Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,024 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

super…Smile…Nightwish

evo pa še nea ..vrana, sova pa golobica…Big smile
    Nightwish…
    Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Tongue

strelka wrote:

,Smile

evo tole: ( v večih izvedbah…)

Maid Of Orleans

Pa še dve od Greogorianov…Big smile
    prav priredba od Nightwish…zelo dobro …
    no tole je pa prava ….za primerjavo…
    druga pa …pa od Him…se mi zdi ravno tako …zaničEmbarrassed, tudi v priredbi…Nekdodrug teb bo pa najbrž všeč…Tongue, čeprav je čisto drugače…( kar se tiče stila …Big smile)

Dobro si to ugotovila ušeč mi je imam pa eno specialno danes še za vas ki pa je meni zelo ušeč in tudi če bi štel po vrsti je ta skupina ki jo izvaja na mojem 4 mestu kako bi to drugače povedal ta pesem je na moji lestvici pesmi skoraj pri vrhu… Strelka tebi ne bo ušeč ampak splača se poslušat vrjemi mi da ti ne bo ušeč da ne bom potem jaz kriv da sem ti dal samo namig…Big smileTongue

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

nekdodrug wrote:
    Tongue

,Smile

evo tole: ( v večih izvedbah…)

Maid Of Orleans

Pa še dve od Greogorianov…Big smile
    prav priredba od Nightwish…zelo dobro …
    no tole je pa prava ….za primerjavo…
    druga pa …pa od Him…se mi zdi ravno tako …zaničEmbarrassed, tudi v priredbi…Nekdodrug teb bo pa najbrž všeč…Tongue, čeprav je čisto drugače…( kar se tiče stila …Big smile)

Dobro si to ugotovila ušeč mi je imam pa eno specialno danes še za vas ki pa je meni zelo ušeč in tudi če bi štel po vrsti je ta skupina ki jo izvaja na mojem 4 mestu kako bi to drugače povedal ta pesem je na moji lestvici pesmi skoraj pri vrhu… Strelka tebi ne bo ušeč ampak splača se poslušat vrjemi mi da ti ne bo ušeč da ne bom potem jaz kriv da sem ti dal samo namig…Big smileTongue

V tej skupini igra meni naj ljubši kitarist in basist takom, da sem vam izbral live verzijo, da si jih lahko ogledate. Je tudi zraven kitarist, ki je brez las ampak tiski, ki je z lasami je moj na ljubši…

Ta prvi link je live verzija če si jih pa nočete ogledat pa tudi ni potrebno sem vam poiskal sliko albuma…

http://www.youtube.com/watch?v=iA7t2l5P9ds

To pa je verzija kjer je slika albuma…

http://www.youtube.com/watch?v=VPEkuPUOGUk&feature=related

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Dimmu Borgir – Dimmu Borgir

Še nekaj podobnega kot prej samo, da je tisto prej bil black metal, to pa je podzvrst Symphonic Black metal

http://www.youtube.com/watch?v=XSJrzkD-V6s&feature=relmfu

nekdodrug2012-07-07 20:51:17

Lepo je če deliš
    Robert Zupančič
    Participant

Hm, zdi se mi, da smo počasi izgubili rdečo nit te teme. Jaz bi vseeno raje slišal še kaj uporabnega o vplivu glasbe, takšne in drugačne, ne kakšen glasbeni okus ima kdo… Wink

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Smile

..ne vem čemu je bila tale tema odprta ..ker jo nisem jaz
    odprla …

Samo mi je pa všeč tema zato, ker saj večina ne teži kaj se
    lahko dela in kaj ne ..Approve, kaj je primerno in kaj ni …Cool

Oz. smo tuki bolj svobodnih načel ,kar se muzike tiče,…Approve.

Tolko kot je pa tukaj različne muzke …hja …

Nekdodrug …on vseskozi praktično prikazuje vpliv metala na
    človeka Tongue.

Npr. jaz sem prišla toolk daleč ..da se večina začnem
    smejati, ko kaj poslušam ..posebej ko je izrecno naročilo , da mi ne bo všeč…Tongue

Npr. tole zadnje …sem spet bruhnila v smeh ..ker ti glasovi
    so res …«nenavadni«Embarrassed

Ne vem sicer kako bi to name vplivalo , če ne bi bilo tega
    izrecnega naročila …LOL.

Nekdodrug zgleda, da si ti zlo vesel človk ..tko …ker tako
    veselo muzko poslušaš…?Big smile

Hec ….Star…na metal.

