki se me dotaknejo zapomnim ..ostalo pa
    že ni bilo zanimivo …

Po moje ..na moj metal marjertice rastejo …Tongue

evo še ne komad …spominja na whitesnake …po načinu petja …

kakorkoli že.. spevno…Big smile

I’m In Heaven

strelka2012-07-09 23:30:34

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:

Smile

Nisem tako prekajeni metalec …poslušam ga približno , da vem,
    da je metal od približno kaj pa vem od
    šestnajstega leta …ko me ja zanj bolj navdušil brat in sem ga posledično mal
    bolj spoznala.

Priznam poglabljala v zvrsti se pa nisem prav veliko. Sicer pa
    takrat je bil že heavy metal nekaj novega …

In to so bili maidni , pa motorhead, pa saxson …pa kaj vem
    kaj še vse …Big smile.

tuti fruiti…Tongue

No kasneje pa metalica …za kar je zopet kriv brat ..Smile.

Zdaj nimam pojma kaj se dogaja na metal sceni ..razen ko
    slišim kaj dobrega …in mi je všeč …tako spotoma.

Moj metal (kdo bo rekel da ni) ….mora bit bolj speven ..pa pevc mora peti…mora
    bit prava energy, da mi sede …

Predsem jaz imam rada dobre vokale ..poleg seveda tud igranja …

( pa sej to se mal tudi sliši ..če uspem najti kakšen tak
    komad…)

Poslušam pa vse živo …in v vsaki glasbe se kaj najde …Big smile

Nisem pa zbiratelj plošč ..cd …pa tako dalje …

Ponavadi se komade , ki se me dotaknejo zapomnim ..ostalo pa
    že ni bilo zanimivo …

Po moje ..na moj metal marjertice rastejo …Tongue

evo še ne komad …spominja na whitesnake …po načinu petja …

kakorkoli že.. spevno…Big smile

I’m In Heaven

Kako je pri tebi vedno nekdo drug kriv he he saj ne hec more bit he heBig smile

No saj je vseeno meni se pa zdi če kupim ploščo ali cd ali dvd saj je vseeno v glavem samo da igra… Podpiram finančno skupino he he sam ne morem nevem koliko pretirano prispevat k podpori denarni skupini ampak tudi spoštujem avtorske pravice tako plus tega če pa jaz kupim in še nekomu drugemu povem in še potem on kupi in še on komu pove se pa hitro denar nabere in jih na ta način nekako podpiraš…

Pri meni kot ste že opazili more bit težek zvok kitar zelo taktičan pesem in zelo temačen vokal ali ako drugače nekako tako kot strelak reče ” čudni glasovi” obvezno ali tudi ne odvisno od zvrsti če bom poslušal black metal more bit čim bolj depresivni vokla bolj ušeč mi je pesem in seveda dober takt more imet in ne sme se ponavljat besedilo tematika vojne… da ne bom spet začel te teme… Seveda spoštujem zelo Tresh metal in Heavy metal, hard rock in Rock ‘n’roll to je obvezno poslušam še zraven vse podzvrsti takšne ali drugačne black metala, depresivni metal in tudi njegove vse podzvrsti, power, speed, industrial, heavy, sinfoničen, viking, nu čeprav jaz to štejem pod heavy, groov metal,death metal in podzvrst, mešanica blacka in death metala, rock’n’roll, hard rock, alternativni rock, rock rep in tako dalje še bi se lahko naštevalo…

nekdodrug2012-07-09 23:55:36

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Kdo se ne spozna na metal ali bi ga rad začel poslušat probajte tako. Najdite si takšne stvari na youtubu… Napišit tisto zvrst ki hočete poslušat in potem zraven top 10 songs in potem dobite nekako tako…

To je za heavy metal in to niso pesmi ampak bendi

http://www.youtube.com/watch?v=weuDiIL_Z_M&feature=g-vrec

Tudi bende lahko vidite in slišite ampak lažje vam bo pesmi to je bolj za nas ki se na to bolje spoznamo in te še zanima za kakšen novi bend ki še ti zanj ne veš…

Drugače pa strelko ali Roberta ali mene vprašajte za nasvet, ampak jaz sem bol za trde zvoke tako da če hočete začet raje strelko vprašajte saj ona ne išče samih takšnih pesmi ko so malenkost bolj na hard začnite poslušat postopoma in tako jih boste razumeli plus tega metal ni hit tako da bi lahko rekel vsak teden je teden neke nove manije ki jo ljudje veliko poslušajo kako se temu že reče v popu top hit ali hot hit ne morem se zdaj tega spomnit saj vsak teden je druga glasba na vrhu lestvice ne. Pri metalu je drugače tu je tako poslušaš ali ne poslušaš druge možnosti ni ali ti je pesem všeč ali ni to pa samo ti veš to pa mi ne moremo posamezniku predlagat saj ima vsak svoj okus mi vam lahko namignemo in še kaj razložimo če hočete vse drugo je pa od vas odvisno…

nekdodrug2012-07-10 00:12:16

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Slipknot – Psychosocial

Ti imajo dobre takte ampak, mi niso všeč ker imajo maske… Tisti ki poslušate nove scene metala jih skoraj mogli poznat, tisti ki pa ne pa jih ne morete poznat razen da vam je kdo povedal zanj ali ste pa jih sami našli ampak trenutno so popularni v novi sceni…LOL

http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Pa še eno imam za vas saj sem rekel da se bom malenkost metala odrekel ampak sem samo če šetejemo noč in dan zdržal 19h to je dolgo Big smile

The Doors – Riders on the storm

http://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

nekdodrug wrote:

Kako je pri tebi vedno nekdo drug kriv he he saj ne hec more bit he heBig smile

A tako praviš….Tongue.

Jp ..da pa avsenike pa slake poznam j kriv ata … da pa elvisa prislija maria lanca itd. pa mama…

vidiš vedno je kdo kriv…LOL….

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Drugače pa jaz metal izobraževanje prepuščam kar tebi Nekdodrug pa Robertu …imata več kilometrine . oz se bolj spoznata na stvar…Big smile

Težko se je nekaj it ..kar nisi saj 90procentovBig smile..jaz pa to nisem ..torej bom kar raje padalc ostala ….
    npr. tole mi zdele prav paše …mal plesa ..tak ritmično …Wink npr jutranja telovadbaBig smile

In The Name Of The Dance

strelka2012-07-10 08:59:41

Lepo je če deliš
Prikaz 2,059 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.