Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
22. 6. 2012 ob 17:27 #15312tadej pretnerModerator
Enkrat mi je nekdo rekel, da sem verjetno edini na svetu, ki mu je všeč komad iz spodnjega linka
22. 6. 2012 ob 18:54 #15313PrimaČlanTipček je imel prav, vendar bi bilo vse drugače, če bi se pod besedilo podpisal E. Tolle. Tema je ta prava.
Sem si vzela malo časa in še malo več pesniške svobode pri prevodu.
Vse skupaj vleče na Tomija iz Sidarte, ki tuli, da ga ne zanima telo in bi jo rad videl v srce. Lažnivec.LEPA KOT SE POČUTIŠ
Normal
0
21false
false
falseMicrosoftInternetExplorer4
/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Navadna tabela”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}Samo toliko si lepa kot se počutišsamo toliko kolikor se počutiš v sebitoliko si lepa kot se počutišprav toliko lepa kot se počutiš v sebi.Ko se zjutraj zbudišsi pomaneš spanje iz očise pogledaš v zrcalopočešeš svoje laseNe daj nečimrnosti druge priložnostine ne nelepota je samo kot koža globokatako daleč gre samo zatoker si samo toliko lepa kot se počutišprav toliko lepa kot se počutiš v sebi.zdaj se počutiš lepozdaj se počutiš dobrozdaj si se pripravljena soočiti z dekletom svetazdaj se počutiš dobropojdi ven in udari jih nespametno deklepojdi ven in pokaži jim kako vznemiritiker si samo toliko lepa kot se počutišprav toliko kot se počutišprav toliko lepa kot se počutiš v sebipočutiš lepo, počutiš lepolepa mama.22. 6. 2012 ob 22:10 #15314strelkaParticipantJaz se pa ne bom spuščala v besedilo ..ampak tooole je tok “konfuzno” , zlo nezemeljsko…, zlo zatripan vse skupaj deluje..če poslušaš muziko.kolko so ga meli , ko so tole izvajali….No glavno, da smo pretty.*******************************************Tole pa v spomin Ruglju …od Janija Kovačiča.strelka2012-06-22 22:13:58
22. 6. 2012 ob 22:31 #15315strelkaParticipanttole lahko tudi vsak po svoje razume, dojame … meni je lepo , čeprav žalostno.
22. 6. 2012 ob 23:15 #15318strelkaParticipantŠe dve …znane...
mal se mi zdita tudi podobne …nima veze …Snowy White – Bird Of Paradise
Brothers in Arms
strelka2012-06-22 23:17:10
23. 6. 2012 ob 7:09 #15319tadej pretnerModeratorstrelka wrote:
Jaz se pa ne bom spuščala v besedilo ..ampak tooole je tok “konfuzno” , zlo nezemeljsko…, zlo zatripan vse skupaj deluje..če poslušaš muziko.kolko so ga meli , ko so tole izvajali….No glavno, da smo pretty.Bravo Strelkič. Jeffersoni so bili v času, iz katerega izhaja skladba res znani po konzumiranju tripov. Ampak ravno LPjka, na kateri je skladba Pertty as you feel (Bark), je imela name ogromen vpliv. Gor je recimo en komad When the earth moves again, ki sem ga celo sanjal v verziji, drugačni od originalne. Linka pa ne bom popal, ker itak ne bi bil nikomur všečEvo en drug super komad, ki tud 100% ne bo nikomur všeč:tadej pretner2012-06-23 07:15:13
23. 6. 2012 ob 10:56 #15321nekdodrugČlanDve pesmi, kaj si objavil Tadej, so za moje mišljenje odlične, ampak tista prva bi bila po mojem okusu lahko malenkost hitrejša ( Jefferson Airplane – Pretty As You Feel ), všeč pa mi je zato ker temelji na nekakšni nadnaravni moči in meni so osebno takšan besedila zelo všeč ( nezemljanska ) ….
Druga pa je čisto vredu, meni je všeč in tudi za odtenek hitrejša kot prva… Lep izbor
nekdodrug2012-06-23 11:14:31
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.