Sem pa večina samo jaz povedala ..moje impresije na muziko .. ostali modro molčite ..oz.molčijo…

Drugače pa kar začnite pisat … jaz itak vse preberem .kaj pa vzamem za svoje ..pa se odločim.

…lahko začnete …vem da je bilo že nekaj rečeno o frekvencah
    ..višjih nižjih ..višji svetovi nižji svetovi ..pa čakre …

npr. tole je meni ..zlo pomirjajoče ..najbrž zato, ker imam tako zvrst glasbe rada ..al pa so moje čakre na tole frekvenco naštelane …LOLWink.

http://www.youtube.com/watch?v=ZHVMUZ7hHRo&feature=related

evo pa orignalček…še lepše …Wink

http://www.youtube.com/watch?v=ysP_X_CmE_s

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Robert Zupančič wrote: Hm, zdi se mi, da smo počasi izgubili rdečo nit te teme. Jaz bi vseeno raje slišal še kaj uporabnega o vplivu glasbe, takšne in drugačne, ne kakšen glasbeni okus ima kdo… Wink

Nisem izgubil niti ampak je tudi meta zdravilen ampak eni ga ne marajo ti ga pa in strelaka ga jaz ga ampak vsak malenkost drugačnega in vsak si ga drugače razlaga zame je to da poslušam black metal nekaj vsak danjega eni ga pa slišat ne morejo ta tema je zelo dobra za predstavljanje zvrsti glasbe plus tega vsaka zvrst je za nekaj koristna obnovil ti bom prvo sporočilo strelke v tej temi…

…………………………………………………………………………………………………………………………………………….

“Rock in Havey metal glasba lahko pripomore ter očisti vse nizke energije in entitete v našem prostoru. Prav te energije pa so krivec naših težav, kot so nenehna utrujenost, neustvarjalnost, glavobol in nenehni naelektreni medsebojni odnosi s sostanovalci in s svojimi bližnjimi. “

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Kaj sem mislil z predstavitvijo zvrsti glasbe…

Ti vrjetno če nimaš rad metala ga ne boš poslušali ali kakšne druge zvrst naprimer rocka ali hous glasbe techno glasbe… Če ti pa en razloži in ti pove zakaj se gre in zakaj je to tako kot je, dobiš nekakšno drugo predstavo o tej zvrsti in si boš mogoče še kaj pogledal…

Plus tega lahko tudi vidiš posameznikovo počutje v tistem trenutku ko objavi neko novo pesem. Ko sem jaz objavljal tisto pesem, ki jo imam skoraj najraje sem bil dobre volje ti lahko tudi sam povem in tudi iz tega kakšno pesem objavi kakšen človek je vidna raznolikost od posameznika in tudi lahko ugotavljaš kakšen značaj ima ta človek in še marsi kaj drugega ki pa ne bom našteval saj bi lahko celo večnost…

Nevem no ampak jaz imam rad nadnaravno in stare vojne v glavnem zgodovino človeštva in tudi zardi tega black metal. Pač so malenkost drugačni od drugih in to mi je tudi všeč ampak če so drugačni to ne pomeni da so zanič…

Evo predstavitev black metala toliko, da boš vedel drugače si pa lahko sam prebrskaš po intrnetu, če te zaniam več podrobnosti.

Značilnosti
    Hitre kitare; zvok kitar je »suh« ali pa »debel«, po navadi ne vmes.
    Besedila so temačna, pesimistična, satanistična, okultna, ali pa posvečena naravi, vesolju.
    Bobni so večinoma hitri, ponavljajoči in agresivni, pogosti so blast beati.
    Hladna, temna, melanholična atmosfera.
    Manjša osredotočenost na dinamični ritem kot v death metalu.
    Občasna uporaba elektronskih klaviatur. Včasih se pojavijo tudi zborovsko petje, violine in orgle, kar naredi prav posebno atmosfero. Nekateri bendi uporabljajo klaviature zelo pogosto, glasba nekaterih na njih celo temelji. Tako zvrst označujemo kot simfonični black metal.

Če pa iščeš kakšno skupino ali bi kaj več rad izvedel od njih pa si lahko tukaj prebereš… Je pa v angleščini tudi kupiš lahko albume in podobno…

http://www.metal-archives.com/

nekdodrug2012-07-08 00:40:12

Lepo je če deliš
Prikaz 2,024 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.